Θεραπείες Volumed®

Θεραπείες Volumed®

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ VOLUMED®

Οι Θεραπείες Volumed επανακτούν την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, με απόλυτα φυσικό τρόπο, ασφάλεια και χωρίς παρενέργειες.
Πρόκειται για πρωτόκολλα θεραπείας, που συμπληρώνονται με την εφαρμογή προϊόντων φυτικής προέλευσης, με πολλαπλά ευεργετική δράση.

Προϊόντα Volumed® : Αποκλειστικά και Αποτελεσματικά

Τα προϊόντα Volumed παράγονται από επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα και αποτελούν την κατάλληλη εναλλακτική επιλογή, σε αντιδιαστολή των φαρμακευτικών ουσιών.
Μετά από  πολυετείς και εντατικές εργαστηριακές έρευνες, η Bergmann Kord δημιούργησε τη σειρά προϊόντων Volumed στην οποία συμπυκνώνονται ειδικές συνθέσεις αναζωογονητικών παραγόντων, καθώς αξιοποιούνται ενεργά φυτικά υλικά μέγιστης αποτελεσματικότητας.
Πρόκειται για δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, δηλωμένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, τα οποία ικανοποιούν την υψηλότερη αξίωση θεραπείας και περιποίησης, χωρίς επιπτώσεις ή πιθανές μελλοντικές συνέπειες.

Αγωγή Τριχόπτωσης Volumed®

Η εξειδικευμένη αγωγή μαλλιών Volumed διαφοροποιείται σε συνάρτηση με τον τύπο της τρίχας και τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, καθώς τα προϊόντα εκτείνουν τη δράση τους τόσο στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, όσο και στην πρόληψη, συντήρηση και αποκατάσταση της καλής υγείας των μαλλιών και του τριχωτού.

Με την εφαρμογή της αγωγής Volumed® εξασφαλίζονται όλες οι κατάλληλες συνθήκες για:

* Περιορισμό της Τριχόπτωσης και ενίσχυση των υπαρχόντων μαλλιών

* Ενδυνάμωση της τριχοφυΐας, μέσω της θρέψης και αναζωογόνησης των θυλάκων των τριχών

* Επανόρθωση των εξασθενημένων τριχών

* Αποκατάσταση των δυσλειτουργιών του τριχωτού 

Περιπτώσεις Εφαρμογής

Η αγωγή είναι ιδανική για:

* Περιπτώσεις αρχικής ή και προχωρημένης Τριχόπτωσης

* Εξασθενημένα, λεπτά, αδύναμα μαλλιά

* Δυσλειτουργίες του τριχωτού

* Άτομα που έχουν προβεί σε Μεταμόσχευση Μαλλιών, για επιτάχυνση του ρυθμού ενδυνάμωσης και ανάπτυξης των νέων μαλλιών και ενίσχυση της υπάρχουσας τριχοφυΐας

* Μετά τη λήξη των Χημειοθεραπειών

Μοναδική αποτελεσματικότητα, για κάθε περίπτωση

Οι αγωγές της Βergmann Κord σχεδιάζονται ειδικά για κάθε υποψήφιο και είναι μοναδικές σε κάθε περίπτωση.

Με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε οργανισμού και τη συνεκτιμώμενη κατάσταση των μαλλιών και του τριχωτού, διαμορφώνεται το κατάλληλο θεραπευτικό πρωτόκολλο και συνιστάται η κατάλληλη αγωγή, για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις θεραπείες.

Έτσι, στην περίπτωση κατεστραμμένων και αδύναμων μαλλιών, που χρήζουν εξειδικευμένης θεραπείας, όσο και για την πρόληψη και συντήρηση της υγείας τους.

Πολυεπίπεδη Δράση των Θεραπευτικών Αγωγών

Είναι σύνηθες η τριχόπτωση να συνοδεύεται από υπερβολική λιπαρότητα, ξηροδερμία, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, ερυθρότητα, κνησμό, ερεθισμούς κ.ά.
Έτσι η παράλληλη φροντίδα του τριχωτού αποκαθιστά πιθανές δυσλειτουργίες και διευκολύνει την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη της τριχοφυΐας.

Για παράδειγμα, η χρήση τοπικών προϊόντων σε τριχωτό με φραγμένους πόρους, λόγω υπερβολικής έκκρισης σμήγματος, δεν θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, αν δεν προηγηθεί ο κατάλληλος βαθύς καθαρισμός του και η ρύθμιση της λειτουργίας των σμηγματογόνων αδένων.

Συγκεντρωτικά, με την αγωγή Volumed, επιτυγχάνουμε:

  • Περιορισμό της τριχόπτωσης.
  • Συντήρηση και ενίσχυση της υπάρχουσας τριχοφυΐας.
  • Ενδυνάμωση του τριχικού θύλακα.
  • Βαθύ καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής.
  • Μείωση της λιπαρότητας και της σμηγματόρροιας του τριχωτού.
  • Ρύθμιση του PH του δέρματος και αύξηση της ελαστικότητας του τριχωτού.
  • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, της αγγείωσης και οξυγόνωση του τριχοθυλακίου.
  • Βελτίωση της ελαστικότητα και της αντοχής της τρίχας.
  • Επανόρθωση ταλαιπωρημένων μαλλιών, λόγω ελλιπούς φροντίδας, εντατικού styling ή χημικών κομμωτικών διεργασιών.

Τα αποτελέσματα των θεραπειών μεγιστοποιούνται με τη χρήση soft laser, που δρα σε βαθύτερο κυτταρικό επίπεδο, τροφοδοτώντας το τριχωτό με ενέργεια. Επιπλέον, η δραστικότητα τους επαυξάνεται με τη συμπληρωματική εφαρμογή της Ιοντοφόρεσης μέθοδος που επιτρέπει τη διαδερμική χορήγηση ουσιών.

Καθώς το τμήμα Θεραπειών Τριχόπτωσης της Βergmann Κord αναλαμβάνει την εξατομικευμένη παρακολούθηση κάθε ενδιαφερόμενου τηρώντας ιατρικό αρχείο και φάκελο.

Μετά την εφαρμογή του θεραπευτικού πρωτόκολλου, γίνονται τακτικοί επανέλεγχοι.
Μέσω τριχογραφήματος και φωτογραφικού υλικού επιτυγχάνεται η άμεση σύγκριση, η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και κατ’ επέκταση η τροποποίηση κάθε αγωγής, ανάλογα με την ανταπόκριση στις θεραπείες.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη