Ιατρικός Τουρισμός

Ιατρικός Τουρισμός

Η Bergmann Kord «πρέσβειρα» του Ιατρικού Τουρισμού

Ο Ιατρικός Τουρισμός είναι πλέον γεγονός πως αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη τάση παγκοσμίως.

Στον τομέα της αποκατάστασης της Τριχόπτωσης, οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν, με τη βοήθεια του διαδικτύου, κορυφαία Ποιότητα και Εξειδίκευση, μέσω προηγμένων ιατρικών υπηρεσιών, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Αυτή την πολυπόθητη σχέση τιμής/ποιότητας (value for money), μπορεί και προσφέρει η Bergmann Kord από το 1979, ως η κορυφαία και εξειδικευμένη Κλινική Μαλλιών, με έδρα την Ελλάδα.
Η Bergmann Kord θεωρείται «ηγέτης» στον τομέα της στην εγχώρια αγορά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κλινική έρευνα, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα όλες τις σύγχρονες και διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους πρόληψης και αποκατάστασης της τριχόπτωσης.

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Μια εξ αυτών, η FUE (Follicular Unit Extraction), χρησιμοποιείται για την μετεμφύτευση μαλλιών, καθώς και για την Μεταμόσχευση σε Γένια, Φρύδια και Λοιπά Σημεία του Σώματος.

Σημειώνει δε, εξαιρετική επιτυχία στην Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών.

Με περισσότερες από 70.000 επιτυχημένες Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών, η κλινική είναι σε θέση να εγγυηθεί με υπευθυνότητα, άριστα αισθητικά αποτελέσματα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η Bergmann Kord, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες της αγοράς, τόσο της εγχώριας όσο και της διεθνούς, δίνει δυναμικά το παρόν με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αξιοποιώντας το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της.

Σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης αισθητικής, ο επισκέπτης δύναται να καλύψει τις ανάγκες του, απολαμβάνοντας την παραμονή του στη χώρα μας.

Φροντίδα, ασφάλεια και προστασία

Σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης αισθητικής, το εκπαιδευμένο προσωπικό της κλινικής λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι του Covid -19 σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και έτσι ο επισκέπτης  μας, δύναται να καλύψει τις ανάγκες του, απολαμβάνοντας ασφάλεια και καλή προστασία της υγείας του κατά την παραμονή του στη χώρα μας.

Εκτός των προηγμένων ιατρικών υπηρεσιών, ο επισκέπτης από το εξωτερικό, λαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών, που περιλαμβάνει:

  • μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο,
  • ξενοδοχεία διαμονής
  • και έναν προσωπικό συνοδό, εκπρόσωπο της κλινικής

Στην περίπτωση που ο επισκέπτης το επιθυμεί, η Bergmann Kord συνεργάζεται με τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία, για ιδιαίτερα VIP τουριστικά πακέτα.

Η κλινική εκπροσωπώντας επάξια τη γνωστή Ελληνική Φιλοξενία, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών της, έχει κατορθώσει να γίνει από τις πρώτες επιλογές των ιατρικών τουριστών στη χώρα μας, στον τομέα της αποκατάστασης της τριχόπτωσης.

Για τους ανθρώπους της Bergmann Kord, η επιτυχής ανταπόκριση στο αυξημένο ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς αποτελεί πρωταρχικό σκοπό.

Σημαντικός Προορισμός Ιατρικού Τουρισμού

Είναι σημαντικό να διαδοθεί το αναμφίβολο γεγονός πως η Ελλάδα αποτελεί κορυφαίο ιατρικό προορισμό, με υψηλού επιπέδου αποτελέσματα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Καθώς ο ψυχολογικός παράγοντας είναι αναμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι μιας επιτυχημένης θεραπείας, η χώρα μας αποτελεί σίγουρα το ιδανικό μέρος.

Η κουλτούρα και το κλίμα της, μπορούν να συμβάλουν δραστικά στη δημιουργία θετικής ψυχολογίας, στον ενδιαφερόμενο επισκέπτη. 

Η Ελλάδα αποτελεί έναν απολύτως ασφαλή προορισμό για κάθε επισκέπτη, συνδυάζοντας την πλήρη κάλυψη των ιατρικών του αναγκών, την ασφάλεια της υγείας του έναντι του Covid-19 και ατελείωτες επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Για την Bergmann Kord η ανάδειξη της χώρας μας ως ένας σημαντικός προορισμός  ιατρικού τουρισμού, δεν αποτελεί ένα ιδιοτελές πλάνο με μοναδικό στόχο το οικονομικό όφελος, αλλά έχει σκοπό την προσέλκυση ιατρικών τουριστών προς όλους τους τομείς, γεγονός που θα ενισχύσει συνολικά την Ελληνική Οικονομία.

Για ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ παρακαλούμε καλέστε μας στο (+30) 210 – 68 11 666

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE