8-βριος κατά του καρκίνου

8-βριος κατά του καρκίνου

8-βριος κατά του καρκίνου

Η Συνεισφορά της Bergmann Kord στον Συνάνθρωπο !

Ο Οκτώβριος 2018 έχει «μεστό περιεχόμενο»  και … ονομασία προέλευσης!

 

Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου 2018 (Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού) και στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, οι Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord συμμετέχουν ενεργά στην στήριξη των άπορων Συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο, με μια σειρά από οκτώ (8) Ενέργειες-Προσφορές που αφορούν, για αρχή, στη Πελοπόννησο και στις ευρύτερες περιοχές.

Σύντομα οι δραστηριότητες θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα Διαμερίσματα της Ελληνικής Επικράτειας με αντίστοιχα στοχευμένες ενέργειες.

 

Ο Σκοπός 

Στόχος των κινήσεων αυτών είναι η άμεση και έμμεση συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού, των συνεργατών και των υπολοίπων μέσων και πόρων του Ομίλου προς την κατεύθυνση της ανθρωπιστικής, κοινωνικής, ψυχολογικής, οικονομικής υποστήριξης εκείνων που χρειάζονται βοήθεια, την ώρα που την χρειάζονται …έμπρακτα !
(δωρεάν προσφορά Ιατρικών Περουκών σε άπορους ογκολογικούς ασθενείς  προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα της Χημειοθεραπείας, οικονομική υποστήριξη αντιστοίχων ομάδων, συμμετοχή σε δρώμενα με στόχο την ευαισθητοποίηση Κοινωνικών Ομάδων προσφοράς και εθελοντισμού, στοχευμένη ενημέρωση πληττομένων ομάδων σε θέματα που αφορούν στο επαγγελματικό  αντικείμενο της Εταιρίας κ.λπ.)

Ενέργειες – Προσφορές

Συγκεκριμένα, για τον Οκτώβριο 2018 και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου ισχύουν οι παρακάτω οκτώ (8) Ενέργειες- Προσφορές :

1)  Χορηγική Συμμετοχή και Υποστήριξη της μεγαλύτερης και πολυπληθέστερης διοργάνωσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα PINK THE CITY 2018, που διοργανώνει ο Σύλλογος κατά του καρκίνου του μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ΑΧΑΪΑΣ, στις 21/10/2018 στην Πάτρα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ :

https://pinkthecity.gr/

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και καθ’ όλη την διάρκεια του Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί  ενημέρωση για την καμπάνια «ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ : Η εικόνα σας αναλλοίωτη Πριν & Μετά»

2)  Έκπτωση 20% σε όλες τις ειδικές Ιατρικές περούκες παθήσεων HOS-2, αποκλειστικής διάθεσης του Ομίλου, για όλο το μήνα Οκτώβριο.

 

Περισσότερες πληροφορίες :

https://www.kordhairclinics.gr/adwrds-iatrikes-peroukes-patra-oct-2017/

3)  Ενεργοποίηση των δραστηριοτήτων της Πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “HAIR for HELP”  του Ομίλου των Κλινικών Bergmann Kord, μέσω της εθελοντικής κοπής 20 εκατοστών προοσφερομένων μαλλιών,  προκειμένου να κατασκευαστούν Ιατρικές περούκες παθήσεων, οι οποίες θα προσφερθούν δωρεάν σε άπορους, πάσχοντες Συνανθρώπους μας.

Η ενέργεια θα πραγματοποιείται καθ’ όλη την διάρκεια του Οκτωβρίου 2018, στο Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Πάτρας (Αγίου Ανδρέου 111 – Τ.Κ. 262 21 –  Πάτρα – Τηλ. : 2610 42 45 45)

Περισσότερες πληροφορίες για την Κίνηση “HAIR for HELP” θα βρείτε εδώ :

https://www.kordhairclinics.gr/adwrds-iatrikes-peroukes-patra-oct-2017/

4)  Ανταποδοτικές Προσφορές προς τους Δότες Μαλλιών 

1η )   Εντελώς Δωρεάν Ενημέρωση και Τριχολογικός Έλεγχος Τριχόπτωσης, στον ίδιο ή σε άτομο που θα υποδείξει ο Εθελοντής/Εθελόντρια.

2η )   Εντελώς Δωρεάν μία (1) Θεραπεία κατά της Τριχόπτωσης και Περιποίησης Μαλλιών Bergmann Kord, στον ίδιο ή σε άτομο που θα υποδείξει ο Εθελοντής/Εθελόντρια.

5)  Έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών, αποκλειστικής διάθεσης Bergmann Kord.

6 Έκπτωση 50% σε μια (1) καινοτόμο Θεραπεία με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες κατά της Τριχόπτωσης !

Περισσότερες πληροφορίες εδώ :

https://www.kordhairclinics.gr/aap-therapeia-trixoptosis//

Απαντάμε Υπεύθυνα και Επιστημονικά τεκμηριωμένα,
όποιο ερώτημα έχετε σχετικά με την Ιατρική αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης.

Κλείστε Ραντεβού Ενημέρωσης (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή μελλοντική υποχρέωση)  εδώ

 Στείλτε  το  μήνυμά  σας   εδώ

7)  Οι Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών με την υπογραφή των Πρωτοπόρων Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord για την περίοδο Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιούνται στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες : https://www.kordhairclinics.gr/metamosxefsi-malliwn-genika/mtm-adwrds-patr-sep-2017/

8)  Την   Δευτέρα 29/10, Τρίτη 30/10 και Τετάρτη 31/10/2018,   η Πρόεδρος του Ομίλου Κλινικών Bergmann Kord Κυρία Βασιλική Κορδερά και το Επιστημονικό Επιτελείο του Ομίλου θα παρευρεθούν στην Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord Πάτρας (Αγίου Ανδρέου 111 – Τ.Κ. 262 21 –  Πάτρα – Τηλ. : 2610 42 45 45), προκειμένου να σας υποδεχθούν και να απαντήσουν στα ερωτήματά  σας αναφορικά με τα παρακάτω θέματα :

  • Θεραπείες για Ογκολογικούς Ασθενείς
  • Αίτια και Θεραπείες Τριχόπτωσης
  • Μεταμόσχευση Μαλλιών
  • Προϊόντα Περιποίησης Τριχωτού

Κατά την διάρκεια των ενημερώσεων θα πραγματοποιείται Δωρεάν Τριχολογικός Έλεγχος Τριχόπτωσης.

Οι ενημερώσεις θα γίνουν κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.
Κλείστε έγκαιρα το δικό σας !

Προσφορά Αγάπης και Υποστήριξης

Η καλύτερη αφορμή για να ξεδιπλώσουμε την μεγάλη επιθυμία για Προσφορά Αγάπης και Συμπαράστασης στους  δοκιμαζόμενους Συνανθρώπους μας.
Για τον μήνα Οκτώβριο 2018.
Στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.
Έμπρακτα !

EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ BERGMANN KORD – ΠΑΤΡΑ :
Αγίου Ανδρέου 111 – 262 21 Πάτρα
Τηλ.: 2610 42 45 45

Σχετικά Άρθρα