«Καλοτάξιδο» το νέο kord.gr !

Welcome

«Καλοτάξιδο» το νέο kord.gr με … Καπετάνιους Εσάς !

Η Bergmann Kord, η 1η Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, έχει την τιμή να σας παρουσιάσει τον Νέο,  πρωτοποριακό ιστότοπο Ενημέρωσης και διαδραστικής Επικοινωνίας μαζί σας.

Ειδικά σχεδιασμένη για την Πληροφόρησή σας, με ανανεωμένη εμφάνιση, η ιστοσελίδα της Bergmann Kord είναι εύχρηστη και φιλική, προσφέροντας δυναμικής ποιότητας εμπειρία στον χρήστη.

 

Νέα Εποχή στην Ενημέρωση

Μέσω της συνεχούς ενημέρωσης, των διαδικτυακών μας υπηρεσιών και των μακροχρόνιων σχέσεων  συνεργασίας και εμπιστοσύνης μαζί σας, οδηγούμαστε σε μια νέα εποχή, η οποία επισφραγίζει τη θέση της Bergmann Kord ως Παγκόσμιο σημείο Αναφοράς.

* Παρακολουθούμε τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις, που επεκτείνονται και ενισχύονται διαρκώς.

* Καταγράφουμε την καινοτομία που στηρίζεται στη διεθνή εμπειρία.

* Δεν συμμετέχουμε απλώς σε συνέδρια, αλλά διοργανώνουμε Ημερίδες και Δράσεις Παγκόσμιας εμβέλειας, όπως το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκοσμίου Ινστιτούτου FUE – Athens 2017 και το «1st International Summit of Cooperatives – 2017».

* Εμπλουτίζουμε συνεχώς τη ψηφιακή μας ύλη.

* Εφαρμόζουμε τις δικές σας υποδείξεις, μέσα από το σχετικό ερωτηματολόγιο που συμπληρώσατε την περίοδο των τελευταίων 6 μηνών, για να συμβάλλετε στην κοινή μας προσπάθεια να προσφέρουμε αντικειμενική πληροφόρηση, σε ΕΣΑΣ.

Η ανανεωμένη δομή Των θεματολογιών δίνει έμφαση στη γνώση που η Bergmann Kord διαθέτει και διακινεί μέσω των κατηγοριοποιημένων κειμένων, στο πιο σύγχρονο περιβάλλον πλοήγησης!

Ως επιβεβαίωση των παραπάνω, επιτρέψτε μας, μια γρήγορη περιήγηση στα κυρίαρχα θέματα που αφορούν στη φροντίδα των μαλλιών, τα οποία θα βρείτε στις εσωτερικές σελίδες του νέου, ανανεωμένου ιστότοπου Kord.gr.

Πού θα βρείτε, τι 

* Bergmann Kord: η 1η Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα. Από το 1979 κοντά σας. Ποιοι είμαστε;

* Οι ειδικά διαμορφωμένοι, VIP χώροι μας, σχεδιασμένοι για εσάς. Οι χώροι μας.

* Γνωρίστε τους Εξειδικευμένους Ιατρούς της Bergmann Kord. Η επιστήμη στις υπηρεσίες σας. Τα Ιατρικά Επιτελεία.

* Για να μάθετε ολοκληρωμένα για την Τριχόπτωση και την Αλωπεκία, τα Αίτια, τα Είδη, τη Διάγνωση και την Πρόληψη, είναι κοντά σας ο ειδικός επι… κεφαλής. Τριχόπτωση.

* Με περισσότερες από 67.000 επιτυχημένες Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών, η Bergmann Kord πρωτοστατεί στην Καινοτομία και δίνει όλες τις απαντήσεις σχετικά με τη Διάγνωση, τις μεθόδους FUE, FUT, G.A.T., τα Mega Sessions και τις Διορθωτικές Επεμβάσεις. Μεταμόσχευση Μαλλιών.

* Ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα των Θεραπειών Τριχόπτωσης, της Διάγνωσης, των ΑΑΠ, Soft Laser, Volumed, Μεσοθεραπείας, BK Iontophoresis, Keratin Treatment και των λοιπών θεραπειών, αποκλειστικά από τη Bergmann Kord. Θεραπείες Τριχόπτωσης.

* Όλα τα στοιχεία για την εμφύτευση σε Γένια, Φρύδια, λοιπά σημεία του σώματος, την αποκατάσταση τριχοφυΐας Ουλών και τη Διάγνωση τους. Στόχος μας, η άρτια αισθητική σας εμφάνιση.. Eμφύτευση σε Λοιπά Σημεία σώματος.

* Επειδή για τη Bergmann Kord η υγεία των μαλλιών δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση, όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη Γυναικεία Τριχόπτωση, Διάγνωση, Μεταμόσχευση, τις Θεραπείες, την Εμφύτευση, την Προσθετική Μαλλιών και τη HOS -2, αναδεικνύονται σε μια ξεχωριστή ενότητα. Γιατί η τρίχα, είναι και γένους θηλυκού. Το «Γυναικείο Πρόσωπο της Βergmann Kord.

* Ένα μικρό δείγμα, από το σύνολο των χιλιάδων επιτυχών αποτελεσμάτων, με φωτογραφίες, βίντεο, χρονοδιαγράμματα και κριτικές, που προέρχονται από τους εκείνους που μας εμπιστεύονται. Εσάς ! Αποτελέσματα.

* Με παρουσία στις κομβικότερες πόλεις της Ελλάδας, η Bergmann Kord είναι πάντα κοντά σας. ΟΙ Διευθύνσεις των Επιστημονικών μας Κέντρων με τα Ωράρια Λειτουργίας τους. Διευθύνσεις – Ωράρια.

Σκοπός και Στόχος

Ο αρχικός Στόχος, αλλά και ο μετέπειτα Σκοπός είναι η δική σας διευκόλυνση στην περιήγηση του site, αλλά κυρίως η επίκαιρη ενημέρωσή σας, στα θέματα που αφορούν στις υπηρεσίες μας.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, πως οι σταθερές βάσεις της Bergmann Kord, όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, επικυρώνονται από τις Πιστοποιήσεις «ISO 9001: 2015» και «EN 15224: Σύστημα ποιότητας για τις υπηρεσίες υγείας», που έλαβε από τον Διεθνώς αναγνωρισμένο σε θέματα Υγείας Οργανισμό SWISS APPROVAL.

Υπηρεσίες που τώρα, εμφανίζονται στις οθόνες σας!

 

Πρώτη θέση και στην Ενημέρωση

Έτσι, ως η μοναδική Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα με την πιστοποίηση ISO, διεκδικούμε την πρώτη θέση και στην πληροφόρηση σας, μεταξύ της αντικειμενικότητας και της αξιοπιστίας, καθώς η νέα δικτυακή μας παρουσία «τροφοδοτείται» αυτόματα από τα δικά σας σχόλια, παρέχοντας έγκυρη και άμεση ενημέρωση.

Πέρα και πάνω απ’ όλα, όμως, ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις σας, που είναι για εμάς πάντα μια νέα πρόκληση.

Γι’ αυτό καταβάλλαμε κάθε προσπάθεια προς αυτές τις κατευθύνσεις, διότι μας ενδιαφέρει η γνώμη σας για το αποτέλεσμα, κυρίως η αυστηρή κριτική, αλλά γιατί όχι, και τα … συγχαρητήρια. 
(Αν επιθυμείτε να μας στείλετε άμεσα το μήνυμά σας πατήστε εδώ).

Ευχόμαστε το νέο site www.kordhairclinics.gr να είναι καλοτάξιδο, με … καπετάνιους ΕΣΑΣ!

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη