Εμφυτευση Γενιων

Εμφυτευση Γενιων

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΓΕΝΙΩΝ

Η Εμφύτευση Γενικών προτείνεται για όσους εμφανίζουν αραίωση στην περιοχή των γενιών και επιθυμούν να αποκαταστήσουν οριστικά την πυκνότητα και να καλύψουν τις «μικροατέλειες» μέσω των σημαντικών δυνατοτήτων που παρέχει η εφαρμογή της προηγμένης τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE.

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη ιατρική λύση για ενδιαφερόμενους που αναζητούν μόνιμη αντιμετώπιση της απώλειας, βελτίωση του σχήματος ή απλά ενίσχυση της τριχοφυΐας σε παρειές, πηγούνι, φαβορίτες και μουστάκι ή συνδυασμό περιοχών.

Αίτια Τριχόπτωσης στο πρόσωπο

Οι 3 βασικές αιτίες αραιής τριχοφυΐας στο πρόσωπο κυρίως είναι:

 • Η Κληρονομικότητα. Ωστόσο, σε πολλούς άνδρες νεαρής ηλικίας, το φαινόμενο εμφανίζεται χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κληρονομική προδιάθεση ή γονιδιακή αιτιολογία.
 • Ορμονικοί λόγοι.
 • Ύπαρξη τραύματος, εγκαύματος ή ουλής από διαφορετικά αίτια στην περιοχή του προσώπου.

Εμφύτευση Γενιών με την Εγγύηση της Bergmann Kord

Η Εμφύτευση Γενιών στη Bergmann Kord, πραγματοποιείται σχεδόν πάντα με την εφαρμογή της μεθόδου μεταμόσχευσης FUE και βασίζεται στη μεμονωμένη εξαγωγή τριχοθυλακίων, τα οποία μεταφέρονται ένα-ένα από τη δότρια περιοχή,  στα σημεία όπου εμφανίζεται αραίωση στα γένια.

Τα τριχοθυλάκια επιλέγονται πολύ προσεκτικά, σύμφωνα με το πάχος, τη διάμετρο και τον αριθμό των τριχών που περιλαμβάνουν.
Διότι πρέπει να ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες των τριχών του προσώπου, οι οποίες έχουν μεγαλύτερο πάχος και διπλάσια διάμετρο, σε σχέση με την τριχοφυΐα της κεφαλής.
Επιπλέον, καθώς τα τριχοθυλάκια του προσώπου συνήθως περιέχουν μία ή δύο τρίχες, απαιτείται πολύ προσεκτική λήψη μονότριχων ή δίτριχων τριχοθυλακίων, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάμετρο, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πυκνότητα.

Η πραγματική όμως πρόκληση στη Μεταμόσχευση Γενιών, όπου και επιβεβαιώνεται η υψηλή τεχνογνωσία της Bergmann Kord, είναι η τοποθέτηση τριχοθυλακίων στην κατάλληλη γωνία και το κατάλληλο βάθος, ανάλογα με την περιοχή της εμφύτευσης (φαβορίτες, μουστάκι, γένια κ.ά) ώστε η κατεύθυνση των τριχών να αποδίδει μια απολύτως φυσική εμφάνιση.

Μετά από προσωπική συζήτηση και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, οι ιατροί της Bergmann Kord, σχεδιάζουν το κατάλληλο πλάνο για την αποκατάσταση των γενιών, βασιζόμενοι κυρίως στις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου, το οποίο εφαρμόζεται σε 4 στάδια:

 • Ο ιατρός διερευνά το κατάλληλο σε πυκνότητα και ελαστικότητα σημείο της δότριας περιοχής.
 • Εφαρμόζεται τοπική αναισθησία στη περιοχή από τον αναισθησιολόγο.
 • Εξάγεται ένας ορισμένος αριθμό τριχοθυλακίων, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής ου θα αποκατασταθεί.
 • Τοποθετούνται τα μοσχεύματα ένα προς ένα, στην επιλεγμένη περιοχή, με την τεχνική FUE.

Συνολικά, ο χρόνος που απαιτεί η διαδικασία κυμαίνεται μεταξύ 3 έως 5 ωρών και εξαρτάται από την λήπτρια περιοχή και τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, υπάρχουν ελάχιστοι περιορισμοί. Αυτοί καθώς και γενικές μετεγχειρητικές οδηγίες δίνονται, αναλυτικά, από τον ιατρό.

Η Μεταμοσχευση Γενιων ολοκληρώνεται σε μία εφαρμογή, με τη δυνατότητα δεύτερης συνεδρίας σε περίπτωση που υπάρχει επιθυμία για μεγαλύτερη πυκνότητα.

Πλεονεκτήματα της Μεταμόσχευση Γενιών FUE

Η μέθοδος που εφαρμόζεται από τους έμπειρους γιατρούς της Bergmann Kord μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων και διακρίνεται για τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Απουσία μετεγχειρητικού τραύματος ή ενοχλήσεων.
 • Απουσία μετεγχειρητικών ουλών και αντιαισθητικών σημαδιών.
 • Δυνατότητα εξαγωγής συγκεκριμένου αριθμού, μεμονωμένων τριχοθυλακίων.
 • Γρήγορη αποθεραπεία, με ταχεία επούλωση.
 • Ήπια μετεγχειρητική πορεία,συνοδευόμενη από ελάχιστους περιορισμούς, που αφορούν κυρίως τα πρώτα μετεγχειρητικά 24ωρα.
 • Αναπαραγωγή του φυσικού τρόπου έκφυσης των τριχών, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένο και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Αποτελέσματα

Με τη μέθοδο Εμφύτευσης Γενιών το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, χωρίς ουλές ή μετεγχειρητικά σημάδια.  Αμέσως μετά την επέμβαση, οι νέες τρίχες αρχίζουν να εκφύονται και βαθμιαία αναπτύσσονται.
Λόγω της φύσης της διαδικασίας, ένα ποσοστό των εμφυτευμένων τριχοθυλακίων «πέφτουν» το χρονικό διάστημα μεταξύ των πρώτων 2-6 εβδομάδων, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό.

Μετά τους 3 – 6 μήνες υπάρχει αισθητή βελτίωση της εμφάνισης, που εξελίσσεται προοδευτικά, με την ολοκλήρωση του αποτελέσματος να επιτυγχάνεται περίπου στους 10 -12 μήνες.
Αυτή η σταδιακή ανάπτυξη της νέας τριχοφυΐας συνδράμει στην ομαλότερη εξοικείωση με την ευχάριστη αλλαγή της εμφάνισης.

Έτσι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αυξήσουν την πυκνότητα, αλλά και να βελτιώσουν το σχήμα της τριχοφυΐας, ώστε να αποκτήσουν πιο καλοσχηματισμένα γένια, μουστάκι ή φαβορίτες, μπορούν να το επιτύχουν ανώδυνα, σύντομα και οριστικά.

Τα λόγια … πράξεις Lege artis ! 

Επισκεφθείτε το εξειδικευμένο www.fuehairclinic.eu 
Μάθετε τα πάντα για την Νέα, Σύγχρονη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE