zougla.gr – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – Ιούνιος 2016 : “Bergmann Kord: Πολυετής, πολυβραβευμένη, πολύ – αποτελεσματική συνεργασία των «ειδικών επί… κεφαλής”

Zougla.gr - Βραβεύσεις Bergmann Kord

 

(Δημοσιεύθηκε στο www.zougla.gr την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016)

Ο Πρόεδρος της BERGMANN Γερμανίας Klaus Müller επισκέφθηκε, πρόσφατα, την Ελλάδα στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας των ανωτάτων στελεχών της συγκεκριμένης εταιρείας. Ο κ. Müller είναι σημαίνουσα προσωπικότητα στο χώρο της αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και της μεταμόσχευσης μαλλιών, ένα αντικείμενο στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή του.
To ταξίδι αυτό εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο εκπαίδευσης και πιστοποίησης διαδικασιών, προσώπων και πραγμάτων. Με τον τρόπο αυτό διαπιστώνεται, σε συνεχή βάση, το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών. Παράλληλα, και όπου χρειαστεί, γίνονται οι απαραίτητες διορθωτικές και βελτιωτικές κινήσεις έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να συνάδει με τα διεθνή πρότυπα της BERGMANN Γερμανίας.
Με την ευκαιρία της έλευσης και προς τιμήν του κυρίου Müller παρατέθηκε δεξίωση στο εστιατόριο “La Veranda” του ξενοδοχείου Metropolitan, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, κατά την διάρκεια της οποίας εκτός από τις τοποθετήσεις – παρουσιάσεις των Γερμανών προσκεκλημένων της BERGMANN Γερμανίας, προσφέρθηκε γεύμα σε συνεργάτες, δημοσιογράφους και ανθρώπους των media και, βεβαίως, στο σύνολο των στελεχών των επιστημονικών κέντρων της Bergmann Kord.
Παράλληλα, ο κύριος Klaus Müller βράβευσε τέσσερις παρευρισκομένους για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στην εταιρεία.
Συγκεκριμένα:
1) Την κυρία Αφροδίτη Κορδερά, Διευθύντρια του Επιστημονικού Κέντρου Νέας Σμύρνης-Συγγρού, για την 35ετή προσφορά της στην εταιρεία.
2) Τον κύριο Αναστάσιο Γκιώνη, ιατρό, Διευθυντή Αναισθησιολογικού, για την 20ετή προσφορά του στην εταιρεία.
3) Την κυρία Ευαγγελία Νομικού, Υπεύθυνη Τμήματος Θεραπειών κατά της Τριχόπτωσης, για την 30ετή προσφορά της στην εταιρεία.
4) Τον κύριο Γεώργιο Κοσμόπουλο, Υπεύθυνο στον Τομέα Τεχνικής Αποκατάστασης Μαλλιών, για την 20ετή προσφορά του στην εταιρεία.
Στο τέλος της εταιρικής συνεύρεσης ο κύριος Klaus Müller παρέθεσε τον παρακάτω, βαρυσήμαντο για την εταιρεία, λόγο:
«Αγαπητοί φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνω ότι ο σπόρος που «φυτέψαμε» με την Κυρία Κορδερά πριν 40 χρόνια, έχει μεταμορφωθεί σε ένα διευρυμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής, υψηλότατου επιπέδου, τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά.
Θεωρώ ότι χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς η διαπίστωση για το ακμαίο ηθικό, την επιστημονική κατάρτιση και την εταιρική αφοσίωση του προσωπικού της Bergmann Kord, όλων των βαθμίδων.
Παράλληλα, είμαι σίγουρος ότι αυτό αποτελεί την πιο σημαντική εγγύηση για το ελπιδοφόρο και ιδιαίτερα υποσχόμενο μέλλον της εταιρείας.
Τέλος, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι αισθάνομαι περήφανος σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας για τη μακρόχρονη συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο εγχείρημα.
Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά, για τις πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές που μου χαρίσατε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στην όμορφη χώρα σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και –κυρίως – σε προσωπικό επίπεδο.»
Κοινή αναφορά όλων αποτέλεσε η διαπίστωση ότι το υψηλότατο επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας, η απόλυτα εξατομικευμένη φροντίδα, η ειλικρινής, υπεύθυνη και σοβαρή προσέγγιση, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες, πρότυπα και συνεχώς επιδιωκόμενο στόχο για την Bergmann Kord, προκειμένου να διατηρήσει και να βελτιώσει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της.
Για την διοίκηση και το προσωπικό της Bergmann Kord, η επίσκεψη του κ. Müller αποτέλεσε μεγάλη τιμή, και έδωσε νέα ώθηση στην προσπάθεια να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο όραμά τους, προσφέροντας τη βέλτιστη επιλογή στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων όσων τους εμπιστεύονται.
Για περισσότερες δημοσιεύσεις πατήστε εδώ

Σχετικά Άρθρα