Ιατρικά Επιτελεία

Ιατρικά Επιτελεία

ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ

Από το 1979 και την πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα, έως και σήμερα, το ιατρικό επιτελείο της Bergmann Kord έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 70.000 επιτυχημένες επεμβάσεις.
Το υψηλό επίπεδο των αισθητικών αποτελεσμάτων επισφραγίζει την επιτυχία του έργου των επιστημονικών ομάδων της.
Οι συνεργάτες της Bergmann Kord στις κλινικές ανά την Ελλάδα μέσα από την ικανοποίηση των διαφορετικών αναγκών κάθε ατόμου δεν πραγματώνουν μόνο εταιρικούς αλλά κυρίως τους προσωπικούς τους στόχους.

Έτσι η κουλτούρα και η φιλοσοφία της Bergmann Kord βρίσκει γνήσιους εκφραστές τους ιατρούς της μέσω της τήρησης τριών βασικών παραμέτρων:

  • Ιατρική ηθική:Οι γιατροί της Κλινικής διακρίνονται από επαγγελματισμό και αίσθημα υψηλής ευθύνης.
    Απέχουν από την τάση εμπορευματοποίησης του ζητήματος της τριχόπτωσης έχοντας ως κεντρικό γνώμονα την ικανοποίηση της ανθρώπινης ανάγκης.
  • Αγάπη και ενδιαφέρον για το αντικείμενο: Η επιλογή ενασχόλησης των γιατρών, γενικά με τον τομέα της Τριχόπτωσης και ειδικά με την Εμφύτευση Μαλλιών, είναι απολύτως συνειδητή.
  • Διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωσηΟι εξελίξεις στην ιατρική και την τεχνολογία επιφέρουν όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις για ανανέωση της γνώσης. Επιβάλλουν τη συνεχή ροή εκπαίδευσης των Ιατρικών και Επιστημονικών Επιτελείων.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω τακτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, συνεργασιών με παγκοσμίως διακεκριμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών και παρακολούθηση Ευρωπαϊκών και Διεθνών συνεδρίων.

Οι ειδικοί στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Οι ομάδες της Bergmann Kord απαρτίζονται από εξειδικευμένους ιατρούς.
Μέλη παγκοσμίως αναγνωρισμένων Ιατρικών ενώσεων και φορέων με ενεργό συμμετοχή στην εργαστηριακή έρευνα του φαινομένου της τριχόπτωσης, καταρτίζονται με πληρότητα στις νεότερες και πιο καινοτόμες τεχνικές εμφύτευσης μαλλιών, οι οποίες δύνανται να αναπαράγουν τον φυσικό τρόπο έκφυσης των μαλλιών.

Σε κάθε διαφορετική περίπτωση προτείνεται ο κατάλληλος ιατρός που έχει την αντίστοιχη εμπειρία που είναι ενδεδειγμένη, για κάθε ενδιαφερόμενο, τεχνική.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο ειδικός είναι σε θέση να εξυπηρετήσει άρτια τις ανάγκες της διάγνωσης και κατ’ επέκταση να προτείνει σε κάθε υποψήφιο τη καταλληλότερη μέθοδο.

* Άρτια κατάρτιση & Εξειδίκευση

Για την εφαρμογή της εμφύτευσης μαλλιών υπάρχουν διαφορετικά ιατρικά επιτελεία που αναλαμβάνουν τις επεμβάσεις σε κάθε πόλη της Ελλάδας.
Κάθε επιτελείο περιλαμβάνει, εκτός του επικεφαλής χειρουργού ιατρού, βοηθούς ιατρούς, ιατρό αναισθησιολόγο και εξειδικευμένες νοσηλεύτριες στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Η διαδικασία της επέμβασης διαρκεί 4-8 ώρες ανάλογα τη περίπτωση. Ο χρόνος αυτός περνάει γρήγορα και ευχάριστα, καθώς η Ιατρική ομάδα με την εμπειρία της συμβάλλει αποτελεσματικά στην αίσθηση χαλάρωσης και ασφάλειας του κάθε ενδιαφερομένου.

Εφοδιασμένοι με ανάλογες σπουδές και γνώσεις στο αντικείμενό και με πολυετή εμπειρία, οι ιατροί τελειοποιούν της δεξιότητες στη μέθοδο επιλογής μέσω διαρκούς ενημέρωσης και παρουσίας στο κέντρο των επιστημονικών εξελίξεων και των ιατρικών επιτευγμάτων.

* Ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη

Η επέμβαση της μεταμόσχευσης μαλλιών αφορά σε μια ιατρική πράξη ήπιας βαρύτητας, η οποία απαιτεί υψηλές δεξιότητες καθώς το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι απόλυτα φυσικό και αισθητικά ολοκληρωμένο και επιβάλλει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αισθητική ικανότητα.
Ο ιατρός οφείλει να διαθέτει έμφυτη, καλλιεργημένη, αισθητική αντίληψη.
Άλλωστε, αυτό επιβάλλεται μιας και οι ιατροί της πραγματοποιούν συχνά ιδιαιτέρως απαιτητικές επεμβάσεις επιδιόρθωσης και βελτίωσης μη ικανοποιητικών προηγούμενων αποτελεσμάτων.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη