Χώροι – Εγκαταστάσεις

Χώροι – Εγκαταστάσεις

ΧΩΡΟΙ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι κλινικές

Με παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, η Bergmann Kord προσφέρει Γνώση, Εμπειρία και Εξειδίκευση, σε όσους επιζητούν μόνιμες και ασφαλείς λύσεις, με αισθητικά άρτια  αποτελέσματα.
Στις κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Λάρισα οι εξειδικευμένες Επιστημονικές Ομάδες των Κλινικών Μαλλιών παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Τοποθεσία

Η κεντρική κλινική στεγάζεται στο Χαλάνδρι, σε μια τοποθεσία με άμεση πρόσβαση.
Μόνο 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και σε απόσταση 30 λεπτών από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η κλινική επί της Λεωφόρου Κηφισίας 348,  βρίσκεται ανάμεσα στα σπουδαιότερα Ιατρικά, Εμπορικά και Αθλητικά κέντρα της χώρας.
Απέναντι από τα Νοσοκομεία «Υγεία», «Ιασώ» και «Μητέρα», πολύ κοντά στο «Ιατρικό Κέντρο Αθηνών» και δίπλα σε τρία από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας.
Πολύ κοντά στο Ολυμπιακό Συγκρότημα, τον κύριο χώρο τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 της Αθήνας, η περιοχή χαρακτηρίζεται ως σημείο αναφοράς και παροχής πολυδιάστατων Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Η κλινική μας είναι εύκολα προσβάσιμη με τη δημόσια συγκοινωνία, ενώ για όσους μετακινούνται με I.X.  παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το Περιβάλλον

Στους διακριτικούς χώρους υποδοχής το άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό της Bergmann Kord σας καλωσορίζει σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.
Χάρη στον εξελιγμένο ιατρικό εξοπλισμό των εργαστηρίων, εφαρμόζονται καινοτόμες μέθοδοι σε υπερσύγχρονα χειρουργεία, που ακολουθούν αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας, με βάση τις διεθνείς υγειονομικές διαδικασίες.

Αίθουσες επεμβάσεων

Επιπλέον, οι αίθουσες είναι κατάλληλα σχεδιασμένες για να προσφέρουν άνεση και να λειτουργούν υποστηρικτικά, κατά τη διάρκεια της επέμβασης.
Στο διάστημα των λίγων ωρών, που διαρκεί η διαδικασία, κάθε υποψήφιος μπορεί να παρακολουθήσει τηλεόραση ή απλώς να χαλαρώσει, στους ειδικά διαμορφωμένους, για αυτόν το σκοπό, χώρους.

Δείτε, όσα σας περιγράφουμε

Για μια «πρώτη επαφή» με τους χώρους της Κεντρικής Κλινικής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή περιήγησης 360ο, που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για εσάς!

Καλώς Ήλθατε στους άνετους, λειτουργικούς, ειδικά σχεδιασμένους και πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένους χώρους των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.

Οι Διευθύνσεις των Επιστημονικών μας Κέντρων

* Αθήνα (Κεντρικά): Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα: Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη: Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα: Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα: Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο: Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη