Μεταμοσχευση Μαλλιων – Mega Sessions

Μεταμοσχευση Μαλλιων – Mega Sessions

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ FUE – MEGA SESSIONS

Η Μεταμοσχευση Μαλλιων στην οποία επιτυγχάνεται ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, με πολύ ικανοποιητική πυκνότητα, σε μία μόνο συνεδρία, χαρακτηρίζεται με τον όρο Mega Session (Μεγάλη Συνεδρία).

Στις Μεγάλες Συνεδρίες Μεταμόσχευσης Μαλλιών, ο αριθμός των μοσχευμάτων προς μεταφύτευση υπερβαίνει τη συνήθη ποσότητα, καθώς τοποθετούνται συνολικά 2.500 – 3.500 τριχοθυλάκια. Έτσι αποτελούν ιδανική λύση για ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της Τριχόπτωσης, σε πολύ σύντομο χρόνο.

Για αυτόν τον λόγο, τα Mega Sessions είναι πολύ συχνή επιλογή επισκεπτών του εξωτερικού, που επιδιώκουν να πραγματοποιήσουν την επέμβαση και να ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους για κάλυψη της αραίωσης, σε ένα μόνο ταξίδι.

Προϋποθέσεις εφαρμογής

Στην κλινική μαλλιών Bergmann Kord, πρωτοπόρο στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα, πραγματοποιούνται οι επεμβάσεις Μega Sessions, εφόσον πληρούνται οι κατάλληλες παράμετροι.

Καθώς η διαδικασία της εμφύτευσης αφορά στην ανακατανομή της υπάρχουσας τριχοφυΐας, οι Μεγάλες Συνεδρίες επιτρέπουν, αλλά και προϋποθέτουν τη μέγιστη αξιοποίηση της.

Εφόσον στόχος είναι να τοποθετηθεί μεγάλος αριθμός μοσχευμάτων, μέσω της λήψης και μεταφοράς των τριχοθυλακίων από την περιοχή σταθερής τριχοφυΐας (Δότρια Περιοχή) στην περιοχή της αραίωσης (Λήπτρια Περιοχή), καθίσταται απαραίτητη η επάρκεια της δότριας περιοχής, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να καλυφθούν οι ανάγκες της λήπτριας περιοχής.

Βασική, λοιπόν, προϋπόθεση για να προχωρήσει κανείς σε Mega Session είναι να συνυπάρχουν τρεις παράγοντες:

* Ικανοποιητική ελαστικότητα στο δέρμα της δότριας περιοχής

* Πολύ πυκνή τριχοφυΐα στη δότρια περιοχή

* Μία πολύ εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα, ικανή να εφαρμόσει τη διαδικασία

Τα Επιστημονικά Επιτελεία της Bergmann Kord στα Mega Sessions

Η κατάρτιση, η εμπειρία, η ικανότητα άψογου συντονισμού και συνεργασίας μεταξύ των μελών του ιατρικού επιτελείου, αποτελούν τα βασικά σημεία που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Γι’ αυτό, όσον αφορά την καλύτερη δυνατή υλοποίηση των Mega Sessions, σημαντικότατο συντελεστή αποτελεί η Ιατρική Ομάδα, η οποία πρέπει να διακρίνεται για την ικανότητα και τη δυναμική της.

Διότι υπάρχουν ορισμένες περιοριστικές παράμετροι κατά την εφαρμογή της μεθόδου. Πρόκειται, δηλαδή, για μια διαδικασία που αξιοποιεί μεγάλο αριθμό μοσχευμάτων, τα οποία για να διατηρήσουν τη βιωσιμότητα τους, δεν πρέπει να  παραμείνουν εκτός ανθρώπινου οργανισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά τη λήψη τους.

Η φύση, λοιπόν, των Μεγάλων Συνεδριών καθιστά απαραίτητη την εμπειρία και την ταχύτητα του επιστημονικού προσωπικού που θα πραγματοποιήσει την εμφύτευση, ώστε να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της μεθόδου.

Συγκεκριμένα, οι Ιατρικές Ομάδες των Mega Sessions της Bergmann Kord αποτελούνται από:

* 1 επικεφαλής γιατρό,

* 2 βοηθούς γιατρούς,

* 5μελές εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Τα ξεχωριστά στάδια των Mega Sessions

Όπως σε όλες τις επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών, έτσι και στις Μεγάλες Συνεδρίες:

* Επιλέγονται τα κατάλληλα τμήματα της δότριας περιοχής,

* εξάγονται και διαχωρίζονται τα τριχοθυλάκια με επιτυχία,

* δημιουργούνται οι κατάλληλες υποδοχές για αυτά στη λήπτρια περιοχή,

* κατανέμονται άρτια στις νέες τους θέσεις, εξασφαλίζοντας το βέλτιστο αισθητικά αποτέλεσμα.

Η διάρκεια των Mega Sessions στη Bergmann Kord

Η διάρκεια κυμαίνεται, κατά μέσο όρο, μεταξύ 6 – 7 ωρών.
Με τη συνεργασία του ιατρικού επιτελείου, η έκταση της συνεδρίας δεν γίνεται αισθητή.
Κατ’ αυτήν υπάρχουν όλες οι απαραίτητες ανέσεις, ώστε ο χρόνος να κυλά γρήγορα, χαλαρωτικά και ευχάριστα.

Η ιατρική ομάδα της Bergmann Kord διαθέτει την κατάλληλη δυναμική που συναποτελείται από εξειδίκευση, αποδεδειγμένη εμπειρία και ικανότητα άψογου συντονισμού.
Με τον τρόπο αυτόδιασφαλίζεται η ομαλή ροή και το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση της Mega Session για Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE, απαιτούνται 2 διαδοχικές συνεδρίες, σε διάρκεια 2 ημερών.

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, οι ιατροί παρέχουν όλες τις απαραίτητες μετεγχειρητικές οδηγίες που αφορούν την προστασία και περιποίηση των νέων μαλλιών.
Διότι, κατά τις πρώτες μετεγχειρητικές μέρες, χρειάζεται σχετική προσοχή και το νοσηλευτικό προσωπικό αναλαμβάνει όλη τη φροντίδα των μαλλιών, παρέχοντας στον ενδιαφερόμενο 24ωρη ιατρική μέριμνα.

Επίσης, ακολουθούνται τακτικοί επανέλεγχοι.
Στην διάρκειά τους πραγματοποιείται τριχολογικός έλεγχος και παρακολούθηση της πορείας των νέων μαλλιών, για την εκτίμηση και αξιολόγηση τους αποτελέσματος.

Αποτελέσματα των Mega Sessions

Τα νέα μαλλιά επανεκφύονται μετά από περίπου 3 μήνες και αναπτύσσονται σταδιακά και φυσικά, ώσπου στους 10 – 12 μήνες το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται, χωρίς να παρουσιάζει διαφορές από την αρχική εμφάνιση και χωρίς περιορισμούς στην περιποίηση των τριχών, καθώς προέρχονται από το ίδιο άτομο και επιδέχονται κάθε είδους θερμική ή χημική κομμωτική διεργασία.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Μεταμοσχευση Μαλλιων - Mega Sessions
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/metamosxefsi-malliwn-mega-sessions/