Ενημέρωση που ξεπερνάει τα Ελληνικά σύνορα…

Συνέντευξη Προέδρου Bergmann Kord κας Κικής Κορδερά στην ΕΑΕΤΕ

 

Συνέντευξη της κυρίας Κορδερά Προέδρου της BERGMANN KORD στην δημοσιογράφο Ανθή Πίκουλα συνεργάτη της ΕΑΕΤΕ
” Ένα ακόμη άγχος έχει προστεθεί, τα τελευταία χρόνια με αυξανόμενους ρυθμούς, στην καθημερινή ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.
Eρωτήματα και σκέψεις απασχολούν, πολλούς από εμάς, σε ό,τι αφορά στην πληρέστερη ενημέρωση, καθώς και τον ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης, του ευαίσθητου ζητήματος της τριχόπτωσης.
Για  εμπεριστατωμένη ενημέρωση, όσον αφορά στις πλέον επιτυχείς μεθόδους αντιμετώπισης , επιλέξαμε ως κατάλληλη βάσει της πολυετούς εμπειρίας και γνώσης την «πρωτοπόρο»,  στον συγκεκριμένο τομέα, κα. Βασιλική Κορδερά.
Την γυναίκα, στην Κλινική Μαλλιών της οποίας, πριν από 38 χρόνια πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών.
Τη συναντήσαμε στο φιλόξενο και καλαίσθητο κτήριο των κεντρικών εγκαταστάσεων “Bergmann Kord”- Επιστημονικά Κέντρα- Κλινική Μαλλιών, στη Λεωφόρο Κηφισίας 348, στο Χαλάνδρι.
Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το εξειδικευμένο προσωπικό και ο άρτιος εξοπλισμός με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Στόχος της συνέντευξής μας είναι να ασχοληθούμε, ιδιαιτέρως,  με δυο σημαντικούς παράγοντες της ζωής μας :
Την υγεία και την ομορφιά.
 
Με συνοδοιπόρο την Πρόεδρο και δημιουργό του Ιατρικού Οργανισμού Υγείας και ομορφιάς των μαλλιών, ‘Βergmann Kord’, ξεκινάμε το ταξίδι της ενημέρωσης, μέσω της μαιευτικής τέχνης των ερωτοαπαντήσεων.
1. Από την ίδρυση της Κλινικής, πόσες επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν πραγματοποιηθεί;  
Από το 1979 έως και σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί στις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, περισσότερες από 70.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών, με αισθητικά άριστα και φυσικά αποτελέσματα.
Η πολυετής εμπειρία μας, είχε ως αφετηρία την πρώτη αυτή μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα , που πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της Κλινικής, πριν από 38 χρόνια.
………………………………………………………………………………………
2. Ποια είναι η μεθοδολογία που ακολουθείτε, η όποια οδήγησε στα επιτυχημένα αυτά αποτελέσματα;
Τα αυστηρά Γερμανικά πρότυπα οργάνωσης και λειτουργίας, τα οποία ακολουθούμε, μας καθιστούν έναν ιατρικό οργανισμό, απολύτως επικεντρωμένο στην επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Αυτά τα πρότυπα είναι και που μας οδήγησαν, καθ’ όλη την πολυετή πορεία μας , στο να επενδύουμε πιστά και σταθερά στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία.
……………………………………………………………………………………..
3. Για ποιους λόγους πιστεύετε, ότι οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν σε εσάς εγγυημένα θετικές λύσεις; 
Γιατί οι εγγυήσεις μας, είναι απόρροια των άριστα κατηρτισμένων επιστημονικών ομάδων, του αυστηρού επαγγελματισμού, της εξατομικευμένης διάγνωσης και θεραπείας και κυρίως του ανθρώπινου προσώπου της εταιρείας.
Ο συνδυασμός όλων αυτών, όχι μόνο συμβάλλει, αλλά  και εγγυάται, ολοκληρωμένα και ασφαλή αποτελέσματα.
………………………………………………………………………………………
4. Θα θέλατε να μας ενημερώσετε για τις εξειδικευμένες θεραπείες ενδυνάμωσης μαλλιών , οι οποίες βασίζονται στην ιατρική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης;

Βεβαίως,  με μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς πιστεύω ότι η ενημέρωση αυτή, μπορεί να προσφέρει χρήσιμες επιλογές στους αναγνώστες μας.

(α) Θεραπεία τριχόπτωσης με αυξητικούς παράγοντες ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες (Platenum Rich Plasma). Πρόκειται για μια καινοτόμο μέθοδο για γυναίκες και άντρες , η όποια αξιοποιεί τις αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες των αυξητικών παραγόντων του αίματος.( Πρωτεΐνες που επανενεργοποιούν αδύναμα ενήλικα βλαστοκύτταρα των θυλάκων των τριχών, που δυσλειτουργούν η υπολειτουργούν).

(β) Νέος τρόπος χορήγησης φαρμακευτικών θεραπειών, για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, με τη μέθοδο της ιοντοφόρεσης.

