Η Ιατρός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, κα. Έλλη Στεφανάδη, της Bergmann Kord στην εκπομπή “ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ” του Ράδιο Υγεία

Η Ιατρός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, κα. Έλλη Στεφανάδη, της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ” του Ράδιο Υγεία, με παρουσιάστρια την κυρία Έυα Ντελιδάκη, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναφέρθηκε στα ακόλουθα θέματα :
  • Διάγνωση τριχόπτωσης : Πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της τριχόπτωσης κρίνεται απαραίτητη μια υπεύθυνη ενημέρωσηειλικρινής πληροφόρηση και εμπεριστατωμένη διάγνωση από τους ειδικούς που καλούνται να υποδείξουν το κατάλληλο πλάνο διαχείρισης.
  • Μεταμόσχευση Μαλλιών : Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η ενεδειγμένη ιατρική λύση για την οριστική αντιμετώπιση της Ανδρογενετικής Αλωπεκίας, του πιο κοινού τύπου τριχόπτωσης τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες
Πρόκειται για απλή αλλά σύνθετη επέμβαση που απαιτεί άρτια τεχνογνωσία και συνδυαστική εφαρμογή όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων (χειρουργός, αναισθησιολόγος, δερματολόγος, νοσηλευτικό προσωπικό) ώστε να προκύψει ένα ολοκληρωμένο, αισθητικά άρτιοαποτέλεσμα.
  • Θεραπείες κατά της τριχόπτωσης : Η θεραπείες που προσφέρονται από τη Bergmann Kord αποτελεί μία καινοτόμες μεθόδους για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε άνδρες & γυναίκες. Είναι αποτελεσματικές τόσο για την πρόληψη και καταπολέμηση της τριχόπτωσης, όσο και συνδυαστικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών για την ενίσχυση του αποτελέσματος.
  • HAIR for HELP : To «HAIR for HELP» είναι μια διαδικασία στήριξης σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης.
Η Κίνηση ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους ογκολογικούς ασθενείς και πάσχοντες από αλωπεκία.

Σχετικά Άρθρα