Εμφύτευση Τριχών σε λοιπά σημεία σώματος – Γυναίκα

Εμφύτευση Τριχών σε λοιπά σημεία σώματος – Γυναίκα

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΡΙΧΩΝ ΣΕ ΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Εμφυτευση Τριχων σε Λοιπα Σημεια Σωματος αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, για όσες γυναίκες εμφανίζουν ανεπιθύμητη αραίωση της τριχοφυΐας τους.

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη ιατρική μέθοδο, η οποία πραγματοποιείται τακτικά στα Επιστημονικά Κέντρα της Bergmann Kord και είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για να αυξήσει την πυκνότητα των υπαρχόντων τριχών ή για να αντιμετωπίσει την πλήρη απώλειά τους σε φρύδια και ηβική χώρα.

Εμφύτευση Τριχών σε Λοιπά σημεία σώματος - Γυναίκα - 1

Περιπτώσεις Εφαρμογής

Ανάλογα με τις προσδοκίες κάθε γυναίκας, η Εμφύτευση Τριχών μπορεί να εφαρμοστεί για κάλυψη ή αποκατάσταση μιας μικρής περιοχής με λεπτές τρίχες και μικρή πυκνότητα, που πλήττεται από Τριχόπτωση, όπως στο ηβικό τρίγωνο.

Επίσης, αντιμετωπίζει δραστικά και την αραίωση στην περιοχή των φρυδιών, καθώς τα  καλοσχηματισμένα φρύδια συνδράμουν θετικά στη συμμετρία του προσώπου, προσφέροντας ζωντανό βλέμμα και ένταση στα μάτια.

Επιπλέον, αξιοποιείται για την κάλυψη ουλών ή άλλων σημαδιών στο τριχωτό της κεφαλής ή στο σώμα, που πιθανόν να έχουν προκληθεί από ατύχημα ή από κάποια παρελθοντική αισθητική επέμβαση (lifting κ.ά.).

Η φυσική έκφυση μαλλιών και ο ρόλος τους

Η απώλεια τριχών στις περιοχές του σώματος μπορεί να οφείλεται:

* Στην laser αποτρίχωση 

* Την κληρονομικότητα

* Τη χειρουργική αποκατάσταση ουλών,λόγω ατυχημάτων ή εγκαυμάτων κ.ά.

Με βάση τα αίτια πρόκλησης και έπειτα από προσωπική συζήτηση με την υποψήφια, οι Ιατρικές Ομάδες της Bergmann Kord, πάντα βασισμένες στην κλινική εικόνα, τις επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, επιλέγουν και κατόπιν υλοποιούν το ιδανικότερο πλάνο εμφύτευσης, που θα οδηγήσει σε ένα ολοκληρωμένο, ασφαλές και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Ενδείκνυται για περιπτώσεις:

* Μερικής αποκατάστασης, λόγω αραίωσης ή λέπτυνσης της τριχοφυΐας

* Ολικής αποκατάστασης, λόγω έλλειψης της τριχοφυΐας

* Πύκνωση για αισθητικούς σκοπούς

* Κάλυψη ουλών από ατυχήματα, εγκαύματα, τραυματισμούς κ.ά.

Εμφύτευση Τριχών σε Λοιπά σημεία σώματος - Γυναίκα - 2

Διαδικασία Μεταμόσχευσης

* Λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων

Η Εμφύτευση τριχών σε Λοιπά Σημεία του Σώματος είναι μια ανώδυνη επέμβαση, που πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.

Ο επικεφαλής γιατρός φορώντας ειδικούς μεγεθυντικούς φακούς, λαμβάνει μεμονωμένα τριχοθυλάκια από διάσπαρτα σημεία της Δότριας Περιοχής της κεφαλής.

Η διαδικασία απαιτεί εξειδίκευση του γιατρού, λεπτούς χειρισμούς και ακρίβεια στην εξαγωγή των τριχοθυλακίων. Γι’ αυτό εφαρμόζεται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα και κατ’ επέκταση η βιωσιμότητα τους. Επιπλέον, έτσι επιτυγχάνεται η μικρότερη δυνατή καταπόνηση της Δότριας Περιοχής και η προστασία των γειτονικών τριχοθυλακίων.

* Εμφύτευση των εξαχθέντων τριχοθυλακίων

Στη συνέχεια, ακολουθεί η τοποθέτηση τους, η οποία αποτελεί πραγματική πρόκληση και  επιβεβαιώνει την υψηλή τεχνογνωσία των Κλινικών της Bergmann Kord, καθώς είναι το πιο απαιτητικό στάδιο όλης της διαδικασίας. Τα Τριχοθυλάκια εμφυτεύονται στους υποδοχείς της Λήπτριας Περιοχής, μαζί με τον συνεκτικό ιστό που τα περιβάλλει, με ιδιαίτερη προσοχή στην κατεύθυνση των τριχών για να αποδίδεται μια απολύτως φυσική εμφάνιση.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 – 8 ώρες και δεν χρειάζεται αποθεραπεία, καθώς ο χρόνος ανάρρωσης είναι ελάχιστος.

Η Εμφύτευση σε Λοιπά Σημεία πραγματοποιείται με μοναδικό σκοπό να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενες την αισθητική εμφάνιση που επιθυμούν, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους, χωρίς να επηρεαστούν τα χαρακτηριστικά της φυσιογνωμίας τους.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
Toggle side notice

ΣΑΣ
ΦΡΟΝΤΙ – ΖΟΥΜΕ

με
Ιδιαίτερα Μέτρα

Προφύλαξης και Προστασίας

 

Ενημερωθείτε ΕΔΩ

Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Εμφύτευση Τριχών σε λοιπά σημεία σώματος - Γυναίκα
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/emfytefsi-mallion-se-loipa-simeia-gynaika/