Χώροι – Εγκαταστάσεις

Χώροι – Εγκαταστάσεις

ΧΩΡΟΙ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι κλινικές

Με παρουσία στις κομβικότερες πόλεις της Ελλάδας, η Bergmann Kord προσφέρει Γνώση, Εμπειρία και Εξειδίκευση, σε όσους επιζητούν μόνιμες και ασφαλείς λύσεις, με αισθητικά άρτια  αποτελέσματα.

Σε 4.028 μστις ιδιόκτητες κλινικές, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο, οι εξειδικευμένες Επιστημονικές Ομάδες των Κλινικών Μαλλιών παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Τοποθεσία

Η κεντρική κλινική στεγάζεται στο Χαλάνδρι, σε μια τοποθεσία με άμεση και ασφαλή πρόσβαση. 

Μόνο 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, η κλινική του Χαλανδρίου στη Λεωφόρο Κηφισίας 348,  βρίσκεται ανάμεσα στα σπουδαιότερα Ιατρικά, Εμπορικά Και Αθλητικά Κέντρα της χώρας.

Απέναντι από το Νοσοκομείο «Υγεία», «Ιατρικό Κέντρο», «Ιασώ», «Μητέρα», «Γαία», μερικές από τις μεγαλύτερες Νοσηλευτικές Μονάδες του Λεκανοπεδίου, κοντά σε τρία από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας και πολύ κοντά στο Ολυμπιακό Συγκρότημα, τον κύριο χώρο τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 της Αθήνας, η περιοχή χαρακτηρίζεται ως σημείο αναφοράς και παροχής πολυδιάστατων Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Η κλινική μας είναι εύκολα προσβάσιμη με τη δημόσια συγκοινωνία, ενώ για όσους μετακινούνται με I.X. δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός για το parking, αφού παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το Περιβάλλον

Στους διακριτικούς χώρους υποδοχής, όπου τηρούνται όλες οι συνθήκες προστασίας και ασφάλειας για τον Covid-19, το άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό της Bergmann Kord, σας καλωσορίζει σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.
Έτσι είναι στη διάθεση  του κάθε επισκέπτη, με ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες του και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του, μέσω της προσφοράς VIP υπηρεσιών, όπως η διαφύλαξη της ιδιωτικής του πρόσβασης στην Κλινική.  

Αίθουσες επεμβάσεων

Οι εγκαταστάσεις της κεντρικής κλινικής της Bergmann Kord στο Χαλάνδρι, καλύπτει 2.500 μ2, και είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Χάρη στον εξελιγμένο ιατρικό εξοπλισμό των εργαστηρίων, εφαρμόζονται καινοτόμες μέθοδοι σε τρία υπερσύγχρονα χειρουργεία, που ακολουθούν αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας, με βάση τις διεθνείς υγειονομικές διαδικασίες.

Επιπλέον, οι αίθουσες είναι κατάλληλα σχεδιασμένες για να προσφέρουν άνεση και να λειτουργούν υποστηρικτικά, κατά τη διάρκεια της επέμβασης.
Στο διάστημα των λίγων ωρών, που διαρκεί η διαδικασία, κάθε υποψήφιος μπορεί να παρακολουθήσει τηλεόραση ή απλώς να χαλαρώσει, στους ειδικά διαμορφωμένους, για αυτόν το σκοπό, χώρους.

Δείτε, όσα σας περιγράφουμε

Για μια « πρώτη επαφή» με τα κεντρικά της, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή περιήγησης 360ο, που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για εσάς!

Καλώς Ήλθατε στους άνετους, λειτουργικούς, ειδικά σχεδιασμένους και πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένους χώρους των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.

Οι Διευθύνσεις των Επιστημονικών μας Κέντρων

* Αθήνα (Κεντρικά): Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα: Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη: Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα: Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα: Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο: Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος: Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Χώροι - Εγκαταστάσεις
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/xwroi-egkatastaseis/