Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών

Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑΣ ΟΥΛΩΝ

Η Αποκατασταση Τριχοφυϊας Ουλων είναι μια απαιτητική διαδικασία, που επιτυγχάνεται με την πλέον σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE. Ένα μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων απευθύνεται στη κλινική μαλλιών Bergmann Kord για την κάλυψη ουλών ή άλλων σημαδιών στο τριχωτό της κεφαλής ή στο σώμα. Αυτά τα σημάδια ή οι ουλές συνήθως, έχουν προκληθεί από ατύχημα ή από κάποια παρελθοντική αισθητική επέμβαση (lifting κ.ά.).
Ο εξειδικευμένος ιατρός μαζί με την ομάδα του σχεδιάζουν το κατάλληλο πλάνο για την Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών.

Αυτό γίνεται με  βάση τα αίτια πρόκλησης, την περιοχή εφαρμογής και την προσωπική Διάγνωση, όπου θα συζητηθούν αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες με τον υποψήφιο, Πάντα βασιζόμενοι στις επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου, επιλέγουν το ιδανικότερο πλάνο εμφύτευσης, που θα οδηγήσει σε ένα ολοκληρωμένο, ασφαλές και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου

Η Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών στη Bergmann Kord, καθώς πραγματοποιείται με την εφαρμογή της μεθόδου FUE, βασίζεται στη μεμονωμένη εξαγωγή τριχοθυλακίων.
Αυτά μεταφέρονται ένα-ένα στα σημεία όπου εμφανίζονται οι ουλές ή τα σημάδια.
Αν και πρόκειται για μια λεπτή και πολύ απαιτητική ενέργεια, που προϋποθέτει απόλυτη ακρίβεια και προσοχή, η τεχνική Εμφυτευσης Μαλλιων FUE, σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, είναι η καταλληλότερη επιλογή.

Ενδείκνυται, κυρίως, λόγω των μοναδικών πλεονεκτημάτων της.
Μεταξύ αυτών είναι ο ελάχιστα επεμβατικός της χαρακτήρας, η σύντομη ολοκλήρωση της επέμβασης, η ήπια μετεγχειρητική ενόχληση, ο γρήγορος χρόνος ανάρρωσης και επιστροφής στη καθημερινότητα.
Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις, τα τριχοθυλάκια που θα χρησιμοποιηθούν για την εμφύτευση, δεν προέρχονται μόνο από το τριχωτό της κεφαλής.
Συγκεκριμένα, η περιοχή που επιλέγεται να γίνει η εξαγωγή τους, μπορεί να είναι οποιοδήποτε σημείο του σώματος, όπως το στήθος, η πλάτη ή ακόμα και το πρόσωπο.

Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών 1

Παράγοντες επιτυχημένης Αποκατάστασης Τριχοφυΐας Ουλών

Η εφαρμογή της διαδικασίας απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, εξειδίκευση του γιατρού και ακρίβεια στην τοποθέτηση.
Με τον τρόπο αυτό τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα και αισθητικά άρτια.
Γι’ αυτό οι έμπειρες ιατρικές ομάδες έχουν εξειδικευτεί πλήρως σε τέτοιου είδους επεμβάσεις και πραγματοποιούν με επιτυχία την:

  • Ταξινόμηση & Φύλαξη των τριχοθυλακίων

Η εξαγωγή των τριχοθυλακίων απαιτεί ιδιαίτερη δεξιοτεχνία.
Προϋποθέτει πολύ προσεκτική λήψη μονότριχων ή δίτριχων τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή για να αποδοθεί μια απολύτως φυσική εμφάνιση.
Στη συνέχεια ταξινομούνται και φυλάσσονται σε ειδικές συνθήκες, μέχρι τη στιγμή της εμφύτευσής τους.

  • Δημιουργία σημείων υποδοχής

Για την προετοιμασία των σημείων υποδοχής των τριχοθυλακίων στην λήπτρια, χρησιμοποιούνται ειδικά μικρο-εργαλεία, για τη σωστή τήρηση συγκεκριμένων προδιαγραφών κατά την τοποθέτησή τους.
Με τον τρόπο αυτό προφυλάσσεται και το δέρμα από τυχόν ουλοποίηση.
Επιπλέον, η προσεκτική και μελετημένη τοποθέτηση των τριχοθυλακίων είναι πολύ σημαντική τόσο για τη απόδοση ενός φυσικού αποτελέσματος, όσο και για την επίτευξη μέγιστης πυκνότητας.

Αποτελέσματα

Οι ουλές ή άλλα σημάδια στο τριχωτό της κεφαλής ή στο σώμα, που μπορεί να αποτελούν ακόμα και χρόνιο πρόβλημα, καλύπτονται αποτελεσματικά και με απόλυτα φυσικό τρόπο, σε μία μόνο συνεδρία
αποκατάστασης τριχοφυΐας ουλών.
Μετά την επέμβαση, τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι εμφανώς αισθητά στους 4 μήνες, ενώ ολοκληρώνονται περίπου στους 12 μήνες.

Επισκεφθείτε το εξειδικευμένο www.fuehairclinic.eu 
Μάθετε τα πάντα για την Νέα, Σύγχρονη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE