Εμφυτευση Τριχων σε λοιπά σημεία σώματος

Εμφυτευση Τριχων σε λοιπά σημεία σώματος

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΡΙΧΩΝ ΣΕ ΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η Εμφυτευση Τριχων αξιοποιεί τις δυνατότητες την Μεταμοσχευση Μαλλιων FUE σε Λοιπά Σημεία του Σώματος, για όσους ενδιαφερόμενους εμφανίζουν ανεπιθύμητη αραίωση της τριχοφυΐας τους στο σώμα.

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη ιατρική μέθοδο, η οποία πραγματοποιείται τακτικά στα Επιστημονικά Κέντρα της Bergmann Kord, ανά την Ελλάδα, και είναι σχεδιασμένη για να αυξήσει την πυκνότητα των υπαρχόντων τριχών ή για να αντιμετωπίσει την πλήρη απώλειά τους, σε στήθος και κοιλιακή χώρα

Ωστόσο, η εφαρμογή της δεν περιορίζεται και εκτείνεται ακόμα και στις ηβικές τρίχες, τη μασχάλη και οποιαδήποτε άλλη περιοχή κρίνεται σκόπιμο.  

Ανάλογα, λοιπόν, με τις προσδοκίες κάθε ενδιαφερόμενου, η Μεταμοσχευση Τριχων μπορεί να εφαρμοστεί για κάλυψη ή αποκατάσταση μιας μικρής περιοχής με λεπτές τρίχες και μικρή πυκνότητα, που πλήττεται από Τριχόπτωση, όπως συμβαίνει συνήθως στο κέντρο του στήθους ή στο ηβικό τρίγωνο.

Αίτια Τριχόπτωσης στο σώμα

Η απώλεια τριχών στις περιοχές του σώματος ενδεχομένως να οφείλεται:

* Στην κληρονομικότητα

* Την laser αποτρίχωση 

* Τη χειρουργική αποκατάσταση ουλών,λόγων εγκαυμάτων ή άλλων ατυχημάτων κ.ά.

Με βάση τα αίτια πρόκλησης και έπειτα από προσωπική συζήτηση με τον υποψήφιο, οι Ιατρικές Ομάδες της Bergmann Kord σχεδιάζουν το κατάλληλο πλάνο για την αποκατάσταση της απώλειας τριχών, στα συγκεκριμένα σημεία. 

Πάντα βασιζόμενοι στις επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου, επιλέγουν το ιδανικότερο πλάνο εμφύτευσης, που θα οδηγήσει σε ένα ολοκληρωμένο, ασφαλές και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Διαδικασία Μεταμόσχευσης σε Λοιπά Σημεία Σώματος

* Λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων

Η Εμφύτευση Τριχών σε Λοιπά Σημεία του Σώματος, μέσω της μεθόδου Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, είναι μια ανώδυνη και ασφαλής επέμβαση, που πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.

Αρχικά, ο επικεφαλής γιατρός της μεταμόσχευσης, φορώντας ειδικούς μεγεθυντικούς φακούς, λαμβάνει μεμονωμένα τριχοθυλάκια από διάσπαρτα σημεία της Δότριας Περιοχής της κεφαλής.

Η διαδικασία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, εξειδίκευση του γιατρού και ακρίβεια στην εξαγωγή των τριχοθυλακίων. Γι’ αυτό πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και κατ’ επέκταση η βιωσιμότητα τους. Επιπλέον, έτσι επιτυγχάνεται η μικρότερη δυνατή καταπόνηση της Δότριας Περιοχής και η διαφύλαξη της ακεραιότητας των γειτονικών τριχοθυλακίων.

* Εμφύτευση των εξαχθέντων τριχοθυλακίων

Στη συνέχεια ακολουθεί το στάδιο της τοποθέτησης τους, το οποίο αποτελεί πραγματική πρόκληση και  επισφραγίζει την υψηλή τεχνογνωσία των Κλινικών της Bergmann Kord, καθώς είναι το πιο απαιτητικό της όλης διαδικασίας. Τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται στους υποδοχείς της Λήπτριας Περιοχής, μαζί με τον συνεκτικό ιστό που τα περιβάλλει, στην κατάλληλη γωνία, φορά και βάθος, ώστε η κατεύθυνση των τριχών να αποδίδει μια απολύτως φυσική εμφάνιση.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 – 8 ώρες, αναλόγως της περίπτωσης, και δεν απαιτείται αποθεραπεία, καθώς ο χρόνος ανάρρωσης είναι ελάχιστος.

Επισκεφθείτε το εξειδικευμένο www.fuehairclinic.eu 
Μάθετε τα πάντα για την Νέα, Σύγχρονη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Εμφυτευση Τριχων σε λοιπά σημεία σώματος
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/emfitefsi-trixwn-loipa-simeia-swmatos/