Εκπαιδευτική Επίσκεψη ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δίψα για μάθηση από τον Ειδικό επί … κεφαλής !

bergmann kord thessaloniki a

Η Πέμπτη  10 Μαίου 2018, ήταν μια  ξεχωριστή ημέρα για τους εργαζόμενους στο Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Θεσσαλονίκης.

Μια «δροσερά ζωντανή», και γεμάτη νεανικό σφρίγος Εκπαιδευτική επίσκεψη.

Περισσότεροι από 30 νέοι, σπουδαστές κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις της Κλινικής Μαλλιών Βergmann Kord της Συμπρωτεύουσας.

Προγραμμάτισαν, οργάνωσαν διαδικασίες και ταξίδεψαν από την Καρδίτσα, μαζί με τις καθηγήτριες συνοδούς κκ. Παπαλίτσα Ελένη και Δίπλα Σοφία,  με ένα σκοπό :

Να ενημερωθούν από τον … Ειδικό επι  Κεφαλής για τις νέες τάσεις, εξελίξεις, προοπτικές του τομέα που διάλεξαν να υπηρετήσουν.

Είναι οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής της Α’ και Β’ τάξης του ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Οι μελλοντικοί Επαγγελματίες «Δημιουργοί Ομορφιάς» !

Η πρόκληση ήταν μεγάλη. Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Bergmann Kord θεωρούν ουσιαστική αποστολή και υποχρέωσή τους την Εκπαιδευτική Συνεισφορά προς την Νεολαία, στο πλαίσιο των ευρύτερων ενεργειών Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Εταιρίας.

Υποδοχή, Ξενάγηση, Παρουσιάσεις

Για τον λόγο αυτό τους υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Ομίλου Κυρία Βασιλική Κορδερά, ο Επιστημονικός Διευθυντής των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord Κύριος Χρήστος Χρηστάκης και το σύνολο του Επιστημονικού Επιτελείου της Θεσσαλονίκης.

Η Κυρία Κορδερά ξενάγησε τους νεαρούς επισκέπτες στους χώρους της Κλινικής και στη συνέχεια παρουσίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τις δραστηριότητες της Εταιρίας.

Αναπτύχθηκαν  οι νέες Παγκόσμιες Ιατρικές τάσεις τόσο σε θέματα που αφορούν στην Μεταμόσχευση Μαλλιών αλλά  και στις λοιπές υπηρεσίες του Ομίλου (Θεραπείες Μαλλιών, Συστήματα Τριχοτεχνικής NEW AGE και Ιατρικών Περουκών HOS-2 για Καρκινοπαθείς και πάσχοντες από Αλωπεκία, Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών, τις γενικότερες Δερματολογικές Υπηρεσίες που παρέχονται μέσω των Εξειδικευμένων Δερματολογικών Κέντρων SKIN CENTER του Ομίλου κ.λπ.).

Μάλιστα, λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος από πλευράς των μαθητών και του όγκου των ερωτήσεων σε θέματα που αφορούν στην Μεταμόσχευση Μαλλιών, ο Ιατρός κύριος Χρηστάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά – παρουσίαση μεταφέροντας γνώσεις που αφορούν σε ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Παγκόσμια Ιατρική Επιστήμη στον τομέα αυτό.

Τέλος, επιδείχθηκαν αποτελέσματα εφαρμογών HOS-2, η παρουσίαση των οποίων «έκλεψε την παράσταση» και ενθουσίασε τους σπουδαστές.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με προσφορά αναψυκτικών, κερασμάτων , ενημερωτικών φυλλαδίων και δώρων στους νεαρούς φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναχώρησαν ενθουσιασμένοι, ευχαριστώντας τα στελέχη της Εταιρίας για την φιλοξενία και τις γνώσεις που αποκόμισαν.

Οι σχετικές φήμες για κατ’ ιδίαν αιτήματα εκ μέρους τους προς την Πρόεδρο της Bergmann Kord για συνεργασία μετά την αποφοίτησή τους από την Σχολή, δεν επιβεβαιώθηκαν καθόσον, μετά απο σχετική μας ερώτηση, η Κυρία Κορδερά απάντησε με ένα από τα ομορφότερά της χαμόγελα !

Ευχόμαστε Καλή Εκπαιδευτική Επιτυχία και ακόμα Καλύτερη Σταδιοδρομία σε όλους.

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

Σχετικά Άρθρα