Σεμινάρια Συνεχούς Ενημέρωσης

Σεμινάρια Συνεχούς Ενημέρωσης

ΑΑΠ Plus
Η Νέα Θεραπεία κατά της Τριχόπτωσης  παρουσιάστηκε στην Bergmann Kord Λάρισας

Το Επιστημονικό Κέντρο Λάρισας, επέλεξε η Διοίκηση της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord για να διοργανώσει ενδοεταιρικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό, όσον αφορά στη νεότερη και πλέον εξελιγμένη Θεραπεία κατά της Τριχόπτωσης, που εφαρμόζει αποκλειστικά σε όλες τις κλινικές της, ΑΑΠ Plus.

Πιο συγκεκριμένα, το Ιατρικό και Επιστημονικό επιτελείο της Bergmann Kord ταξίδεψε στη Λάρισα, από όλες τις κλινικές της Ελλάδας, με επικεφαλής την Πρόεδρο κα. Βασιλική Κορδερά, όπου εκπαιδεύτηκε επάνω σε όλες τις λεπτομέρειες του νέου πρωτοκόλλου της Θεραπείας, καθώς και τα ισχυρά ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, έναντι των άλλων μεθόδων.

Το ενδοεταιρικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Bergmann Kord στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας και διήρκεσε από την 1η έως και την 5η Οκτωβρίου 2019.

Τι είναι η θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες (ΑΑΠ) Plus

Η νεότερη θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες Plus εξελίχθηκε στην Κλινική, μετά από πολυετή μελέτη, παρατήρηση και εφαρμογή στις χιλιάδες περιπτώσεις και σε συνεργασία με αξιόπιστα εργαστήρια, αποδίδοντας τώρα πλέον πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το προηγούμενο πρωτόκολλο.

Η θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες αποτελεί τη νεότερη εξέλιξη αντιμετώπισης της τριχόπτωσης σε άνδρες και γυναίκες, που αξιοποιεί τις αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες των Αυξητικών Παραγόντων των αιμοπεταλίων του αίματος.
Στη νεότερη και πλέον εξελιγμένη διαδικασία της ΑΑΠ Plus, εκτός των σημαντικών τροποποιήσεων κατά την συλλογή και επεξεργασία του πλάσματος, συμπεριλαμβάνεται και η χρήση του λειτουργικού συμπλέγματος αμινοξέων και βιταμινών.
H θεραπεία αυτή συνδράμει περαιτέρω στην ενεργοποίηση των τριχοθυλακίων που δυσλειτουργούν ή υπολειτουργούν, αφού τροφοδοτεί την περιοχή της τριχόπτωσης με αυξητικούς παράγοντες ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων, τα οποία αναλαμβάνουν τη διαδικασία της αναγέννησης.

Άμεση εφαρμογή, εξαιρετική αποτελεσματικότητα, μεγάλη διάρκεια

Την αναλυτική παρουσίαση της εξελιγμένης θεραπείας τριχόπτωσης ΑΑΠ Plus στη Λάρισα έκανε ο Επιστημονικός Διευθυντής Δρ. Χρήστος Χρηστάκης, Χειρουργός.
Η μέθοδος εφαρμόζεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο, σε αυστηρές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, ενώ για την ολοκλήρωσή της απαιτείται περίπου μιάμιση ώρα.
Για την εφαρμογή της αρχικά γίνεται αιμοληψία – όπως και στη διενέργεια γενικών εξετάσεων αίματος – και στη συνέχεια ακολουθείται το εξειδικευμένο επιστημονικό πρωτόκολλο της Bergmann Kord.
Όπως ανέφερε ο Δρ. Χρηστάκης, «με το δυναμικό ΑΑΠ Plus μπορεί να επιτευχθεί ενδυνάμωση και επανέκφυση των μαλλιών, καθώς και σταθεροποίηση της τριχόπτωσης.
Η αποτελεσματικότητα του ΑΑΠ Plus διατηρείται και μπορεί να επαναλαμβάνεται μια φορά το χρόνο ή όποτε ο καθένας το έχει ανάγκη».

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων BERGMANN KORD :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

Σχετικά Άρθρα