Η Bergmann Kord ως τελική επιλογή

Η Bergmann Kord ως τελική επιλογή

Η BERGMANN KORD ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Επιλογή της Bergmann Kord σημαίνει επιλογή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

H εικόνα των μαλλιών έχει καθοριστική σημασία για την εξωτερική εμφάνιση.
H επιλογή της κατάλληλης Κλινικής Μαλλιών πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με κριτήριο τα αποδεδειγμένα καλά αποτελέσματα και τη συνολική παρουσία που έχει στο χώρο.  

Διότι δεν υπάρχουν περιθώρια για δοκιμές και πειραματισμούς, όσον αφορά στην επιστημονική αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης και την ευρύτερη φροντίδα των μαλλιών.

Έτσι η Bergmann Kord,  από το 1979, προσφέρει στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, αδιαμφισβήτητους λόγους που επιβεβαιώνουν την καταλληλότητα της, ως τελική επιλογή. 

Η 1η Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα :

* Πολυετή εμπειρία 38 ετών στην αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης.

* Η πρώτη Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Ελλάδα (μικρο-μεταμόσχευση) πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, από τους γιατρούς της Bergmann Kord.  

* Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 70.000 Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών.  Αριθμός που την κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων Κέντρων Εμφύτευσης Μαλλιών, παγκοσμίως.

* Η αποκλειστική ενασχόληση με το αντικείμενο επιτρέπει την απόλυτη Εξειδίκευση.

* Είναι η μοναδική Κλινική Μαλλιών στη χώρα που κατέχει άριστη Γερμανική τεχνογνωσία.

* Βρίσκεται πάντα στο κέντρο των επιστημονικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Εμπλουτίζει διαρκώς την Τεχνογνωσία της. Παρέχει  προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εφαρμογής των πιο Σύγχρονων και Διεθνώς αναγνωρισμένων τεχνικών.

* Ο συνεχής έλεγχος της ποιότητας διασφαλίζει τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της. 

* Η Bergmann Kord συμμετέχει και στη δημιουργία κοινωνικού έργου, μέσω της ενεργού συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο, καθώς στον πυρήνα της φιλοσοφίας της βρίσκεται ο ίδιος ο άνθρωπος.

Οι Κλινικές Μαλλιών 

* Τα 4.028 μ2 εκατοστών ιδιόκτητων Κλινικών και η δημιουργία Επιστημονικών Κέντρων στις κομβικότερες πόλεις της χώρας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο (Κρήτης), Πάτρα, Λάρισα, Ρόδο, υπογραμμίζουν την επιτυχημένη πορεία της.

* Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Κλινικών Μαλλιών διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους επεμβάσεων, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

* Ακολουθούνται αυστηρά Πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, με βάση τις διεθνείς υγειονομικές διαδικασίες.

Τo Ανθρώπινο Δυναμικό :

* Η επιλογή και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού των Κλινικών Μαλλιών, υπόκεινται σε υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές, όλα τα χρόνια λειτουργίας της.

* Οι Επιστημονικές Ομάδες της Bergmann Kord αποτελούνται από διακεκριμένους γιατρούς. Είναι μέλη αναγνωρισμένων Ιατρικών Συλλόγων και των ESHRS και ISHRS και ο καθένας έχει εξειδικευμένη Επιστημονική Κατάρτιση σε συγκεκριμένη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

* Εξασφαλίζεται η Διαρκής Εκπαίδευση τους, μέσω τακτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, συνεργασιών με παγκοσμίως διακεκριμένα Κέντρα Αποκατάστασης Μαλλιών και παρακολούθηση Ευρωπαϊκών και Διεθνών συνεδρίων.

* Οι γιατροί διαθέτουν καλή διάθεση και αγάπη για το αντικείμενο. Η ενασχόληση τους με τον συγκεκριμένο τομέα, αφορά μία απολύτως συνειδητή επιλογή.

* Τα Ιατρικά Επιτελεία διακρίνονται από ανεπτυγμένη αισθητική ικανότητα.  Η Μεταμόσχευση Μαλλιών αποτελεί τελειοποιημένο συνδυασμό επιστήμης και αισθητικής αντίληψης.

* Οι γιατροί της Bergmann Kord εξάγουν Τεχνογνωσία. Παρουσιάζουν  οι ίδιοι νέες τεχνικές, μεθόδους εμφύτευσης και θεραπείες κατά της Τριχόπτωσης, σε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για την ειδίκευση ιατρών από το εξωτερικό.

Εξατομικευμένη Δωρεάν Διάγνωση :

* Η Διαγνωστική διαδικασία εστιάζει στην προσωπική εξέταση και συζήτηση με κάθε ενδιαφερόμενο. Με τον τρόπο αυτό θα κατανοηθούν πλήρως οι εξατομικευμένες ανάγκες του.

* Προτείνεται πάντα η καταλληλότερη μέθοδος. Βάσει αυστηρά Προσωπικής Διάγνωσης και ποτέ βάσει της τεχνικής (που κάποιος γιατρός μεμονωμένα γνωρίζει και πιθανόν προωθεί, ως ιδανική). 

* Καταγράφεται Προσωπικό Ιατρικό αρχείο. Αυτό ισχύει διά βίου και επιτρέπει την επανάληψη της Διάγνωσης σε οποιονδήποτε χρόνο, μελλοντικά.

* Μετά την εφαρμογή της εκάστοτε μεθόδου, ακολουθούν επαναληπτικοί έλεγχοι του αποτελέσματος, μέσω της Διάγνωσης. Έτσι  επιτυγχάνεται άμεση σύγκριση της πορείας της Τριχόπτωσης, μέσω οπτικού υλικού.

* Η ενημέρωση είναι Ειλικρινής και Αξιόπιστη.  Πάντα σε σχέση με τις δυνατότητες υλοποίησης των προσδοκιών του ενδιαφερόμενου. Προτείνονται εφικτές, εφαρμόσιμες επιλογές.

* Προσφέρεται Προσωπική Περιποίηση σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το ανθρώπινο δυναμικό της Bergmann Kord βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, στο πλευρό του.

Επιστημονική αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης :

* Η Bergmann Kord εφαρμόζει όλες τις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους πρόληψης και τεχνικές αποκατάστασης της τριχόπτωσης.

* Η Μεταμόσχευση Μαλλιών αντιμετωπίζεται ως Ιατρική Πράξη ευθύνης και όχι ως απλό ζήτημα αισθητικής.

* Για αποτέλεσμα απολύτως προσαρμοσμένο στο προφίλ και τις βασικές δομές της φυσιογνωμίας κάθε ενδιαφερόμενου, σχεδιάζεται Εξατομικευμένο Πλάνο Μεταμόσχευσης Μαλλιών (P.H.T.P.) για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

* Η Bergmann Kord αναλαμβάνει όλη τη Μετεγχειρητική φροντίδα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

* Οι γιατροί σε όλα τα Επιστημονικά Κέντρα της εφαρμόζουν τις πλέον σύγχρονες τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών,οι οποίες αναπαράγουν τον φυσικό τρόπο έκφυσης των μαλλιών και εξασφαλίζουν μόνιμο αποτέλεσμα.

Η Bergmann Kord, ο σύμμαχος της αλλαγής :

* Η Bergmann Kord εστιάζει με σεβασμό και ειλικρινές ενδιαφέρον στον άνθρωπο και τις βαθύτερες επιθυμίες του, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής του.

* Αντιμετωπίζει την ανανεωμένη εμφάνιση ως έκφραση αυτοφροντίδας, που αποκαλύπτει τη δύναμη του ανθρώπου να λειτουργήσει ευεργετικά, προσδίδοντας θετικότητα στη ζωή του.

* Η πραγματική άνεση αποτελεί υπόσχεση σε κάθε ενδιαφερόμενο ενώ η σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση, η ασφάλεια και η ικανοποίηση των αναγκών του αποτελούν υποχρέωση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

* Σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον, δύναται να προγραμματιστεί συνάντηση με ανθρώπους που έχουν ήδη εμπιστευτεί τη Bergmann Kord και έχουν προβεί σε Μεταμόσχευση Μαλλιών, με σκοπό να διαπιστωθεί από κοντά η ποιότητα δουλειάς, η προσοχή στη λεπτομέρεια και το ολοκληρωμένο, αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Η Bergmann Kord ως τελική επιλογή
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/epilogi-bergmann-kord/