Θεραπείες Τριχόπτωσης – Γυναίκα

Θεραπείες Τριχόπτωσης – Γυναίκα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Οι Θεραπειες Τριχοπτωσης καθιστούν τη φροντίδα και την ενδυνάμωση των μαλλιών σημαντικό αιτούμενο για τις γυναίκες.
Και αυτό,  λόγω της αυξητικής τάσης του φαινομένου της αραίωσης μαλλιών.

Καθώς ένα μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού, περίπου το 15%, κάποια στιγμή της ζωής του, αντιλαμβάνεται αξιόλογες ενδείξεις Τριχόπτωσης, όπως λέπτυνση και αραίωση των μαλλιών, υποβάλλεται σε μια δυσάρεστη διαδικασία που προκαλεί σημαντικές ψυχολογικές διακυμάνσεις.

Η έγκαιρη, λοιπόν, διερεύνηση των αιτιών είναι καθοριστική.
Μέσω αυτής θα επιλεγεί η κατάλληλη θεραπεία, που θα προστατέψει την υπάρχουσα τριχοφυΐα από περαιτέρω και, ενδεχομένως, μη αναστρέψιμη αποδυνάμωση.
Διότι η αποτελεσματικότητα του θεραπευτικού προγράμματος είναι ενισχυμένη κατά την έναρξη του φαινομένου και δύναται να αποτρέψει τις μελλοντικές του επιπτώσεις.

Έτσι, προηγείται  η Διάγνωση Γυναικείας Τριχόπτωσης.
Κατα τη διάρκειά της θα συλλεχθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, θα εξετασθούν  οι θεραπευτικές επιλογές σε συνάρτηση με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενης και θα σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα θεραπείας.
Αυτό θα είναι πολύτως προσαρμοσμένο σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Η αποτελεσματικότητα των Θεραπειών Τριχόπτωσης

Οι θεραπείες κατά της Τριχόπτωσης έχουν κυρίως προληπτικό χαρακτήρα.
Προσφέρουν θρέψη και ενδυνάμωση, για να αποφευχθεί ή να καθυστερήσει η εκδήλωση της αραίωσης των μαλλιών.
Ωστόσο, εφαρμόζονται και σε περιπτώσεις κατεστραμμένων, αδύναμων λεπτών τριχών που χρήζουν εξειδικευμένης φροντίδας, για να περιοριστεί το φάσμα δράσης της Τριχόπτωσης, ώστε να μην προκληθεί αραίωση.

Συγκεκριμένα, η Bergmann Kord εφαρμόζει τις ειδικές θεραπείες μαλλιών στις γυναίκες  για:

* Την πρόληψη της τριχόπτωσης

* Την ενδυνάμωση της τριχοφυΐας, μέσω της παροχής θρέψης και αναζωογόνησης στους θύλακες των τριχών. Έτσι τα μαλλιά θα είναι πιο υγιή, με ζωντάνια και πυκνότητα

* Τη συντήρηση των υπαρχόντων μαλλιών, μέσω του περιορισμού της τριχόπτωσης

* Την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης διαφόρων αιτιολογιών

* Την ενίσχυση του αποτελέσματος της Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Επομένως, για πρόληψη, διατήρηση ή επανόρθωση της καλής υγείας και ομορφιάς των μαλλιών, εφαρμόζεται η κατάλληλη θεραπεία.

Θεραπείες Μαλλιών της Bergmann Kord

metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-therapeies-trixoptwsis-gynaika-text-photo-001

Οι θεραπείες περιλαμβάνουν τη Μεσοθεραπεία Μαλλιών και την αγωγή Volumed®, της οποίας τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται σε συνδυασμό με την εφαρμογή του Soft Laser.

Συγχρόνως, ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, η μέθοδος αυτόλογης ανάπλασης και αναγέννησης των ιστών, μέσω πλάσματος εμπλουτισμένου με αιμοπετάλια. Η μέθοδος ΑΑΠ μπορεί να εφαρμοστεί και μετά τη Εμφύτευση Μαλλιών, για ενδυνάμωση της υπάρχουσας τριχοφυΐας και επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης των νέων μαλλιών.

Με την εφαρμογή των θεραπειών τα μαλλιά αποκτούν ενέργεια, πυκνότητα, όγκο, και δύναμη. Πρόκειται για θεραπείες που είναι απολύτως ασφαλείς και μοναδικές για κάθε γυναίκα, καθώς το θεραπευτικό σχήμα διαμορφώνεται ειδικά για κάθε ενδιαφερόμενη, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του οργανισμού, του τριχωτού και των μαλλιών της.

Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων

Για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας, το Τμήμα Θεραπειών Τριχόπτωσης της Bergmann Kord αναλαμβάνει την εξατομικευμένη παρακολούθηση κάθε ενδιαφερόμενης, μέσω:

* Φωτογράφησης της περιοχής – στόχου, πριν και μετά την εφαρμογή της θεραπείας

* Τη διεξαγωγή τακτικών επανελέγχων, στους 3, 6 και 12 μήνες

Έτσι στον προσωπικό ιατρικό φάκελο κάθε γυναίκας, καταγράφονται δυναμικά στοιχεία, που παρέχουν τη δυνατότητα άμεσης σύγκρισης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εσφαλμένων εκτιμήσεων.

Πρόκειται για ένα μοναδικό σύστημα τεχνογνωσίας, που διασφαλίζει την επιλογή της πιο κατάλληλης θεραπείας, καθώς ελέγχει κατ’ επανάληψη τα αποτελέσματα της εφαρμογής της.

Διότι για τη Bergmann Kord, το απόλυτο κριτήριο αποτελεσματικότητας είναι η επιτυχής ανταπόκριση του θεραπευτικού προγράμματος στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε γυναίκας.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
  Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ      Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ      Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ      Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ      Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ      Έγκυρη ΔΙΑΓΝΩΣΗ αιτιών Τριχόπτωσης - Το Πρώτο, Ουσιαστικό Βήμα για την Καταπολέμησή της. Ενημερωθείτε ΕΔΩ   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Θεραπείες Τριχόπτωσης - Γυναίκα
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/therapeies-trixoptosis-gynaika/