Ενημερωτικό σεμινάριο “Επιλογή και Συντήρηση Περούκας” στην Πάτρα από τον ειδικό «επι… κεφαλής»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HOS-2 ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΤΡΑ

 

Ο Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord κ. Βαρδής Κορδεράς, κατόπιν σχετικής προτάσεως, συμμετείχε στο ετήσιο ενημερωτικό πρόγραμμα “Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού“, τα οποία γίνονται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Αχαΐας.
Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, παρουσίασε το θέμα “Επιλογή και Συντήρηση Περούκας”.
Η εισήγηση έγινε στα κτίρια του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, επί της Οδού Βότση 42.
Ο κ. Κορδεράς ενημέρωσε εκτενώς τις ενδιαφερόμενες, πάνω στο θέμα της επιλογής περούκας καθώς και τη σωστή συντήρησή της.
Μοιράστηκε μαζί τους τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο πρωτοποριακό, εξατομικευμένο, hair system με ονομασία HOS-2 της Bergmann Kord και μίλησε για τα εξής πλεονεκτήματα της τεχνικής :
  • Διατήρηση της αρχικής εικόνας των μαλλιών της ασθενούς με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η διαφορά.
  • Μόνιμη 24ωρη εφαρμογή (το hair system παραμένει σταθερό και δεν αφαιρείται, σε αντίθεση με τις περούκες παθήσεων).
  • Ίδια περιποίηση των νέων μαλλιών όπως στα φυσικά (λούσιμο, χτένισμα, βαφή κ.α.).
  • Δυνατότητα οικονομικής κάλυψης της εξειδικευμένης τεχνικής HOS-2 από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας αναφέρθηκε στη ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει η Bergmann Kord στη συγκεκριμένη υπηρεσία δημιουργώντας έναν εξειδικευμένο ιστότοπο, το www.hos2.gr, προς ενημέρωση όλων.
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για περισσότερες απαντήσεις σε θέματα που αφορούν «εξατομικευμένες περιπτώσεις» πιστοποιήθηκε από το μεγάλο αριθμό ερωτήσεων, οι οποίες υποβλήθηκαν στον κ. Κορδερά μετά το τέλος της αρχικής εισήγησης.
Τα ερωτήματα απαντήθηκαν ένα προς ένα, λεπτομερώς, και οι συμμετέχουσες αποχώρησαν με περισσότερες γνώσεις σχετικά με αυτό το ενδιαφέρον και τόσο χρηστικό θέμα.

Σχετικά Άρθρα