Εμφυτευση Φρυδιων

Εμφυτευση Φρυδιων

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

Η Εμφυτευση Φρυδιων είναι η κατάλληλη μέθοδος, για όσους επιθυμούν να αποκαταστήσουν μόνιμα την εικόνα των φρυδιών τους.
Η συγκεκριμένη τεχνική απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας, που εμφανίζουν περιορισμένη ή και καθόλου τριχοφυΐα στην περιοχή των φρυδιών και επιθυμούν να αντιμετωπίσουν την αραίωση, καθώς τα  καλοσχηματισμένα φρύδια συμβάλλουν θετικά στη συμμετρία του προσώπου, χαρίζοντας ζωντανό βλέμμα και ένταση στα μάτια.
Μέχρι στιγμής, την προσωρινή λύση αποτελούσαν το μόνιμο τατουάζ ή ακόμα και το μολύβι ματιών, χωρίς όμως να προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Έτσι, με την τεχνική μεταμόσχευσης FUE δίνεται η δυνατότητα για πλήρη και οριστική αποκατάσταση της τριχοφυΐας, στην περιοχή των φρυδιών.

Σχεδιασμός & Διαδικασία Μεταμόσχευσης Φρυδιών

Η Μεταμόσχευση Φρυδιών, μέσω της μεθόδου Εμφύτευσης Μαλλιών FUE, είναι μια ήπια και ασφαλής επέμβαση, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, χορηγούμενη πάντα από αναισθησιολόγο ιατρό.
Αρχικά, ο ιατρός σχεδιάζει την περιοχή όπου εμφανίζεται η απώλεια και θα εμφυτευθούν τα νέα τριχοθυλάκια, βάσει των επιθυμιών και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του ενδιαφερόμενου.

Αφού καθοριστεί το σχήμα και οι διαστάσεις κάθε φρυδιού, το πάχος και η πυκνότητα, εφαρμόζεται η τεχνική.
Κατά την επέμβαση, μεμονωμένα τριχοθυλάκια μεταφέρονται από το τριχωτό της κεφαλής στα φρύδια, ώστε να αποκατασταθεί η αραίωση ή η πλήρης έλλειψη τριχοφυΐας.

Η Εμφύτευση Φρυδιών απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, εξειδίκευση του γιατρού και ακρίβεια στην τοποθέτηση, ώστε τα αποτελέσματα να είναι μόνιμα και αισθητικά άρτια.
Συγκεκριμένα, η εξαγωγή απαιτεί ιδιαίτερη δεξιοτεχνία, λόγω της μικρής διαμέτρου και της λεπτότητας των τριχοθυλακίων.
Εξίσου απαιτητική είναι η εμφύτευση τους, καθώς επιβάλλεται προσεκτική τοποθέτηση  στην κατάλληλη γωνία, φορά και βάθος, ώστε η κατεύθυνση των τριχών να αποδίδει μια απολύτως φυσική εμφάνιση.

Εμφύτευση Φρυδιών 1

Οι βασικές παράμετροι για μια επιτυχημένη επέμβαση είναι:

  • Χρήση ειδικών, κατάλληλων, μικρο-εργαλείων, λόγω της μικρής σε έκταση περιοχής, με αποτέλεσμα να προφυλάσσεται και το δέρμα από τυχόν ουλοποίηση.
  • Επιλογή των κατάλληλων τριχοθυλακίων, από τη δότρια περιοχή του τριχωτού.
  • Σωστό σχεδιασμό, που διαφοροποιείται για κάθε περίπτωση, ανάλογα με το φύλο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
  • Τοποθέτηση των τριχοθυλακίων σε πλάγια γωνία, ώστε το αποτέλεσμα να μην διαφοροποιείται σε θέμα φυσικότητας.

Συνολικά, ο χρόνος που απαιτεί η διαδικασία κυμαίνεται μεταξύ 3 έως 5 ωρών, κατά τις οποίες ο ενδιαφερόμενος έχει πλήρη επικοινωνία με την ιατρική ομάδα, μπορεί να βλέπει τηλεόραση ή απλώς να χαλαρώνει.
Μετά το τέλος της επέμβασης, μπορεί να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι.

Η Μεταμόσχευση Φρυδιών σχεδόν πάντα ολοκληρώνεται σε μία εφαρμογή, με τη δυνατότητα δεύτερης συνεδρίας σε περίπτωση που υπάρχει επιθυμία για μεγαλύτερη πυκνότητα ή χρειάζεται συνολική αποκατάσταση των φρυδιών.

Μετεγχειρητική πορεία

Μετά την εφαρμογή της διαδικασίας, ακολουθεί μία ομαλή πορεία, κατά την οποία παρατηρείται ελάχιστη ενόχληση, με πιθανότητα εμφάνισης ήπιου οιδήματος.
Εντός ολίγων ημερών, τα συμπτώματα εξαφανίζονται και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, απολύτως φυσικά και ξεκινούν να εμφανίζονται στους 3 μήνες μετά τη συνεδρία εμφύτευσης και ολοκληρώνεται στους 6-8 μήνες.
Οι νέες τρίχες που αναπτύσσονται, σταδιακά αποκτούν τα χαρακτηριστικά της προϋπάρχουσας τριχοφυΐας.

Ενδείκνυται για περιπτώσεις:

  • Ολικής αποκατάστασης, λόγω έλλειψης της τριχοφυΐας των φρυδιών.
  • Μερικής αποκατάστασης, λόγω αραίωσης ή λέπτυνσης της τριχοφυΐας των φρυδιών.
  • Κάλυψη ουλών από ατυχήματα, εγκαύματα, τραυματισμούς.
  • Πύκνωση φρυδιών για αισθητικούς σκοπούς κ.ά.

Κόστος

Το κόστος Εμφύτευσης Φρυδιών είναι ανάλογο με τις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Διαμορφώνεται σε συνάρτηση του αριθμού των τριχοθυλακίων που απαιτούνται και της έκτασης της περιοχής που πρόκειται να αποκατασταθεί.

Επισκεφθείτε το εξειδικευμένο www.fuehairclinic.eu 
Μάθετε τα πάντα για την Νέα, Σύγχρονη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
fuehairclinic.eu - Το εξειδικευμένο site για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE