Θεραπείες Τριχόπτωσης – Γενικά

Θεραπείες Τριχόπτωσης – Γενικά

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι Θεραπείες Τριχόπτωσης, καθώς και η σωστή φροντίδα και ενδυνάμωση των μαλλιών είναι σημαντικό αιτούμενο για Άνδρες και Γυναίκες, λόγω της αυξητικής τάσης του φαινομένου της αραίωσης των μαλλιών.

Περίπου ένας στους δύο άνδρες και εξίσου μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού θα αντιληφθούν αξιόλογες ενδείξεις Τριχόπτωσης, κάποια στιγμή της ζωής τους, με τις πιθανότητες εκδήλωσης να κυμαίνονται αναλογικά με το στάδιο ζωής και να κλιμακώνονται μετά την ηλικία των 50 ετών.

Εντούτοις, από την ηλικία των 20, είναι πιθανό μια γυναίκα να παρατηρήσει λέπτυνση και αραίωση των μαλλιών της, ενώ σε άνδρες νεαρής ηλικίας εμφανίζεται με συχνότητα, μεταξύ 18-25 ετών. Έτσι μια ενδεχόμενη αποδυνάμωση και ελάττωση της πυκνότητας των μαλλιών προβληματίζει έντονα και τα δύο φύλα, σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα και μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ψυχολογικές διακυμάνσεις.

Στο σύνολο των περιπτώσεων, το αίτιο είναι η ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία και οφείλεται σε ορμονική και γενετική διαταραχή, σε συνδυασμό με τη βιολογική ωρίμανση. Παράλληλα, όμως, επιδρούν και άλλοι παράγοντες, που επισπεύδουν τον χρόνο έναρξης του φαινομένου, όπως οι σύγχρονες διατροφικές συνήθειες, οι επιβαρυντικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες, το στρες, κάποιες φαρμακευτικές αγωγές, διάφορες παθήσεις κ.λπ.

Απαντάμε Υπεύθυνα και Επιστημονικά τεκμηριωμένα,
όποιο ερώτημα έχετε σχετικά με την Ιατρική αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης.
Στείλτε το μήνυμά σας εδώ

Η έγκαιρη διερεύνηση των αιτιών είναι καθοριστική, για να επιλεγεί η κατάλληλη θεραπεία, που θα προστατέψει την υπάρχουσα τριχοφυΐα από περαιτέρω και ενδεχομένως μη αναστρέψιμη αποδυνάμωση. Διότι, η αποτελεσματικότητα του θεραπευτικού προγράμματος είναι ενισχυμένη κατά την έναρξη του φαινομένου και δύναται να αποτρέψει τις μελλοντικές του επιπτώσεις.

Επιπλέον, καθώς ο μηχανισμός Τριχόπτωσης ακολουθεί μια εξελισσόμενη και σταδιακή πορεία, η αραίωση γίνεται αντιληπτή, αφού χαθεί το 50% της τριχοφυΐας. Ειδικά σε περιστατικά νεαρής ηλικίας, επειδή το φαινόμενο εμφανίζεται νωρίς, είναι πολύ πιθανόν με την πάροδο του χρόνου να εξελιχθεί σε εκτεταμένη αραίωση. Γι’ αυτό συνιστάται η ελεγχόμενη πορεία της Νεανικής Τριχόπτωσης, ώστε να αντιμετωπιστεί την κατάλληλη χρονική στιγμή, χωρίς να χαθεί σημαντικό ποσοστό των μαλλιών και να επέλθει διαφοροποίηση στην εξωτερική εμφάνιση.  

Συνεπώς, η προληπτική φροντίδα των μαλλιών αποκτά βαρύνουσα σημασία. Συγκεκριμένα, οι θεραπείες ενδείκνυνται τόσο για ενισχυτική φροντίδα δυνατών και πυκνών μαλλιών, όσο και επανορθωτική φροντίδα σε περίπτωση εξασθενημένων, αδύναμων και  λεπτών τριχών, που χρήζουν εξειδικευμένης περιποίησης.

Εκμεταλλευτείτε την τρέχουσα Οικονομική Προσφορά

στην πρωτοπόρο θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες

Ενημερωθείτε από τον ειδικό επι… κεφαλής.
Κλείστε ραντεβού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή υποχρέωσή σας,
εδώ.

Θεραπείες Τριχόπτωσης - Γενικές Πληροφορίες - 1

Θεραπείες Μαλλιών της Bergmann Kord

Η Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord εφαρμόζει τις επιστημονικές Θεραπείες Τριχόπτωσης, διασφαλίζοντας την πρόληψη, τη διατήρηση ή την επανάκτηση της καλής υγείας και ομορφιάς των μαλλιών.

Αφού προηγηθεί η Διάγνωση και συλλεχθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, εξετάζονται οι θεραπευτικές επιλογές σε συνάρτηση με το είδος, τον βαθμό και την έκταση της Τριχόπτωσης και διαμορφώνεται ένα πρόγραμμα θεραπείας, απολύτως προσαρμοσμένο στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Πρόκειται για τις θεραπείες κατά της Τριχόπτωσης, που έχουν κυρίως προληπτικό χαρακτήρα. Προσφέρουν στα μαλλιά θρέψη και ενδυνάμωση, για να αποφευχθεί ή να καθυστερήσει η εκδήλωση της τριχόπτωσης και να περιοριστεί το φάσμα δράσης της, ώστε να μην προκληθεί αραίωση.

Οι θεραπείες περιλαμβάνουν τη Μεσοθεραπεία Μαλλιών και την αγωγή Volumed®, της οποίας τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται σε συνδυασμό με την εφαρμογή Soft Laser. Συγχρόνως, ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η θεραπεία θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, η μέθοδος αυτόλογης ανάπλασης και αναγέννησης των ιστών, μέσω πλάσματος εμπλουτισμένου με αιμοπετάλια, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί και μετά τη Μεταμοσχευση Μαλλιων, για ενδυνάμωση της υπάρχουσας τριχοφυΐας και επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης των νέων μαλλιών.

Οι θεραπείες επιτυγχάνουν τους εξής στόχους :

* Την ενίσχυση και σταθεροποίηση της υπάρχουσας τριχοφυΐας

* Την αναζωογόνηση του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής

* Την αναβάθμιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών της τρίχας

* Την ενδυνάμωση των τριχοθυλακίων

* Την επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης

* Την αναστολή της Τριχόπτωσης

* Τον αποτροπή της αραίωσης

Η εφαρμογή των θεραπειών ενδείκνυται για :

* Όσους έχουν λεπτά, αδύναμα και εξασθενημένα μαλλιά

* Όσους εμφανίζουν τριχόπτωση σε νεαρή ηλικία

* Όσους παρουσιάζουν αρχική ή και προχωρημένη τριχόπτωση

* Όσους προχωρούν σε Μεταμόσχευση Μαλλιών, με στόχο την ενίσχυση των αποτελεσμάτων

* Όσους θέλουν να διατηρήσουν περισσότερο τη νεότητα του τριχωτού και των μαλλιών τους

* Όσους υποβάλλονται σε οξειδωτικό στρες και κινδυνεύουν από πρόωρη γήρανση

* Όσους επιθυμούν να καθυστερήσουν την κυτταρική γήρανση

* Όσους παρουσιάζουν δυσλειτουργίες του τριχωτού π.χ λιπαρότητα, ξηροδερμία, ερυθρότητα, κνησμός κ.λπ.

Με την εφαρμογή των θεραπειών, τα μαλλιά αποκτούν ενέργεια, πυκνότητα, όγκο, και δύναμη. Οι αγωγές είναι απολύτως ασφαλείς και μοναδικές για κάθε άτομο. Λόγω του μεγάλου εύρους των προϊόντων, σχεδιάζονται ειδικά για κάθε ενδιαφερόμενο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του οργανισμού, του τριχωτού και των μαλλιών του. Κατά αυτόν τον τρόπο, υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης της εκάστοτε αγωγής, ανάλογα με τον βαθμό ανταπόκρισης στη θεραπεία.

Γι’ αυτό, στο Τμήμα Θεραπειών Τριχόπτωσης της Bergmann Kord διεξάγονται, στο τέλος κάθε τριμήνου, τακτικοί επανέλεγχοι για την εκτίμηση της αποτελεσματικότητας κάθε εφαρμογής, κατόπιν αξιολόγησης κάθε μεμονωμένης περίπτωσης.

Λάρισα: Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Θεραπείες Τριχόπτωσης - Γενικά
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/adwrds-therapeies-larissa-180926/