Bergmann Kord – Ο ειδικός επί… κεφαλής

Bergmann Kord – Ο ειδικός επί… κεφαλής

Η Κλινική Μαλλιών

Η Bergmann Kord, αποτελεί την πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1979.
Συμπληρώνοντας περισσότερα από 44 χρόνια λειτουργίας, ξεπερνά τα σύνορα του εγχώριου επιστημονικού κόσμου.
Είναι κοινα απόδεκτό ότι συνιστά, πλέον,  ένα από τα κορυφαία Κέντρα για μεταμόσχευση μαλλιών, παγκοσμίως.

Λειτουργεί ως πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός, ακολουθώντας Γερμανικά πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης, με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών σε άντρες και γυναίκες.
Έτσι, κατά την πολυετή πορεία της, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Επενδύει με σταθερά βήματα, στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία.
Παρέχει προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εφαρμογής των πιο Σύγχρονων και Διεθνώς αναγνωρισμένων τεχνικών.

Ιστορικά Στοιχεία

Τα ιατρικά επιτελεία έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 70.000 επεμβάσεις με αισθητικά άρτια, φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα. Οι άριστα καταρτισμένες ιατρικές ομάδες, η ενεργός συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ο αυστηρός επαγγελματισμός, η πλήρης εξειδίκευση, ο ιατρικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, εγγυώνται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ολοκληρωμένα αποτελέσματα, πάντα σε απόλυτη αρμονία με το προφίλ και τις προσδοκίες κάθε ενδιαφερόμενου.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Bergmann Kord καταγράφει με υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια τη δική της συνεισφορά στην αντιμετώπιση του φαινομένου της τριχόπτωσης.
Διαρκώς προσανατολισμένη στην αναζήτηση και προσφορά της καλύτερης δυνατής λύσης, συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων όσοι την εμπιστεύονται.

Όραμα & Αποστολή

Η αποστολή και το όραμα της εκπληρώνονται καθημερινά και μετουσιώνονται σε έργο μέσω των βασικών αρχών και αξιών, που διέπουν τη λειτουργία των Επιστημονικών της Κέντρων:

 

* Προσωποποιημένο ενδιαφέρον

Στη Bergmann Kord, η ανθρώπινη επικοινωνία και φροντίδα είναι πάντα σε προτεραιότητα.
Κάθε ενδιαφερόμενος έχει εξατομικευμένες ανάγκες που επιζητούν ανταπόκριση και απευθύνεται στους ειδικούς, για να λάβει αυτό που πραγματικά χρειάζεται.
Είναι, λοιπόν, σημαντικό ο ενδιαφερόμενος να αισθάνεται πραγματική άνεση και ασφάλεια, σε ένα περιβάλλον που κατανοούνται πλήρως οι ανάγκες του.
Γι’ αυτό τίθεται σε προτεραιότητα η αποτύπωση αυτών των αναγκών, η ανάλυση και ο ακριβής προσδιορισμός τους, ώστε να προταθεί η πιο ενδεδειγμένη λύση, με στόχο την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και πληροφόρηση, που θα του επιτρέψει να λάβει την καταλληλότερη απόφαση για τα μαλλιά του.

* Εξειδίκευση και Εμπειρία

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των απαραίτητων παραμέτρων για την επίτευξη αποτελεσματικών λύσεων, καθοριστικής σημασίας είναι  η απόλυτη εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία.
Για τον λόγο αυτό, τηρούνται οι αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τα τελευταία πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001 και ΕΝ 15224.
‘Έτσι διασφαλίζεται η Εξειδίκευση, καθώς το ιατρικό επιτελείο της συνίσταται από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και επιστημονικό προσωπικό, εκ των οποίων, ο καθένας διαθέτει εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση και ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη.

* Αντικειμενική  Ενημέρωση:

Οι ειδικοί της Bergmann Kord είναι αντικειμενικοί στις εκτιμήσεις τους όσον αφορά τη κατάλληλη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που προτείνουν σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Οι προσωπικές επιθυμίες του ενδιαφερόμενου λαμβάνονται υπόψη για τον σχεδιασμό του πλάνου μεταμόσχευσης και σε συνάρτηση με αυτές ο ειδικός ενημερώνει για τις δυνατότητες υλοποίησης.
Σε κάθε σχεδιασμό, βασικό κίνητρο για περισσότερη δημιουργική προσπάθεια αποτελεί η μέγιστη ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών κάθε ενδιαφερόμενου.

Εταιρική Υπευθυνότητα

Πέραν του επιστημονικού αντικειμένου η Bergmann Kord, αναλαμβάνει δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, μέρος των οποίων είναι η στήριξη και συνεργασία με συλλόγους Καρκινοπαθών ανά την Ελλάδα, μέσω της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», με στόχο την παροχή ελπίδας, αγάπης και υποστήριξης στις πάσχουσες κοινωνικές ομάδες.
Εκτός, λοιπόν, της συνεχούς προσπάθειας για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών, όσον αφορά τη φροντίδα των μαλλιών, στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Bergmann Kord βρίσκεται ο ίδιος ο άνθρωπος.

Εταιρική Ταυτότητα

www.kordhairclinics.gr

“ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ ΚΟΡΝΤ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ Α.Ε.
Δ.Τ. : “BERGMANN KORD”
ΑΦΜ : 099042169
ΔΟΥ : ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. : 124177901000
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 348, 152 33 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΘΗΝΑ.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE