Συνώνυμο της Υγείας και της Ομορφιάς

Bergmann Kord Πάτρας :
Συνώνυμο της Υγείας και της Ομορφιάς !

Ο Οκτώβριος 2019 έχει «μεστό περιεχόμενο»  για τα Πατραϊκά Δρώμενα και τις Δραστηριότητες της 1ης Κλινικής Μαλλιών στην Ελλάδα.

Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου 2019 (Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού) και στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, οι Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord συμμετέχουν ενεργά στην στήριξη των άπορων Συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο, με ενεργό συμμετοχή στην “Ροζ Κινητοποίηση” Pink the City 2019 υπό την αιγίδα του Συλλόγου   “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Αχαΐας.

 

Ο Σκοπός 

Στόχος των κινήσεων αυτών είναι η ενεργή συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου προς την κατεύθυνση της ανθρωπιστικής, κοινωνικής, ψυχολογικής, οικονομικής υποστήριξης εκείνων που χρειάζονται βοήθεια, την ώρα που την χρειάζονται …έμπρακτα !
(δωρεάν προσφορά Ιατρικών Περουκών σε άπορους ογκολογικούς ασθενείς  προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα της Χημειοθεραπείας, οικονομική υποστήριξη αντιστοίχων ομάδων, συμμετοχή σε δρώμενα με στόχο την ευαισθητοποίηση Κοινωνικών Ομάδων προσφοράς και εθελοντισμού κ.λπ.)

Ενέργειες – Προσφορές

Συγκεκριμένα, για τον Οκτώβριο 2019 και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου ισχύουν οι παρακάτω τέσσερις (4) Ενέργειες- Προσφορές :

1)  Χορηγική Συμμετοχή και Υποστήριξη της μεγαλύτερης και πολυπληθέστερης διοργάνωσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα PINK THE CITY 2019, που διοργανώνει ο Σύλλογος κατά του καρκίνου του μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ΑΧΑΪΑΣ, στις 20/10/2019 στην Πάτρα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ :

https://pinkthecity.gr/

2)  Ενεργοποίηση των δραστηριοτήτων της Πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “HAIR for HELP”  του Ομίλου των Κλινικών Bergmann Kord, μέσω της εθελοντικής κοπής 20 εκατοστών προοσφερομένων μαλλιών,  προκειμένου να κατασκευαστούν Ιατρικές περούκες παθήσεων, οι οποίες θα προσφερθούν δωρεάν σε άπορους, πάσχοντες Συνανθρώπους μας.

Η ενέργεια θα πραγματοποιείται καθ’ όλη την διάρκεια του Οκτωβρίου 2019, στο Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Πάτρας (Αγίου Ανδρέου 111 – Τ.Κ. 262 21 –  Πάτρα – Τηλ. : 2610 42 45 45)

Περισσότερες πληροφορίες για την Κίνηση “HAIR for HELP” θα βρείτε εδώ:

www.hairforhelp.gr

Απαντάμε Υπεύθυνα και Επιστημονικά τεκμηριωμένα,
όποιο ερώτημα έχετε σχετικά με την Ιατρική αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης.

Κλείστε Ραντεβού Ενημέρωσης (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή μελλοντική υποχρέωση)  εδώ

 Στείλτε  το  μήνυμά  σας   εδώ

3)  Οι Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών με την υπογραφή των Πρωτοπόρων Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord για την περίοδο Οκτωβρίου 2019, θα πραγματοποιούνται στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.kordhairclinics.gr/metamosxefsi-malliwn-genika/mtm-adwrds-patr-sep-2017/

4)  Την   Δευτέρα 21/10, Τρίτη 22/10 και Τετάρτη 23/10/2019,   η Πρόεδρος  Κυρία Βασιλική Κορδερά και το Επιστημονικό Επιτελείο του Ομίλου Κλινικών Bergmann Kord θα παρευρεθούν στην Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Πάτρας (Αγίου Ανδρέου 111 – Τ.Κ. 262 21 –  Πάτρα – Τηλ. : 2610 42 45 45), προκειμένου να σας υποδεχθούν και να απαντήσουν στα ερωτήματά  σας σχετικά με τα παρακάτω θέματα :

  • Θεραπείες για Ογκολογικούς Ασθενείς
  • Αίτια και Θεραπείες Τριχόπτωσης
  • Μεταμόσχευση Μαλλιών
  • Προϊόντα Περιποίησης Τριχωτού

Κατά την διάρκεια των ενημερώσεων θα πραγματοποιείται Δωρεάν Τριχολογικός Έλεγχος Τριχόπτωσης.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία.

Ανεξάρτητα από το βαθμό της Τριχόπτωσης που αντιμετωπίζετε (αρχικό ή προχωρημένο στάδιο), θα λάβετε μια Εμπεριστατωμένη, Εξατομικευμένη Πρόταση για την αντιμετώπισή της.

Η Bergmann Kord, ιδρύθηκε το 1979 και στις Κλινικές της έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 70.000 Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών με άρτια αισθητικά αποτελέσματα.
Είναι η Πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο Εξειδικευμένα Κέντρα Μεταμόσχευσης Μαλλιών Παγκοσμίως.

Ο συνδυασμός της πλέον εξελιγμένης τεχνογνωσίας-εξειδίκευσης και πολυετούς εμπειρίας στην αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, μας δίνει την ασφαλή δυνατότητα να εφαρμόσουμε τις πιο προηγμένες & αποτελεσματικές Επιστημονικές λύσεις μέσα από ένα ευρύ φάσμα προσφερόμενων Υπηρεσιών.

Οι ενημερώσεις θα γίνουν κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.
Κλείστε έγκαιρα το δικό σας !

metamosxefsi-malliwn-roadshow-prosfores-patra-oct-2019-banner-001

Προσφορά Αγάπης και Υποστήριξης

Ξεδιπλώνουμε την μεγάλη επιθυμία για Προσφορά Αγάπης και Συμπαράστασης στους  δοκιμαζόμενους Συνανθρώπους μας.
Για τον μήνα Οκτώβριο 2019.
Στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.
Έμπρακτα !

EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ BERGMANN KORD – ΠΑΤΡΑ :
Αγίου Ανδρέου 111 – 262 21 Πάτρα
Τηλ.: 2610 42 45 45

Σχετικά Άρθρα