Διάγνωση Εμφύτευσης σε λοιπά σημεία του σώματος

Διάγνωση Εμφύτευσης σε λοιπά σημεία του σώματος

ΓΕΝΙΚΑ – ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η Διάγνωση Εμφύτευσης σε Λοιπά Σημεία πραγματοποιείται στη Bergmann Kord, με μοναδικό σκοπό να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι την αισθητική εμφάνιση που επιθυμούν, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους, χωρίς να αλλοιωθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φυσιογνωμίας τους.

Όταν η τριχόπτωση προκαλεί ανεπιθύμητη αραίωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, η Μεταμοσχευση Μαλλιων FUE (Follicular Unit Extraction) αξιοποιείται για την αποκατάσταση ή ενίσχυση της τριχοφυΐας.

Πλέον, χάρη στις δυνατότητες της μεθόδου, επιτυγχάνεται η μετεμφύτευση τριχών και εκτός του τριχωτού της κεφαλής, σε γένια, φρύδια, λοιπά σημεία του σώματος, αλλά και κάλυψη ουλών ή σημαδιών.

Πλάνο Εμφύτευσης Τριχών FUE

Συγκεκριμένα, η εμφύτευση τριχών στη Bergmann Kord, καθώς πραγματοποιείται με την εφαρμογή της μεθόδου FUE, βασίζεται στη μεμονωμένη εξαγωγή τριχοθυλακίων.
Αυτά μεταφέρονται ένα-ένα από τη Δότρια Περιοχή στα σημεία όπου εμφανίζεται αραίωση.  

Πρόκειται, λοιπόν, για μία λεπτή και πολύ απαιτητική ενέργεια.
Προϋποθέτει απόλυτη ακρίβεια και προσοχή.
Κατ’ αυτή εξάγονται λεπτά τριχοθυλάκια μικρής διαμέτρου και ειδικών προδιαγραφών και τοποθετούνται στην κατάλληλη γωνία, φορά και βάθος, ώστε η κατεύθυνση των τριχών να αποδίδει μια απολύτως φυσική εμφάνιση.

Συνεπώς, η εμφύτευση σε λοιπά σημεία, λόγω της ιδιαιτερότητας της εφαρμογής, πρέπει να σχεδιαστεί προσεκτικά.
Επιβάλλεται, λοιπόν, η άρτια εξειδίκευση του Ιατρικού Επιτελείου, η ικανότητα λεπτού χειρισμού και η εξελιγμένη τεχνογνωσία.
Εξίσου σημαντικό γεγονός είναι τα βήματα της διαδικασίας να προκαθοριστούν σε συνάρτηση με το προφίλ και τις ανάγκες του υποψηφίου.

Απαραίτητη, λοιπόν, προϋπόθεση για την εξασφάλιση του προσδοκώμενου αποτελέσματος, είναι η διαμόρφωση ειδικού πλάνου, πριν την εφαρμογή της μεθόδου.

Για αυτόν τον λόγο, μετά από προσωπική συζήτηση με τον υποψήφιο, στην οποία θα αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες, οι γιατροί της Bergmann Kord θα σχεδιάσουν το κατάλληλο πλάνο για την αποκατάσταση της απώλειας τριχών στα συγκεκριμένα σημεία. 

Βασιζόμενοι στην κλινική εικόνα, τις επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου, επιλέγουν και κατόπιν υλοποιούν ένα πλάνο εμφύτευσης.
Αυτό θα οδηγήσει σε ολοκληρωμένο, αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, απολύτως απαλλαγμένο από τα συμπτώματα της Τριχόπτωσης.

Οι Βασικοί Παράμετροι

Το Εξατομικευμένο Πλάνο (P.H.T.P.)  διαμορφώνεται για την εφαρμογή της Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE,.
Σχεδιάζεται  με την ενεργό συμμετοχή του υποψηφίου, λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες παραμέτρους, ώστε να ανταποκρίνεται στους προσωπικούς του στόχους, τις δυνατότητες, την εμφάνιση και φυσικά, την αισθητική του.

Οι βασικοί παράγοντες που συνεκτιμώνται για τη διαμόρφωση του πλάνου, είναι οι εξής:

  • Τα Ατομικά Χαρακτηριστικά, όπως το σχήμα και οι συμμετρίες του προσώπου, η ηλικία κ.ά.
  • Ο Βαθμός Τριχόπτωσης, ως ένδειξη μερικής ή ολικής αραίωσης της περιοχής.
  • Τις Δυνατότητες της Δότριας Περιοχής, ώστε να εκτιμηθούν τα αποθέματα τριχοφυΐας.
  • Η Μελλοντική εξέλιξη της Τριχόπτωσης, για ενδεχόμενη μελλοντική εμφύτευση ίδιας αποτελεσματικότητας. 
  • Προδιαγραφές μαλλιών & Τριχωτού, όπως η διάμετρος, το χρώμα, το είδος και η ελαστικότητα της τρίχας, για την επίτευξη της πυκνότητας.
  • Επιθυμίες και Δυνατότητες υλοποίησης, καθώς λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι προσωπικές επιθυμίες του ενδιαφερόμενου, τόσο ως προς τον βαθμό κάλυψης της αραίωσης, όσο και ως προς τον βαθμό πυκνότητας. Ωστόσο, οι στόχοι πρέπει να είναι εφικτοί και πραγματοποιήσιμοι, σύμφωνα με τις δυνατότητες του τριχωτού και τον σχηματισμό ενός καλού προσωπικού προφίλ.

Έτσι, λοιπόν, αφού καταμετρηθούν οι βασικές παράμετροι και εξεταστεί η κλινική εικόνα του υποψηφίου, οι εξειδικευμένοι γιατροί των Επιστημονικών Κέντρων της Bergmann Kord, δημιουργούν το κατάλληλο πλάνο εμφύτευσης.
Αυτό καταχωρείται αμέσως στο προσωπικό Ιατρικό Αρχείο, για οργανωμένη και πλήρη παρακολούθηση κάθε περίπτωσης, ξεχωριστά. 

Επισκεφθείτε το εξειδικευμένο www.fuehairclinic.eu 
Μάθετε τα πάντα για την Νέα, Σύγχρονη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Διάγνωση Εμφύτευσης σε λοιπά σημεία του σώματος
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/emfitefsi-loipa-simeia-swmatos-diagnosi/