Αποστολή Φωτογραφιών

1 Προσωπικές Πληροφορίες

2 Στοιχεία Πάθησης

3 Αποστολή Φωτογραφιών

* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

 Οδηγίες Αποστολής Φωτογραφιών

 1. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι ομοιόμορφα και επαρκώς φωτισμένος. Αυτό επιτυγχάνεται καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας με το φυσικό φως.
 2. Μην χρησιμοποιήσετε φλας. Κρύβει το δέρμα της κεφαλής. Αν θεωρείτε ότι χρειάζεστε φλας, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε έναν πιο φωτεινό χώρο.

Παρακαλούμε δώστε προσοχή στο παρακάτω:

Μέγιστο μέγεθος αρχείων: 5 MB ανά φωτογραφία.

  Please fill out the form on the previous page.

    Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
  Μοιραστείτε το με έναν φίλο
  Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Αποστολή Φωτογραφιών
  Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/online-diagnosi-adwords/apostoli-fotografion/