Bergmann Kord – Ο ειδικός επί… κεφαλής

Bergmann Kord – Ο ειδικός επί… κεφαλής

BERGMANN KORD – Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙ… ΚΕΦΑΛΗΣ

Το Επιστημονικό Κέντρο

Η Bergmann Kord, αποτελεί την πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1979.
Σήμερα, συμπληρώνοντας 38 χρόνια λειτουργίας, ξεπερνά τα σύνορα του εγχώριου «επιστημονικού κόσμου».
Συνιστά ένα από τα κορυφαία Κέντρα για Μεταμοσχευση Μαλλιων, παγκοσμίως.

Ως πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός, ακολουθεί Γερμανικά πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης, με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών.
Έτσι, κατά την πολυετή πορεία της, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Bergmann Kord - Ο ειδικός επι... κεφαλής - 1

Επενδύει με σταθερά βήματα, στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία.
Παρέχει προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εφαρμογής των πιο Σύγχρονων και Διεθνώς αναγνωρισμένων τεχνικών.

Έτσι, συγκεντρώνει αναμφισβήτητα τις περισσότερες Επιτυχημένες Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών στην Ελλάδα.

 

Ιστορικά Στοιχεία

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη εγχώρια Εμφυτευση Μαλλιων πραγματοποιήθηκε στη Bergmann Kord. Έκτοτε και φτάνοντας έως σήμερα, το παγκόσμια αναγνωρισμένο Ιατρικό Επιτελείο της, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 67.000, με αισθητικά άρτια, φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Οι άριστα καταρτισμένες Επιστημονικές Ομάδες, η ενεργός συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ο αυστηρός επαγγελματισμός, η πλήρης Εξειδίκευση, ο ιατρικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, η αποκλειστική διάθεση προϊόντων περιποίησης και ενδυνάμωσης μαλλιών, εγγυώνται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ολοκληρωμένα αποτελέσματα, πάντα σε απόλυτη αρμονία με το προφίλ και τις προσδοκίες, κάθε ενδιαφερόμενου.

Όλα αυτά τα χρόνια, λοιπόν, η Bergmann Kord καταθέτει με υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια τη δική της συνεισφορά στην αντιμετώπιση του φαινομένου της Τριχόπτωσης. Διαρκώς προσανατολισμένη στην αναζήτηση και προσφορά της καλύτερης δυνατής λύσης, συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων όσων την εμπιστεύονται.  

Για όλα αυτά και κυρίως, για τα αποδεδειγμένα επιτεύγματα των Κλινικών της, η Bergmann Kord έχει πια κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στις επιλογές αντρών και γυναικών, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Bergmann Kord - Ο ειδικός επι... κεφαλής - 2

Υποδοχή Γερμανών πελατών στο πλαίσιο της δραστηριότητας
“Medical Tourism by Bergmann Kord”

Όραμα & Αποστολή

Η αποστολή και το όραμα της εκπληρώνονται καθημερινά και μετουσιώνονται σε έργο μέσω των βασικών αρχών και αξιών, που διέπουν τη λειτουργία των Επιστημονικών της Κέντρων:

 

* Προσωποποιημένο ενδιαφέρον

Στη Bergmann Kord, η ανθρώπινη επικοινωνία και φροντίδα είναι πάντα σε προτεραιότητα.

Κάθε επισκέπτης έχει διακεκριμένες ανάγκες που επιζητούν ανταπόκριση και απευθύνεται στους ειδικούς, για να λάβει αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Είναι, λοιπόν, σημαντικό, ο ενδιαφερόμενος να αισθάνεται πραγματική άνεση και ασφάλεια, σε ένα περιβάλλον που κατανοούνται πλήρως οι ανάγκες του. Γι’ αυτό τίθεται σε προτεραιότητα η αποτύπωση αυτών των αναγκών, η ανάλυση και ο ακριβής προσδιορισμός τους, ώστε να προταθεί η πιο ενδεδειγμένη λύση, με στόχο την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και πληροφόρηση, που θα του επιτρέψει να λάβει την καταλληλότερη απόφαση για τα μαλλιά του.

 

* Εξειδίκευση και Εμπειρία

Για τη Bergmann Kord, η πορεία της επιστημονικής δραστηριοποίησης στον τομέα των μαλλιών καλύπτει τον «χρονικό κύκλο» 38 ετών.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των απαραίτητων παραμέτρων για την επίτευξη αποτελεσματικών λύσεων, καθοριστικής σημασίας είναι  η απόλυτη εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία. Για τον λόγο αυτό, τηρούνται αυστηρές προϋποθέσεις και διασφαλίζεται η Εξειδίκευση, καθώς το Ιατρικό Επιτελείο της συνίσταται από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και επιστημονικό προσωπικό, εκ των οποίων, ο καθένας διαθέτει εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση και ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη. Έτσι, σε συνδυασμό με την εμπειρία, είναι απόλυτα εφοδιασμένοι να εξυπηρετήσουν άρτια τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Άριστη τεχνογνωσία και εφαρμογή των πιο εξελιγμένων μεθόδων

Πρόκειται για τη μοναδική Κλινική Μαλλιών στη χώρα, που κατέχει αυστηρή Γερμανική τεχνογνωσία.

Η πλήρης ευθυγράμμιση της λειτουργίας των Επιστημονικών Κέντρων της σε όλη την Ελλάδα, με κορυφαία Γερμανικά πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας, επιτυγχάνει την εξασφάλιση υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και τη διαρκή τους αναβάθμιση.

