Καινοτομία – Συμμετοχές σε συνέδρια – Εξαγωγή Τεχνογνωσίας

Καινοτομία – Συμμετοχές σε συνέδρια – Εξαγωγή Τεχνογνωσίας

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

Η Τριχοπτωση και η επιστημονική αντιμετώπιση της, καθώς και η ευρύτερη φροντίδα των μαλλιών, αποτελεί τον κύριο τομέα δραστηριοποίησης της Bergmann Kord από το 1979.
Όλα αυτά τα χρόνια, καταθέτει με αξιοπιστία και υπευθυνότητα τη δική της συνεισφορά στην υλοποίηση νέων καινοτομιών, στο συγκεκριμένο, συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο της Ιατρικής.
Ο συνδυασμός πολυετούς εμπειρίας, απόλυτης εξειδίκευσης και άριστης τεχνογνωσίας, εξασφαλίζει στη Bergmann Kord τη δυνατότητα να αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες  της και να στοχοθετεί ακόμα υψηλότερα επίπεδα προτύπων και διαδικασιών.
Γι’ αυτό παρέχει  όλη την απαιτούμενη διευκόλυνση και υποστήριξη στους ιατρούς της, ώστε να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιστημονικής έρευνας και γνώσης.

Λαμβάνουμε, Μεταδίδουμε & Μοιραζόμαστε τη Γνώση

* Εκπαίδευση των γιατρών

Με ενεργό συμμετοχή στην έρευνα και τη μελέτη της τριχόπτωσης μέσω κατάλληλων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων,  στενής επικοινωνίας με τα Κέντρα Επιστημονικών Ερευνών και συνεργασίας με τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών ανά τον κόσμο.
Με αυτόν τον τρόπο η Bergmann Kord επιτυγχάνει την άριστη κατάρτιση του ιατρικού επιτελείου της.
Εφαρμόζει, δε, τις πιο εξελιγμένες και προηγμένες τεχνικές κατά της Τριχόπτωσης.

 

* Εξαγωγή Τεχνογνωσίας

Οι γιατροί παρακολουθούν όλα τα κορυφαία συνέδρια στον τομέα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.
Μάλιστα, αρκετές φορές έχουν παρουσιάσει και οι ίδιοι νέες τεχνικές και μεθόδους εμφύτευσης, σε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για την ειδίκευση ιατρών από το εξωτερικό.
Έτσι, μέσω των ειδικών Πρωτοκόλλων, των εξειδικευμένων διαδικασιών και των εξελιγμένων Τεχνικών που εφαρμόζει, η Bergmann Kord  γίνεται σημείο αναφοράς σε Παγκόσμιο επίπεδο.
Εξάγει, παράλληλα, Τεχνογνωσία, εκπαιδεύοντας ξένους επιστήμονες, τόσο για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών, όσο και για τις θεραπείες τριχόπτωσης.

 

* Το «απόσταγμα» της εμπειρίας

Η Bergmann Kord δραστηριοποιείται αποκλειστικα στην αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης.
Με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, λειτουργεί σαν κέντρο που παράγει τη γνώση.
Και τη μοιράζεται επιλεκτικά με τους κατάλληλους ανθρώπους του επιστημονικού κόσμου, ώστε συνεργικά να προωθηθεί η εξέλιξη αυτής της επιστήμης.
Γι’ αυτό το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE πραγματοποιήθηκε στην Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord.
Σε αυτό παρευρέθηκαν παγκοσμίως κορυφαίοι επιστήμονες, που ασχολούνται συστηματικά με την εκπαίδευση και την έρευνα, προερχόμενοι από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές χειρουργών, ως μέλη του Ινστιτούτου FUE.

Έρευνα και Πρωτοπορία για το μέλλον

Η Επιστημονική Ομάδα της Bergmann Kord παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο της Τριχόπτωσης και της Μεταμόσχευσης Μαλλιών και πραγματοποιεί εντατικές εργαστηριακές έρευνες, αναφορικά με Επαναστατικές, για το αντικείμενο, Εφαρμογές.
Πιο συγκεκριμένα, μια νέα, πρωτοποριακή μέθοδος κατά της Τριχόπτωσης βρίσκεται σε ερευνητικό στάδιο.
Πρόκειται για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών με Βλαστοκύτταρα, που εντάσσεται στο ευρύτερο πεδίο του πολλαπλασιασμού τριχών.

Στόχος της εφαρμογής της μεθόδου είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να πραγματοποιήσουν εμφύτευση, χωρίς να υπόκεινται σε περιορισμούς επαρκούς ποσότητας τριχοφυΐας.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη