Η BERGMANN Kord επιβραβεύει την πολυετή προσφορά των συνεργατών της

Βραύβευση Κυρίας Αφροδίτης Κορδερά

Βραύβευση Κυρίου Αναστάσιου Γκιώνη

Βραύβευση Κυρίας Ευαγγελίας Νομικού

Βραύβευση Κυρίου Γεώργιου Κοσμόπουλου

Βραβεύσεις Metropolitan

 

 

Η Bergmann Kord παρέθεσε δεξίωση στο εστιατόριο “La Veranda” του ξενοδοχείου Metropolitan, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, προς τιμήν του επισκέπτη, Προέδρου της BERGMANN Γερμανίας κυρίου Klaus Müller.
 
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας προσφέρθηκε γεύμα σε συνεργάτες, δημοσιογράφους και στελέχη της Bergmann Kord, ο κύριος Klaus Müller βράβευσε τέσσερις (4) παρευρισκομένους για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στην εταιρεία.
Συγκεκριμένα:
1) Την κυρία Αφροδίτη Κορδερά, Διευθύντρια του Επιστημονικού Κέντρου Νέας Σμύρνης Συγγρού, για την 35ετή προσφορά της στην εταιρεία.
2) Τον κύριο Αναστάσιο Γκιώνη, ιατρό,  Διευθυντή  Αναισθησιολογικού, για την 20ετή προσφορά του στην εταιρεία.
3) Την κυρία Ευαγγελία Νομικού, Υπεύθυνη Τμήματος Θεραπειών κατά της Τριχόπτωσης, για την 30ετή προσφορά της στην εταιρεία.
4) Τον κύριο  Γεώργιο Κοσμόπουλο, Υπεύθυνο στον Τομέα Τεχνικής Αποκατάστασης Μαλλιών, για την 20ετή προσφορά του στην εταιρεία.
Έχοντας λάβει τις τιμητικές πλακέτες, οι βραβευθέντες, πραγματικά συγκινημένοι από την κίνηση αναγνώρισης της εταιρείας προς το πρόσωπό τους, δήλωσαν αποφασισμένοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους, ως άτομα αλλά και ως μέρη του συνόλου, προκειμένου με τη συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην επίτευξη των επιδιωκόμενων στόχων της εταιρείας.
Η παραπάνω διαδικασία συνετέλεσε στη γενικότερη καλή διάθεση των παρευρισκόμενων και κυρίως στην σύσφιξη των σχέσεων και στη δημιουργία κινήτρων στους υπόλοιπους εργαζόμενους στην εταιρεία.
Για την διοίκηση και το προσωπικό της Bergmann Kord, η επίσκεψη του κ. Müller αποτελεί μεγάλη τιμή, και δίνει νέα ώθηση στην προσπάθεια να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο όραμά τους, προσφέροντας τη βέλτιστη επιλογή στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων όσων τους εμπιστεύονται.

Σχετικά Άρθρα