* Αντικειμενική πληροφόρηση και αξιόπιστη ενημέρωση:

Οι ειδικοί της Bergmann Kord είναι απολύτως αντικειμενικοί στις εκτιμήσεις τους και ειλικρινείς, όσον αφορά την τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών που προτείνουν σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι προσωπικές επιθυμίες του υποψήφιου,  λαμβάνονται, φυσικά, υπόψη από τον γιατρό για τον σχεδιασμό του πλάνου μεταμόσχευσης. Ωστόσο, σε συνάρτηση με αυτές τις επιθυμίες, ο γιατρός πάντοτε ενημερώνει με ειλικρίνεια, αν υπάρχουν οι αντίστοιχες δυνατότητες υλοποίησης. Διότι, για τη Bergmann Kord, μοναδικό και καθοριστικό κριτήριο  καταλληλότητας για τον σχεδιασμό του πλάνου αποτελούν οι εφικτές, εφαρμόσιμες επιλογές, που θα επιφέρουν αποτελέσματα, απόλυτα ταιριαστά στο προσωπικό προφίλ κάθε ενδιαφερόμενου.

Έχει διαπιστωθεί έμπρακτα, πως το αποτέλεσμα, τελικά, κάνει τη διαφορά. Επομένως, πίσω από κάθε σχεδιασμό, βασικό κίνητρο για περισσότερη δημιουργική προσπάθεια αποτελεί η μέγιστη ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών κάθε ατόμου, που θα εμπιστευτεί τις επιθυμίες και τις προσδοκίες του στη Bergmann Kord.

Bergmann Kord - Ο ειδικός επι... κεφαλής - 3

Εξατομικευμένη Διάγνωση Τριχόπτωσης

Τι σημαίνει για εμάς, η βελτίωση της εικόνας σας

Η Bergmann Kord επιλέγει να υλοποιεί το όραμά και την αποστολή της, εστιάζοντας με σεβασμό και ειλικρινές ενδιαφέρον στον άνθρωπο και τις βαθύτερες επιθυμίες του.

Για τα Επιστημονικά Επιτελεία των Κλινικών της, η ανάγκη κάθε ενδιαφερόμενου να αναβαθμίσει την εμφάνιση του, δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια απολύτως φυσιολογική ανθρώπινη προσδοκία. Διότι, η επιθυμία αυτή δεν κρύβει ανασφάλεια ή μη αποδοχή του εαυτού, αλλά αντιθέτως, αποτελεί μια ξεκάθαρη εκδήλωση αγάπης και εκτίμησης, μια έκφραση έννοιας και αυτοφροντίδας, που αποκαλύπτει τη δύναμη του ανθρώπου να λειτουργήσει ευεργετικά, προσδίδοντας θετικότητα στη ζωή του.

Αν λοιπόν, υπάρχει η επιθυμία για ανανέωση της εμφάνισης, που αναμφισβήτητα συμβάλλει στη ψυχολογική ανάταση και ευημερία,  η Bergmann Kord υποστηρίζει έμπρακτα κάθε απόφαση, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Η Φιλοσοφία της Bergmann Kord

Η τάση εμπορευματοποίησης του ζητήματος της Τριχόπτωσης, είναι γεγονός, δυστυχώς, αναμφισβήτητο.

Ωστόσο, η Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, σε αντίθεση με τις τάσεις της αγοράς, επιλέγει συνειδητά να μην υποκύπτει σε τέτοιου είδους πρακτικές. Πρόκειται για μια απόφαση που διαμορφώνει τις ηθικές αξίες των Επιστημονικών της Κέντρων και διαχωρίζει το πραγματικό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού.

H επιλογή αυτή, επιβεβαιώνεται έκδηλα, λόγω του κοινωνικού έργου της. Μέσω, δηλαδή, της ενεργού συμμετοχής και συνεισφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, όσον αφορά σε ζητήματα που σχετίζονται με τον άνθρωπο και απαιτούν ιδιαίτερη ευαισθησία,  σεβασμό, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια.

Πιο συγκεκριμένα, η συνειδητοποίηση της υψηλής ευθύνης και η βαθύτερη αίσθηση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, λειτουργούν ως κινητήρια δύναμη για την έμπρακτη εφαρμογή των δεσμεύσεων της.

Εταιρική Υπευθυνότητα

Πέραν, επομένως, του επιστημονικού αντικειμένου η Bergmann Kord, αναλαμβάνει δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, μέρος των οποίων είναι η στήριξη της προσπάθειας του Προγράμματος «Οικουμενικός Ελληνισμός», η συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και τοπικούς συλλόγους Καρκινοπαθών ανά την Ελλάδα, μέσω της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», με στόχο την παροχή ελπίδας, αγάπης και υποστήριξης σε πάσχουσες κοινωνικές ομάδες.

Εκτός, λοιπόν, της συνεχούς προσπάθειας για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών, όσον αφορά τη φροντίδα των μαλλιών, στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Bergmann Kord βρίσκεται ο ίδιος ο άνθρωπος.

Bergmann Kord - Ο ειδικός επι... κεφαλής - 4

* Αθήνα (Κεντρικά): Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα: Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη: Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα: Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα: Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο: Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος: Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE
  Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ      Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ      Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ      Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ      Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ      Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Bergmann Kord - Ο ειδικός επί... κεφαλής
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/klinikes-malliwn-bergmann-kord/