Μεταμοσχευση Μαλλιων – Διορθωτικές Επεμβάσεις

Μεταμοσχευση Μαλλιων – Διορθωτικές Επεμβάσεις

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ – ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Η επέμβαση της μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια απαιτητική ιατρική πράξη η οποία προϋποθέτει εξειδικευμένη επιστημονική γνώση και εξαιρετικά ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη από τον επικεφαλής χειρουργό και την ιατρική ομάδα που τον υποστηρίζει.

Στην κλινική μαλλιών Bergmann Kord απευθύνονται πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις όπου η εφαρμογή της επέμβασης και το τελικό αποτέλεσμα της, δεν εκπληρώνει τις βασικές επιθυμίες των υποβληθέντων σε μεταμόσχευση μαλλιών και  δεν ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες τους.

Έτσι μπορεί να πει κανείς ότι η μεταμόσχευση μαλλιών σε κάποιες περιπτώσεις δεν επιφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και εφαρμόζονται Διορθωτικές Επεμβάσεις με σκοπό να αποκαταστήσουν τις αδυναμίες της εμφάνισης.

Αρκετές φορές οι ιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών της Bergmann Kord καλούνται, μέσω Διορθωτικών Επεμβάσεων, να αναβαθμίσουν τα αποτελέσματα της προηγούμενης μεταμόσχευσης.

Η δυσκολία είναι μεγάλη μιας και η διαδικασία είναι πιο σύνθετη σε σχέση με την αρχική εμφύτευση με σκοπό η βελτίωση εάν και εφόσον είναι εφικτή να προκαλέσει αισθητές βελτιωτικές αλλαγές.

Λόγοι που ανατρέπουν το επιθυμητό αποτέλεσμα

Οι διορθωτικές επεμβάσεις προτείνονται σε παρακάτω περιπτώσεις:

  • Μη καλοσχηματισμένη μετωπιαία γραμμή αναλογικά με τα υπόλοιπα στοιχεία του προσώπου.
  • Λανθασμένη φορά και έκφυσης των νέων τριχών, η οποία θα έπρεπε να ορίζεται με βάση την περιοχή του τριχωτού της κεφαλής.
  • Χαμηλής ποιότητας εμφύτευση ως προς τη φυσικότητα και επιλογή των τριχών στα αντίστοιχα σημεία.
  • Ελάχιστη πυκνότητα στο τελικό αποτέλεσμα της νέας τριχοφυΐας.
  • Μεγάλα μοσχεύματα και αραιή τοποθέτηση, που προδίδουν την ύπαρξη επέμβασης.
  • Κακοποιημένη δότρια περιοχή λόγω λανθασμένης εξαγωγής τριχοθυλακίων.
  • Ουλές σαν μικρές λακκούβες στη λήπτρια επιφάνεια από λανθασμένη τοποθέτηση, οι οποίες πρέπει να καλυφτούν με εμφύτευση νέων μοσχευμάτων.

Διορθωτικές Επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών στη Bergmann Kord

Ανάλογα τη κάθε περίπτωση επιλέγεται η αντίστοιχη κατάλληλη τεχνική από τους ιατρούς της κλινικής, οι οποίοι διεκπεραιώνουν τις απαραίτητες διαδικασίες βελτίωσης και επανόρθωσης και επιτυγχάνουν την αποκατάσταση των προηγούμενων αποτελεσμάτων, στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Καθώς ως διαδικασία η επιδιόρθωση απαιτεί  περισσότερες δεξιότητες από αυτές που αξιώνει εξαρχής η μεταμόσχευση μαλλιών, θεωρείται μια δύσκολη και πολύ απαιτητική μέθοδος, κατά την οποία το ποσοστό βελτίωσης εμφανίζεται περιορισμένο.

Για την Bergmann Kord η παρουσίαση εφικτών, εφαρμόσιμων επιλογών και η απεικόνιση της πραγματικότητας στις αληθινές της διαστάσεις, αποτελούν σημείο αναφοράς για το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης, που θα καρποφορήσει ένα φυσικό, ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα.

Έτσι, αρχικά πραγματοποιείται η διάγνωση, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για να γίνει σωστή και πλήρης αποτίμηση της παρούσας κατάστασης και ειλικρινή υπόδειξη του ποσοστού βελτίωσης.
Στη συνέχεια και εφόσον ολοκληρωθεί η συζήτηση μπορεί ο επικεφαλής ιατρός μαζί με την ομάδα του να πραγματοποιήσει τη διορθωτική διαδικασία με σκοπό να καλύψει τα μη αποδεκτά αποτελέσματα της προηγούμενης.

Τόσο ο άριστος ιατρικός σχεδιασμός, όσο και η άρτια υλοποίηση, αποτελούν τα 2 βασικά σημεία διασφάλισης ενός επιθυμητού αποτελέσματος.
Γι’ αυτό η αρχική επιλογή της κατάλληλης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών επιβάλλεται να γίνεται με γνώμονα το όνομα και τη βαρύτητα που έχει στον χώρο, βάσει των αποδεδειγμένα καλών αποτελεσμάτων της στον συγκεκριμένο τομέα και την ικανοποίηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Επισκεφθείτε το εξειδικευμένο www.fuehairclinic.eu 
Μάθετε τα πάντα για την Νέα, Σύγχρονη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE