Εμφυτευση Τριχων σε λοιπά σημεία σώματος

Εμφυτευση Τριχων σε λοιπά σημεία σώματος

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΡΙΧΩΝ ΣΕ ΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η Εμφύτευση Τριχών αξιοποιεί τις δυνατότητες της μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών FUE για τα Λοιπά Σημεία του Σώματοςσε περιπτώσεις όπου εμφανίζεται ανεπιθύμητη αραίωση ή πλήρη απώλεια της τριχοφυΐας στο σώμα.

Τέτοιου είδους επεμβάσεις γίνονται τακτικά μιας και αφορά τη λύση με την εξελιγμένη ιατρική μέθοδο.

Δίνει τη δυνατότητα να αυξήσει την πυκνότητα των υπαρχόντων τριχών ή για να αντιμετωπίσει την πλήρη απώλειά σε σημεία όπως είναι το στήθος και η κοιλιακή χώρα.

Ωστόσο, η εφαρμογή της δεν έχει περιορισμούς και εκτείνεται ακόμα και στις ηβικές περιοχές,  μασχάλη και οποιαδήποτε άλλη περιοχή κρίνεται σκόπιμο.

Ανάλογα με τις ανάγκες, επιθυμίες και τελικά προσδοκίες κάθε περίπτωσης, οι τεχνικές μεταμόσχευσης τριχών μπορούν να εφαρμοστούν για τη κάλυψη ή πλήρη αποκατάσταση μιας μικρής ή  μεγαλύτερης περιοχής.

Αίτια Τριχόπτωσης στο σώμα

Η απώλεια τριχών στις περιοχές του σώματος ενδεχομένως να οφείλεται:

  • Στην κληρονομικότητα.
  • Την laser αποτρίχωση.
  • Τη χειρουργική αποκατάσταση ουλών, λόγω εγκαυμάτων ή άλλων ατυχημάτων κ.ά.

Με βάση τα παραπάνω ή άλλα αίτια πρόκλησης και έπειτα από προσωπική συζήτηση με τον υποψήφιο, ο ιατρός μαζί με την ομάδα του,  σχεδιάζουν το κατάλληλο πλάνο για την αποκατάσταση της απώλειας τριχών, στα συγκεκριμένα σημεία.

Πάντα βασιζόμενοι στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης ώστε να  επιλεγεί το ιδανικότερο πλάνο εμφύτευσης, που θα οδηγήσει σε ένα ολοκληρωμένο, ασφαλές και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Διαδικασία Μεταμόσχευσης σε Λοιπά Σημεία Σώματος

Η Εμφύτευση Τριχών σε Λοιπά Σημεία του Σώματος, μέσω της μεθόδου Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, είναι μια ανώδυνη και ασφαλής επέμβαση, που πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.

Αρχικά, ο επικεφαλής γιατρός της μεταμόσχευσης, φορώντας ειδικούς μεγεθυντικούς φακούς, λαμβάνει μεμονωμένα τριχοθυλάκια από διάσπαρτα σημεία της δότριας περιοχής του τριχωτού της κεφαλής.

Η διαδικασία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, εξειδίκευση του γιατρού και ακρίβεια στην επιλογή και εξαγωγή των τριχοθυλακίων. Γι’ αυτό πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και κατ’ επέκταση η βιωσιμότητα τους.
Επιπλέον, έτσι επιτυγχάνεται η μικρότερη δυνατή καταπόνηση της δότριας περιοχής και η διαφύλαξη της ακεραιότητας των γειτονικών τριχοθυλακίων.

  • Εμφύτευση των εξαχθέντων τριχοθυλακίων

Στη συνέχεια ακολουθεί το στάδιο της τοποθέτησης τους, το οποίο αποτελεί πραγματική πρόκληση και  επισφραγίζει την υψηλή τεχνογνωσία καθώς είναι το πιο απαιτητικό της όλης διαδικασίας.
Τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται στους υποδοχείς της λήπτριας περιοχής, μαζί με τον συνεκτικό ιστό που τα περιβάλλει, στην κατάλληλη γωνία, φορά και βάθος, ώστε η κατεύθυνση των τριχών να αποδίδει μια απολύτως φυσική εμφάνιση.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 – 8 ώρες, αναλόγως της περίπτωσης, και δεν απαιτείται αποθεραπεία, καθώς ο χρόνος ανάρρωσης είναι ελάχιστος.

Επισκεφθείτε το εξειδικευμένο www.fuehairclinic.eu 
Μάθετε τα πάντα για την Νέα, Σύγχρονη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE