Ιστορική στιγμή για την ασφάλειά σας!

Bergmann Kord: Η 1η Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα με τη διεθνή Πιστοποίηση Ποιότητας της SWISS APPROVAL

H Bergmann Kord, η πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, πιστή στη φιλοσοφία της για διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της, πάντα με γνώμονα την επιστημονική προσέγγιση και την μεγιστοποίηση της Ασφάλειάς σας, έλαβε τη διεθνή Πιστοποίηση Ποιότητας της SWISS APPROVAL.

Συγκεκριμένα, έλαβε την κορυφαία Πιστοποίηση ISO 9001: 2015, η οποία αφορά σε μία σειρά παραμέτρων σχετικά με την ορθή λειτουργία μιας σύγχρονης και αποδοτικής επιχείρησης, όπως επίσης και το πιστοποιήσιμο Πρότυπο «EN 15224: Σύστημα ποιότητας για τις υπηρεσίες υγείας».

Με τα παραπάνω, η Bergmann Kord (Λεωφ. Κηφισίας 348, Χαλάνδρι, Αθήνα, Τηλ.: 210 68 28 888) αποδεικνύει για μία ακόμα φορά έμπρακτα πως θεμελιώδεις αρχές στον τρόπο λειτουργίας της αποτελούν η διαρκής εξέλιξη, η ευελιξία, η ορθή διαχείριση των εξωτερικών παραγόντων, η πλήρης οργάνωση των δομών και των διαδικασιών που ακολουθεί και πάνω απ’ όλα η διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Η απόκτηση του ISO 9001: 2015 αφορά σε μία σειρά χαρακτηριστικών που μία σύγχρονη επιχείρηση οφείλει να διαθέτει. Το επιχειρησιακό περιβάλλον, διαχείριση κινδύνων και ευκαιριών, η διαχείριση αλλαγών, η διαχείριση τεχνογνωσίας και η επίτευξη των στόχων ποιότητας είναι κάποια από αυτά και από τα «εκ των ων ουκ άνευ» στοιχεία που η Bergmann Kord διαθέτει στην «φαρέτρα» της.

Επιπλέον, το EN 15224 πιστοποιεί πως η πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, έχει στέρεες βάσεις σε ό,τι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών Υγείας που προσφέρει στους πελάτες της.

Ειδικότερα, είναι σε θέση να εξασφαλίζει –μεταξύ άλλων- κατάλληλη και σωστή θεραπεία, διαθεσιμότητα, συνέχεια φροντίδας, αποτελεσματικότητα, αποδοτικότητα, ισότητα μεταξύ των ασθενών, τεκμηριωμένη και βάσει πρωτοκόλλων θεραπεία, φροντίδα εστιασμένη στις ανάγκες των ασθενών (φυσικές, ψυχολογικές, κοινωνικές), συμμετοχή των ασθενών (σχετικά με τις αποφάσεις και τις διαδικασίες που σχετίζονται με το πλάνο θεραπείας του), ασφάλεια ασθενών και παροχή φροντίδας στον κατάλληλο χρόνο/με την κατάλληλη σειρά.

Η Πρόεδρος της Bergmann Kord, κα Βασιλική Κορδερά σε δήλωσή της σχετικά με την Πιστοποίηση Ποιότητας της Swiss Approval International αναφέρει:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς οι προσπάθειες δεκαετιών δικαιώνονται και με την Πιστοποίηση ενός διεθνούς οργανισμού υψηλού κύρους. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πάντα με επίκεντρο τον Άνθρωπο, καθώς είμαστε πεπεισμένοι πως η Επιστημονική Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης είναι μία Πράξη Ιατρικής Ευθύνης. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε καθημερινά τις δομές και τις διαδικασίες μας, ώστε να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Βαρδής Κορδεράς από τη μεριά του τονίζει:

«Η αναβάθμιση των υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα αποτελεί στρατηγικό στόχο της Bergmann Kord. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση έρχεται να επιβεβαιώσει και να επιβραβεύσει τις προσπάθειες αυτές. Οφείλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε κάθε έναν ξεχωριστά και στο σύνολο των εργαζομένων στις κλινικές Bergmann Kord, οι οποίοι συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία της εταιρείας».

Η SWISS APROVAL

Η SWISS APPROVAL διατηρεί οργανωμένα γραφεία παροχής υπηρεσιών Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στον Ελλαδικό χώρο, με έδρες στην Ελλάδα και την Κύπρο αντίστοιχα.

H SWISS APPROVAL TECHNISCHE BEWERTUNG ΑΕ λειτουργεί στην Ελλάδα, ενώ η SWISS APPROVAL SOUTH EAST MEDITERRANEAN SEA (SEMS) LTD, έχει έδρα στην Λευκωσία της Κύπρου. Σήμερα οι εταιρείες συνεχίζουν αποκλειστικά να εκπροσωπούν στην Ελλάδα και την Κύπρο την TUV Rheinland Cert, εξυπηρετώντας το σύνολο της εγχώριας αγοράς που επιθυμεί πιστοποιητικά TUV Rheinland. Από το Μάιο του 2015 ενσωματώθηκαν στο διεθνές δίκτυο του Ομίλου SWISS APPROVAL INTERNATIONAL, και μετονομάστηκαν σε Swiss Approval Technische Bewertung (στην Ελλάδα) και Swiss Approval SEMS (στην Κύπρο), απευθυνόμενες πλέον σε μία διευρυμένη αγορά 200 εκατομμυρίων καταναλωτών.

Η Swiss Approval International αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των Τεχνικών Επιθεωρήσεων και της Πιστοποίησης Συστημάτων, Υπηρεσιών και Προϊόντων, ενσωματώνοντας εμπειρία, επιστημονική και τεχνολογική γνώση, καινοτομία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία, δραστηριοποιούμενη, κυρίως, στην περιοχή της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

Σχετικά Άρθρα