Πανόραμα Ανθρωπιάς “HAIR for HELP”

Η Bergmann Kord στο «5° Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Πράξη»

Παρουσίαση της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP» από τον Βαρδή Κορδερά,  Διευθυντή της Εταιρείας

top-web

«Προσφέροντας μαλλιά, χαρίζοντας χαμόγελα, δίνοντας ζωή» ήταν ο τίτλος της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας παρουσίασης που έκανε πριν λίγες ημέρες ο Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord στο συνέδριο «5ο Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Πράξη».

Η παρουσίαση αφορούσε στην Κοινωνική Πρωτοβουλία «HAIR for HELP» που εξελίσσει η εταιρεία  – με πολύ μεγάλη ανταπόκριση από την κοινωνία.

Η ενέργεια ξεκίνησε το 2011 και αφορά στην στήριξη ογκολογικών – κυρίως- ασθενών που αδυνατούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης, η οποία τους είναι απαραίτητη μετά τις χημειοθεραπείες που ακολουθούν. Στο πλαίσιο αυτό, οι εθελοντές προσφέρουν λίγα από τα μαλλιά τους, προκειμένου από αυτά να δημιουργηθούν οι περούκες αποκατάστασης.

Η συγκεκριμένη «κίνηση» βρίσκει ένθερμους υποστηρικτές Συλλόγους και Φορείς (κρατικούς και μη), οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο προσφοράς στον Συνάνθρωπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Z

Ο Βαρδής Κορδεράς παρουσίασε τον σχεδιασμό της πρωτοβουλίας και την εξέλιξή της στο χρόνο, η οποία είναι ραγδαία, δεδομένου ότι ξεκίνησε για τους μικρούς ογκολογικούς ασθενείς, ενώ πλέον η προσφορά της έχει επεκταθεί και στους ενήλικες,  –  αλλά και στους ασθενείς με αλωπεκία.

Ο ίδιος εστίασε μεταξύ άλλων και σε έναν άλλο σημαντικό στόχο που έχει η πρωτοβουλία, που αφορά στην δημιουργία μιας Νέας Γενιάς συνειδητοποιημένων Εθελοντών, για τους οποίους η Κοινωνική Αλληλεγγύη αποτελεί στάση ζωής και όχι κάτι αποσπασματικό.

«Σήμερα δωρίζουμε τα μαλλιά μας, αύριο προσφέρουμε αίμα για να σώσουμε μια ζωή, μεθαύριο γινόμαστε συνειδητά, δωρητές οργάνων…», ανέφερε χαρακτηριστικά, καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους, οι οποίοι είχαν κατακλύσει την αίθουσα του Αμφιθεάτρου Maroussi Plaza.

To «5ο Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Πράξη» διοργανώθηκε για 5η χρονιά από το Marketing Week της Boussias Communications και παρουσιάζει κάθε χρόνο τις βέλτιστες πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας κορυφαίων εταιρειών.

Περισσότερα  για την Πρωτοβουλία  “HAIR for HELP” μπορείτε να πληροφορηθείτε εδώ: https://www.kordhairclinics.gr/hair-for-help/

ή να τηλεφωνήσετε στο +30 210 68 28 888 και να ζητήσετε ενημέρωση από εκπρόσωπο του τμήματος «Προσφοράς στον Συνάνθρωπο» της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord.

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

Σχετικά Άρθρα