Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 1η διεθνής Σύναξη συνεργατών της Bergmann Kord

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε 1η διεθνής σύναξη συνεργατών της Bergmann Kord 1

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε 1η διεθνής σύναξη συνεργατών της Bergmann Kord

Η Bergmann Kord, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία εντός και εκτός συνόρων, στο πλαίσιο της διαρκούς τάσης της προς την εξωστρέφεια, διοργάνωσε την πρώτη διεθνή σύναξη των συνεργατών της στην Αθήνα, το διάστημα 29/09-02/10/2017.

Συνολικά 22 αναγνωρισμένοι εκπρόσωποι του χώρου της κλινικής αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης από τη Γερμανία και την Αυστρία, έδωσαν το «παρών» στην Αθήνα, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

Στην 1η  διεθνή σύναξη συνεργατών της Bergmann Kord συμμετείχαν γιατροί, νοσηλευτές, περιφερειακοί διευθυντές και εμπορικοί αντιπρόσωποι, οι οποίο έφτασαν στην Ελλάδα την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το Σάββατο 30 /09, χαιρετισμό – καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες απηύθυναν, η Πρόεδρος της Bergmann Kord, κα Βασιλική Κορδερά και ο γενικός διευθυντής του Ομίλου, κ. Βαρδής Κορδεράς, οι οποίοι έκαναν μία σύντομη αναδρομή στην Ιστορία της εταιρείας.

Αμέσως μετά επισκέφθηκαν τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Χαλάνδρι (Λεώφ. Κηφισίας 348,  Χαλάνδρι, 210 6828888). Εκεί, παρακολούθησαν ζωντανά τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών από τους εξειδικευμένους ιατρούς της Bergmann Kord, μέσα στα υπερσύγχρονα χειρουργεία της κλινικής.

Παράλληλα, το προσωπικό του Ομίλου ξενάγησε τους επισκέπτες στους χώρους της Κλινικής, συνοδεία της Προέδρου, του Γενικού Διευθυντή, των ιατρών και των επιστημονικών συνεργατών.

Επιπλέον, παρακολούθησαν «ιδίοις όμμασι» τη διαδικασία εφαρμογής της Θεραπείας Τριχόπτωσης με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες, από το εξειδικευμένο προσωπικό της Bergmann Kord.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι συμμετέχοντες παρέστησαν σε εκδήλωση σχετικά με τη σημασία της συνεργασίας και τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της κλινικής αντιμετώπισης των μαλλιών στο ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν».

Η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στη… χαλάρωση, καθώς πραγματοποιήθηκε μονοήμερη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό (Ύδρα – Πόρος – Αίγινα).

Τη Δευτέρα, τελευταία μέρα της 1ης Διεθνούς Σύναξης Συνεργατών της Bergmann Kord, οι συμμετέχοντες γνώρισαν από κοντά τη σειρά προϊόντων  Volumed® που έχει λανσάρει με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και διεθνή αγορά ο Όμιλος.

Η Bergmann Kord, ως ηγέτιδα εταιρεία στην κλινική αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, πρωταγωνιστεί στην καινοτομία, την έρευνα, την εξωστρέφεια και τη διαρκή εξέλιξη, ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της, πάντα με γνώμονα την υπευθυνότητα και το υψηλό αίσθημα της ιατρικής ευθύνης.

Οι εντυπώσεις που άφησε η 1η  διεθνής σύναξη συνεργατών της Bergmann Kord ήταν εξαιρετικές και θα λειτουργήσουν ως πυξίδα για το μέλλον και την πρόοδο του Ομίλου αλλά και του κλάδου γενικότερα.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε 1η διεθνής σύναξη συνεργατών της Bergmann Kord 2
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε 1η διεθνής σύναξη συνεργατών της Bergmann Kord 3

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

Σχετικά Άρθρα