HOS – Προσθετική Μαλλιών για Ογκολογικούς Ασθενείς

HOS – Προσθετική Μαλλιών για Ογκολογικούς Ασθενείς

HOS – ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Η καινοτόμος τεχνική HOS (Hollywood on the Streets) είναι ο πιο φυσικός τρόπος αποκατάστασης των χαμένων μαλλιών, που προκαλούνται λόγω ιατρικών καταστάσεων.

Η χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία στην οποία υποβάλλονται οι Ογκολογικοί ασθενείς, συχνά, συνεπάγεται με προσωρινή Τριχόπτωση ή ολική απώλεια μαλλιών.
Και παρότι αφορά μία αναστρέψιμη κατάσταση, νοείται ως παρενέργεια που επηρεάζει σημαντικά τη ψυχολογία και την ποιότητα ζωής τους.

Είναι, λοιπόν, σημαντικό να παρέχεται στη γυναίκα κάθε υποστηρικτική λύση, ώστε να συνεχίσει την καθημερινότητα της χωρίς άγχος και ανασφάλεια.
Η Bergmann Kord με πολυετή εμπειρία και βαθιά εξειδίκευση στον τομέα της Τριχόπτωσης, εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την τεχνική HOS.

Hollywood On the Streets

Πρόκειται για την πιο ενδεδειγμένη διαδικασία Προσθετικής Μαλλιών, που έχει εγκριθεί από τον FDA (Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ).
Αφορά στη δημιουργία εξατομικευμένου hair system, το οποίο αποκαθιστά αποτελεσματικά και φυσικά την εικόνα του τριχωτού.

H τεχνική, αρχικά, εφαρμόστηκε στα μεγάλα στούντιο της Αμερικής, λόγω των απαιτήσεων του κινηματογραφικού φακού.
Έτσι δημιουργήθηκε ένα νέο προϊόν υψηλής τεχνολογίας, που στη συνέχεια εξελίχθηκε από τους τεχνικούς της Bergmann Kord και προέκυψε η μέθοδος Hollywood On the Streets.

Επομένως, η εξελιγμένη τεχνική HOS «έρχεται» για να ικανοποιήσει την επιθυμία των γυναικών να αναπληρώσουν έγκαιρα τα χαμένα μαλλιά τους.
Παράλληλα, θα διατηρήσουν την εξωτερική τους εμφάνιση στην αρχική της κατάσταση, χωρίς να υποστούν τις ενδεχόμενες αλλαγές.

Πλεονεκτήματα της HOS

Η τεχνική Hollywood On the Streets (HOS) υπερτερεί σε σχέση με την κλασική περούκα παθήσεων.
Παράλληλα, καλύπτει ολοκληρωτικά τις «αδυναμίες» της, καθώς διακρίνεται, σε αντίθεση, από μοναδικές δυνατότητες:

Τα μαλλιά διατηρούν την αρχική τους εικόνα.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό. Η  διαμόρφωση του προϊόντος βασίζεται στα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας.

* Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται και επιδέχονται κάθε είδους κομμωτικές διεργασίες και τη χρήση προϊόντων περιποίησης.

* Χάρη στην εξαιρετική λεπτότητα του υλικού, δεν γίνεται αντιληπτό στην όραση και την αφή. Επιτρέπει την πλήρη αίσθηση εξωτερικών ερεθισμάτων.

* Η κατασκευή έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λόγω της χρήσης φυσικών τριχών.

* Έχει απόλυτη σταθερότητα. Επιτρέπει τη συμμετοχή σε κάθε δραστηριότητα, χωρίς το παραμικρό άγχος για τις καθημερινές κινήσεις.

* Προσφέρει μόνιμη 24ωρη εφαρμογή. Χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης, κατά τη διάρκεια μέρας και νύχτας.

* Λόγω χρήσης υποαλλεργικού υλικού, το πλέγμα είναι απολύτως ασφαλές. Διατηρεί την υγιεινή του τριχωτού και επιτρέπει στο δέρμα να «αναπνέει».

* H παράδοση του προϊόντος είναι γρήγορη και η τοποθέτηση εύκολη.

* Δεν προκαλεί αίσθημα ζέστης τους καλοκαιρινούς μήνες.

* Μέσω των ασφαλιστικών ταμείων, παρέχεται η δυνατότητα ποσοστού οικονομικής κάλυψης της HOS.

* Δεν επηρεάζει την επανέκφυση νέων μαλλιών, μετά το πέρας της θεραπείας.

Επιπλέον, καθώς μετά τη λήξη των θεραπειών τα μαλλιά αρχίζουν σταδιακά να αναπτύσσονται, για όσες γυναίκες επιθυμούν να επαναφέρουν άμεσα το αρχικό μήκος τους, η Bergmann Kord προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής Εxtensions.
Σύμφωνα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ενδιαφερόμενης.  

Κλείστε
ραντεβού

Αφήστε
μήνυμα

Διαδικασία Εφαρμογής

Το Επιστημονικό Επιτελείο των Κλινικών Bergmann Kord εφαρμόζει την τεχνική HOS σε 4 στάδια: 

1ο Στάδιο – Επιλογή Μαλλιών
2ο Στάδιο – Έλεγχος
3ο Στάδιο - Κατασκευή
4ο Στάδιο - Εφαρμογή

H Αποτελεσματικότητα της HOS

Η Τριχοτεχνική HOS είναι η κατάλληλη μέθοδος για τις ασθενείς, που επιθυμούν τη φυσικότητα.

Για να μη λειτουργεί η εμφάνιση ως υπενθύμιση της ασθένειας και να αντιμετωπιστεί με αισιοδοξία το δύσκολο μέρος της θεραπείας, η τεχνική Hollywood On the Streets αναπληρώνει αποτελεσματικά τα χαμένα μαλλιά και διατηρεί την αρχική εικόνα, αναλλοίωτη.

Επομένως, η εφαρμογή της συνδράμει ουσιαστικά και στο έργο του θεράποντα ιατρού, καθώς η γυναίκα αφοσιώνεται με περισσότερη ενέργεια και θετικότητα στη θεραπεία της.

Για τις Εξειδικευμένες Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord στόχος είναι η προσφορά κάθε υποστηρικτικής λύσης ενάντια στην τριχόπτωση, που θα διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις γυναίκες και τους άνδρες που έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της νόσου.

Γιατί η θετική στάση ζωής είναι αποτέλεσμα προσωπικής επιλογής και ονομάζεται HOS.

Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: HOS - Προσθετική Μαλλιών για Ογκολογικούς Ασθενείς
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/iatrikh-prosthetiki-malliwn-hos2/