Θεραπείες Τριχόπτωσης by Bergmann Kord

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ  by  BERGMANN KORD

2016-02-06-shutterstock-207343669

Οι Θεραπειες κατά της  Τριχοπτωσης  αποτελούν σημαντικό ζητούμενο για  Άνδρες και Γυναίκες, λόγω της έντασης του φαινομένου της αραίωσης των μαλλιών.

Περίπου ένας στους δύο άνδρες και  μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού θα ασχοληθούν με θέματα Τριχόπτωσης, κάποια στιγμή της ζωής τους  με κλιμάκωση στην ηλικία των 50 ετών.

Το αίτιο είναι η Ανδρογενετικού τύπου Αλωπεκία και οφείλεται σε ορμονική και γενετική διαταραχή, σε συνδυασμό με τη βιολογική ωρίμανση. Παράλληλα, όμως, επιδρούν και άλλοι παράγοντες, που επισπεύδουν τον χρόνο έναρξης του φαινομένου, όπως οι σύγχρονες διατροφικές συνήθειες, οι επιβαρυντικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες, το στρες, κάποιες φαρμακευτικές αγωγές, διάφορες παθήσεις κ.λπ.

Η έγκαιρη διερεύνηση των αιτιών είναι καθοριστική, για να επιλεγεί η κατάλληλη θεραπεία.
Διότι, η αποτελεσματικότητα του θεραπευτικού προγράμματος είναι ενισχυμένη κατά την έναρξη του φαινομένου και δύναται να αποτρέψει τις μελλοντικές του επιπτώσεις.

Επιπλέον, καθώς ο μηχανισμός Τριχόπτωσης ακολουθεί μια εξελισσόμενη και σταδιακή πορεία, η αραίωση γίνεται αντιληπτή, αφού χαθεί το 50% της τριχοφυΐας. Ειδικά σε περιστατικά νεαρής ηλικίας, επειδή το φαινόμενο εμφανίζεται νωρίς, είναι πολύ πιθανόν με την πάροδο του χρόνου να εξελιχθεί σε εκτεταμένη αραίωση. Γι’ αυτό συνιστάται η ελεγχόμενη πορεία της Νεανικής Τριχόπτωσης, ώστε να αντιμετωπιστεί την κατάλληλη χρονική στιγμή, χωρίς να χαθεί σημαντικό ποσοστό των μαλλιών και να επέλθει διαφοροποίηση στην εξωτερική εμφάνιση.  

Συνεπώς, η προληπτική φροντίδα των μαλλιών αποκτά βαρύνουσα σημασία. Συγκεκριμένα, οι θεραπείες ενδείκνυνται τόσο για ενισχυτική φροντίδα δυνατών και πυκνών μαλλιών, όσο και επανορθωτική φροντίδα σε περίπτωση εξασθενημένων, αδύναμων και  λεπτών τριχών, που χρήζουν εξειδικευμένης περιποίησης.

2016-02-06-shutterstock-360047081
2016-02-06-shutterstock-173590859

Θεραπείες Μαλλιών της Bergmann Kord

Η Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord εφαρμόζει Επιστημονικές Θεραπείες Τριχόπτωσης, διασφαλίζοντας την πρόληψη, τη διατήρηση ή την επανάκτηση της καλής υγείας και ομορφιάς των μαλλιών.

Προηγείται η Διάγνωση . Εξετάζονται οι θεραπευτικές επιλογές σε συνάρτηση με το είδος, τον βαθμό και την έκταση της Τριχόπτωσης και διαμορφώνεται ένα πρόγραμμα θεραπείας, απολύτως προσαρμοσμένο στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Οι θεραπείες περιλαμβάνουν τη Μεσοθεραπεία Μαλλιών και την αγωγή Volumed®, της οποίας τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται σε συνδυασμό με την εφαρμογή Soft Laser. Συγχρόνως, ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η θεραπεία θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, η μέθοδος αυτόλογης ανάπλασης και αναγέννησης των ιστών, μέσω πλάσματος εμπλουτισμένου με αιμοπετάλια, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί και μετά τη Μεταμοσχευση Μαλλιων, για ενδυνάμωση της υπάρχουσας τριχοφυΐας και επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης των νέων μαλλιών.

Η εφαρμογή των θεραπειών ενδείκνυται για :

* Όσους έχουν λεπτά, αδύναμα και εξασθενημένα μαλλιά

* Όσους εμφανίζουν τριχόπτωση σε νεαρή ηλικία

* Όσους παρουσιάζουν αρχική ή και προχωρημένη τριχόπτωση

* Όσους προχωρούν σε Μεταμόσχευση Μαλλιών, με στόχο την ενίσχυση των αποτελεσμάτων

* Όσους θέλουν να διατηρήσουν περισσότερο τη νεότητα του τριχωτού και των μαλλιών τους

* Όσους υποβάλλονται σε οξειδωτικό στρες και κινδυνεύουν από πρόωρη γήρανση

* Όσους επιθυμούν να καθυστερήσουν την κυτταρική γήρανση

* Όσους παρουσιάζουν δυσλειτουργίες του τριχωτού π.χ λιπαρότητα, ξηροδερμία, ερυθρότητα, κνησμός κ.λπ.

Με την εφαρμογή των θεραπειών, τα μαλλιά αποκτούν ενέργεια, πυκνότητα, όγκο, και δύναμη. Οι αγωγές είναι απολύτως ασφαλείς και μοναδικές για κάθε άτομο. 

Γι’ αυτό, στο Τμήμα Θεραπειών Τριχόπτωσης της Bergmann Kord διεξάγονται, στο τέλος κάθε τριμήνου, τακτικοί επανέλεγχοι για την εκτίμηση της αποτελεσματικότητας κάθε εφαρμογής, κατόπιν αξιολόγησης κάθε μεμονωμένης περίπτωσης.

Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Κρήτης
Γ.Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06, Ηράκλειο Τηλ.: 2810 – 34 20 65

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη