HOS-2 – Προσθετική Μαλλιών για Ογκολογικούς Ασθενείς

HOS-2 – Προσθετική Μαλλιών για Ογκολογικούς Ασθενείς

HOS-2 – ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Η καινοτόμος τεχνική HOS-2 (Hollywood on the Streets) είναι ο πιο φυσικός τρόπος αποκατάστασης των χαμένων μαλλιών, που προκαλούνται λόγω ιατρικών καταστάσεων.

Η χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία στην οποία υποβάλλονται οι Ογκολογικοί ασθενείς, συχνά, συνεπάγεται με προσωρινή Τριχόπτωση ή ολική απώλεια μαλλιών. Και παρότι αφορά μία αναστρέψιμη κατάσταση, νοείται ως παρενέργεια που επηρεάζει σημαντικά τη ψυχολογία και την ποιότητα ζωής τους.

Eπειδή, λοιπόν, είναι σημαντικό να παρέχεται στη γυναίκα κάθε υποστηρικτική λύση, ώστε να συνεχίσει την καθημερινότητα της χωρίς άγχος και ανασφάλεια, η Bergmann Kord με πολυετή εμπειρία και βαθιά εξειδίκευση στον τομέα της Τριχόπτωσης, εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την τεχνική HOS-2.

Hollywood On the Streets

Πρόκειται για την πιο ενδεδειγμένη διαδικασία Προσθετικής Μαλλιών, που έχει εγκριθεί από τον FDA (Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) και αφορά στη δημιουργία εξατομικευμένου hair system, το οποίο αποκαθιστά αποτελεσματικά και φυσικά την εικόνα του τριχωτού.

H τεχνική, αρχικά, εφαρμόστηκε στα μεγάλα στούντιο της Αμερικής, λόγω των απαιτήσεων του κινηματογραφικού φακού. Έτσι δημιουργήθηκε ένα νέο προϊόν υψηλής τεχνολογίας, που στη συνέχεια εξελίχθηκε από τους τεχνικούς της Bergmann Kord και προέκυψε η μέθοδος Hollywood On the Streets.

Επομένως, η εξελιγμένη τεχνική HOS-2 «έρχεται» για να ικανοποιήσει την επιθυμία των γυναικών να αναπληρώσουν έγκαιρα τα χαμένα μαλλιά τους και να διατηρήσουν την εξωτερική τους εμφάνιση στην αρχική της κατάσταση, χωρίς να υποστούν τις ενδεχόμενες αλλαγές.

Πλεονεκτήματα της HOS-2

Η τεχνική Hollywood On the Streets (HOS-2) υπερτερεί σε σχέση με την κλασική περούκα παθήσεων και καλύπτει ολοκληρωτικά τις «αδυναμίες» της, καθώς διακρίνεται, σε αντίθεση, από μοναδικές δυνατότητες:

Τα μαλλιά διατηρούν την αρχική τους εικόνα.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, καθώς η διαμόρφωση του προϊόντος βασίζεται στα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας.

* Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται και επιδέχονται κάθε είδους κομμωτικές διεργασίες και τη χρήση προϊόντων περιποίησης.

* Χάρη στην εξαιρετική λεπτότητα του υλικού, δεν γίνεται αντιληπτό στην όραση και την αφή και επιτρέπει την πλήρη αίσθηση εξωτερικών ερεθισμάτων.

* Η κατασκευή έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λόγω της χρήσης φυσικών τριχών.

* Έχει απόλυτη σταθερότητα και επιτρέπει τη συμμετοχή σε κάθε δραστηριότητα, χωρίς το παραμικρό άγχος για τις καθημερινές κινήσεις.

* Προσφέρει μόνιμη 24ωρη εφαρμογή, χωρίς ανάγκη αφαίρεσης, κατά τη διάρκεια μέρας και νύχτας.

* Λόγω χρήσης υποαλλεργικού υλικού, το πλέγμα είναι απολύτως ασφαλές, διατηρεί την υγιεινή του τριχωτού και επιτρέπει στο δέρμα να «αναπνέει».

* H παράδοση του προϊόντος είναι γρήγορη και η τοποθέτηση εύκολη.