(γ) Συνδυαστική μέθοδος θεραπείας VOLUMED, με την προαναφερόμενη θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες και SOFTLASER.
Πιο απλά , στην πρώτη μέθοδο συνδυάζουμε αγωγή μαλλιών με προϊόντα φυτικής προέλευσης, (η οποία αποτελεί απόσταγμα πολυετών και εντατικών εργαστηριακών ερευνών της ΒERGMANN Γερμανίας, δερματολογικά ελεγμένη.  Παράλληλα της θεραπευτικής αυτής αγωγής, εφαρμόζουμε, συμπληρωματικά, το softlaser (απολύτως ασφαλές, χωρίς καμιά παρενέργεια, με άριστα και επιτυχή αποτελέσματα).
………………………………………………………………………………………
5. Υπάρχουν ιδανικές θεραπείες μαλλιών, για συγκεκριμένες περιπτώσεις; Αν ναι, ποιές είναι και πως εφαρμόζονται;
Οι θεραπείες μαλλιών που διεξάγονται στις Κλινικές Bergmann Kord, είναι ιδανικές για :
(α) Περιπτώσεις αρχικής ή και προχωρημένης τριχόπτωσης.
(β) Εξασθενημένα , λεπτά , αδύναμα μαλλιά.
(γ) Προβλήματα του τριχωτού (λιπαρότητα, ξηροδερμία, ερυθρότητα, κ.λ.π) .
Σχετικά με το πώς εφαρμόζονται , εξαρτάται πλήρως με το προσωπικό πρόγραμμα θεραπείας για κάθε ενδιαφερόμενο , που δημιουργείται, εξατομικευμένα, από τους ειδικούς μας.
………………………………………………………………………………………
6. Ποιο είναι το κόστος για ένα ραντεβού διάγνωσης και ενημέρωσης;
 
 
Δεν υπάρχει απολύτως καμία οικονομική επιβάρυνση ή υποχρέωση. Παρέχεται εντελώς δωρεάν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τα επιστημονικά κέντρα τηςBergmann Kord, για δωρεάν διάγνωση και μικροσκοπικό τριχολογικό έλεγχο, ώστε  να ενημερωθούν υπεύθυνα σχετικά με την κατάλληλη επιστημονική λύση για τα δικά τους μαλλιά.
………………………………………………………………………………………
7. Υπάρχει κάποια εξειδικευμένη τεχνική, όσον αφορά στην αποκατάσταση της απώλειας μαλλιών, σε ογκολογικούς ασθενείς;
Βεβαίως και εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord. Το όνομα της μεθόδου είναι Hollywood On the Streets, ή αλλιώς  HOS- 2 .
Πρόκειται για μια καινοτόμο τεχνική Προσθετικής Μαλλιών, μέσω της δημιουργίας εξατομικευμένου hair  system, για κάθε ενδιαφερόμενο.
………………………………………………………………………………………
8. Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφτούν τις Κλινικές Μαλλιών Βergmann Kord;

Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, υπάρχουν στις πλέον κομβικές πόλεις της Ελλάδας:

Αθήνα (Κεντρικά) :  Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκ. «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα, Τηλ.: 210 68 28 888

Αθήνα: Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

Θεσσαλονίκη:  Ανδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 458 555

Πάτρα: Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21, Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

Λάρισα: Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Κεντρική Πλατεία Λάρισας, Τ.Κ. 412 22, Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

Ηράκλειο: Γ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06, Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

Ρόδος: Καναδά 73, Πλατεία Αγ. Νικολάου, Τ.Κ. 851 00, Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

………………………………………………………………………………………
9. Θα επιθυμούσατε, μέσω αυτής της επικοινωνίας με τους αναγνώστες μας, να προσφέρετε κάποια ειδική έκπτωση σε παρεχόμενες υπηρεσίες στις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord;
Στην Bergmann Kord, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαμόρφωση των τιμών με βάση τη σχέση κόστους-οφέλους και ως εκ τούτου δεν εκπονούμε εκπτωτική πολιτική.
Παρόλα αυτά και ειδικά για τους αναγνώστες σας τα Επιστημονικά Κέντρα Bergmann Kord προσφέρουν έκπτωση 15 %  σε όποια υπηρεσία επιθυμούν.
………………………………………………………………………………………
10. Ποιο θεωρείτε είναι το «μυστικό» που οι άνθρωποι  σας εμπιστεύονται, σε τόσο μεγάλο βαθμό, προκειμένου να βρουν  κοντά σας, σίγουρες, μόνιμες και ασφαλείς ιατρικές λύσεις; 
Έχω την πεποίθηση ότι κανένας «δημιουργός», εάν δεν αισθάνεται αγάπη και ενδιαφέρον για αυτό που δημιουργεί, δεν είναι δυνατόν να επιτύχει… Εμείς αισθανόμαστε πραγματική αγάπη και ουσιαστικό ενδιαφέρον, για κάθε άνθρωπο ο οποίος έρχεται κοντά μας.
« Δημιουργούμε » τα  καλυτέρα δυνατά αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα , αποδίδοντας μεγάλη σημασία στην Ιατρική αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις υπηρεσίες των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, επισκεφτείτε τον εξειδικευμένο διαδικτυακό μας τόπο www.kordhairclinics.gr

Τελικά, και ολοκληρώνοντας την συνέντευξη αυτή, αισθάνθηκα σαν να μην έχει, στην ουσία, τελειώσει.

Όλα όσα ειπώθηκαν, πιστεύω, ότι θα βρουν, διαχρονικά, τον στόχο τους : Θα παραμείνουν ως χρήσιμη πηγή γνώσεων, σε ό,τι αφορά στο φαινόμενο της τριχόπτωσης.
Αθήνα, Μάρτιος 2017 “
 

Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη στο ΕΑΕΤΕ εδώ 

 

 

Bergmann Kord
Bergmann Kord operating room
Bergmann Kord reception
Bergmann Kord headquarters

Bergmann Kord logo

 

Σχετικά Άρθρα