Μεταμοσχευση Μαλλιων – Διορθωτικές Επεμβάσεις

Μεταμοσχευση Μαλλιων – Διορθωτικές Επεμβάσεις

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ – ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση Μαλλιών - Διορθωτικές Επεμβάσεις - 1

Όταν η Μεταμοσχευση Μαλλιων δεν επιφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, εφαρμόζονται Διορθωτικές Επεμβάσεις με σκοπό να αποκαταστήσουν τις αδυναμίες της εμφάνισης.

Καθώς η Εμφυτευση Μαλλιων είναι μια απαιτητική ιατρική πράξη, προϋποθέτει εξειδικευμένη επιστημονική γνώση και εξαιρετικά ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη. Έτσι, σε μερικές περιπτώσεις, αν η εφαρμογή της μεθόδου δεν πραγματοποιηθεί από έμπειρη ιατρική ομάδα, η νέα εικόνα των μαλλιών δεν εκπληρώνει τις αρχικές επιθυμίες των υποβληθέντων σε μεταμόσχευση και  δεν ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που οι γιατροί Μεταμόσχευσης Μαλλιών των Επιστημονικών Κέντρων της Bergmann Kord καλούνται, μέσω των Διορθωτικών Επεμβάσεων, να αναβαθμίσουν τα αποτελέσματα προηγούμενης μεταμόσχευσης. Βέβαια, η διαδικασία είναι πιο σύνθετη σε σχέση με την αρχική εμφύτευση, αλλά η βελτίωση είναι εφικτή και προκαλεί αισθητές επανορθωτικές αλλαγές.

Λόγοι που ανατρέπουν το επιθυμητό αποτέλεσμα

* Μη καλοσχηματισμένη ή αραιή μετωπιαία γραμμή αναλογικά με το πρόσωπο, εξ αιτίας λανθασμένης τοποθέτησης μοσχευμάτων.

* Χαμηλής ποιότητας εμφύτευση ως προς τη φορά των μεταμοσχευθέντων μαλλιών και κατ’ επέκταση της φυσικότητα τους. Διότι τα τριχοθυλάκια πρέπει να ακολουθούν τη φυσική γωνία έκφυσης των μαλλιών, η οποία εναλλάσσεται με βάση την περιοχή του τριχωτού της κεφαλής.

* Ελάχιστη πυκνότητα στο τελικό αποτέλεσμα της νέας τριχοφυΐας.

* Μεγάλα μοσχεύματα και αραιή τοποθέτηση, που προδίδουν την ύπαρξη επέμβασης.

* Κακοποιημένη δότρια περιοχή, λόγω κακής εξαγωγής τριχοθυλακίων.

* Ουλές σαν μικρές λακκούβες στη λήπτρια επιφάνεια από λανθασμένη τοποθέτηση, οι οποίες πρέπει να καλυφτούν με εμφύτευση νέων μοσχευμάτων κ.ά.

Διορθωτικές Επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών στη Bergmann Kord

Με τη χρήση των κατάλληλων τεχνικών Εμφύτευσης Μαλλιών, τα εξειδικευμένα Ιατρικά Επιτελεία διεκπεραιώνουν τις απαραίτητες διαδικασίες βελτίωσης και επανόρθωσης και επιτυγχάνουν την αποκατάσταση των προηγούμενων αποτελεσμάτων, στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Καθώς ως διαδικασία η επιδιόρθωση απαιτεί  περισσότερες δεξιότητες από αυτές που αξιώνει εξαρχής η Μεταμόσχευση Μαλλιών, θεωρείται μια δύσκολη και πολύ απαιτητική μέθοδος, κατά την οποία το ποσοστό βελτίωσης εμφανίζεται περιορισμένο.

Για την Bergmann Kord η παρουσίαση εφικτών, εφαρμόσιμων επιλογών και η απεικόνιση της πραγματικότητας στις αληθινές της διαστάσεις, αποτελούν σημείο αναφοράς για το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης, που θα καρποφορήσει ένα φυσικό, ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα.

Έτσι, αρχικά πραγματοποιείται η Διάγνωση από την Ιατρική Ομάδα, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για να γίνει υπεύθυνη αποτίμηση της παρούσας κατάστασης και ειλικρινή υπόδειξη του ποσοστού βελτίωσης. Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος ιατρός πραγματοποιεί μια «διορθωτική» επέμβαση, με σκοπό να καλύψει τα μη αποδεκτά αποτελέσματα της πρώτης. Τόσο ο άριστος ιατρικός σχεδιασμός, όσο και η άρτια υλοποίηση, αποτελούν τα 2 βασικά σημεία διασφάλισης του επιθυμητού αποτελέσματος.

Γι’ αυτό η αρχική επιλογή της κατάλληλης κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών επιβάλλεται να γίνεται με γνώμονα το όνομα και τη βαρύτητα που έχει στον χώρο, βάσει των αποδεδειγμένα καλών αποτελεσμάτων της στον συγκεκριμένο τομέα και την ικανοποίηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Επισκεφθείτε το εξειδικευμένο www.fuehairclinic.eu 
Μάθετε τα πάντα για την Νέα, Σύγχρονη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Μεταμοσχευση Μαλλιων - Διορθωτικές Επεμβάσεις
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/metamosxefsi-malliwn-diorthotikes-epemvaseis/