Συνεχίζονται τα σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού

Άλμα Ζωής Πάτρα HOS2 Σεμινάρια

 

 

(Δημοσιεύθηκε στο www.pelop.gr την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016)

Το πρόγραμμα “Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού“, που περιλαμβάνει εκπαιδευτικές ενότητες με συγκεκριμένη θεματολογία σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, που γίνονται από έγκριτους για το κάθε θέμα επιστήμονες, συνεχίζεται, για τέταρτη χρονιά, και τη φετινή περίοδο.
Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Αχαΐας συμβάλλει στην ενημέρωση της γυναίκας με καρκίνο μαστού σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασθένεια, καθώς θεωρεί πως οι καλά ενημερωμένες ασθενείς είναι σε θέση να διαχειρίζονται τα ζητήματα της υγείας τους καλύτερα.
Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μπορεί να παρακολουθήσει κάθε γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει από τον καρκίνο του μαστού ή μέλος της οικογένειας της ή όποιος θέλει να ενημερωθεί για κάποια ενότητα.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Συλλόγου, 2610-222274, καθημερινά, 9 π.μ.-4 μ.μ.
Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας (Βότση 42), θα πραγματοποιηθεί η ενότητα “Επιλογή και Συντήρηση Περούκας”, με εισηγητή τον Βαρδή Κορδερά, γενικό διευθυντή της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord“.

Σχετικά Άρθρα