* Δεν προκαλεί αίσθημα ζέστης τους καλοκαιρινούς μήνες.

* Μέσω των ασφαλιστικών ταμείων, παρέχεται η δυνατότητα ποσοστού οικονομικής κάλυψης της HOS-2.

* Δεν επηρεάζει την επανέκφυση νέων μαλλιών, μετά το πέρας της θεραπείας.

Επιπλέον, καθώς μετά τη λήξη των θεραπειών τα μαλλιά αρχίζουν σταδιακά να αναπτύσσονται, για όσες γυναίκες επιθυμούν να επαναφέρουν άμεσα το αρχικό μήκος τους, η Bergmann Kord προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής Εxtensions, σύμφωνα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ενδιαφερόμενης.  

Διαδικασία Εφαρμογής

Το Επιστημονικό Επιτελείο των Κλινικών Bergmann Kord εφαρμόζει την τεχνική HOS-2 σε 4 στάδια: 

1ο Στάδιο – Επιλογή Μαλλιών

Τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται για τη κατασκευή του hair system είναι, σχεδόν πάντα, φυσικά, καθώς επιλέγεται το κοντινότερο χρώμα και ο τύπος τρίχας, που θα  βρίσκονται σε πλήρη ποιοτική και αισθητική συμβατότητα με τις αρχικές.

Γι’ αυτό μπορεί να προέρχονται από τον ασθενή, που είτε τα κόβει πριν την έναρξη των θεραπειών, είτε τα διατηρούσε φυλαγμένα από χρόνια. Επίσης, μπορούν να προσφερθούν από συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, σε μια αντίστοιχη ικανοποιητική ποσότητα.

2ο Στάδιο – Έλεγχος

Στη συνέχεια, ελέγχονται από τους ειδικούς της Bergmann Kord για την καταλληλότητα τους, το μήκος, τη ποσότητα  και εν συνεχεία αποστέλλονται, μαζί με τις μετρήσεις του κεφαλιού, για να αρχίσει η κατασκευή.

3ο Στάδιο - Κατασκευή

Σε μια ειδική μεμβράνη στο χρώμα του δέρματος και εξαιρετικής λεπτότητας, που συντίθεται από υποαλλεργικό υλικό, εμφυτεύονται τα φυσικά μαλλιά.

Για την ολοκλήρωση της κατασκευής απαιτούνται 20 – 30 ημέρες.

4ο Στάδιο - Εφαρμογή

Η μεμβράνη επικολλάται στο τριχωτό της κεφαλής και χάρη στην εξατομικευμένη φύση της διαδικασίας, εφαρμόζει τέλεια στο δέρμα και είναι απολύτως σταθερή, δίχως να υπάρχει ανάγκη αφαίρεσης.

H Αποτελεσματικότητα της HOS-2

Η Τριχοτεχνική HOS-2 είναι η κατάλληλη μέθοδος για τις ασθενείς, που επιθυμούν τη φυσικότητα.

Για να μη λειτουργεί η εμφάνιση ως υπενθύμιση της ασθένειας και να αντιμετωπιστεί με αισιοδοξία το δύσκολο μέρος της θεραπείας, η τεχνική Hollywood On the Streets αναπληρώνει αποτελεσματικά τα χαμένα μαλλιά και διατηρεί την αρχική εικόνα, αναλλοίωτη.

Επομένως, η εφαρμογή της συνδράμει ουσιαστικά και στο έργο του θεράποντα ιατρού, καθώς η γυναίκα αφοσιώνεται με περισσότερη ενέργεια και θετικότητα στη θεραπεία της.

Για τις Εξειδικευμένες Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord στόχος είναι η προσφορά κάθε υποστηρικτικής λύσης ενάντια στην τριχόπτωση, που θα διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις γυναίκες και τους άνδρες που έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της νόσου.

Γιατί η θετική στάση ζωής είναι αποτέλεσμα προσωπικής επιλογής και ονομάζεται HOS-2.

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: HOS-2 - Προσθετική Μαλλιών για Ογκολογικούς Ασθενείς
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/iatrikh-prosthetiki-malliwn-hos2/