Τριήμερο κατά της τριχόπτωσης στο Βόλο

Την Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Οκτωβρίου θα βρίσκονται στο Βόλο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL οι ειδικοί σε θέματα τριχόπτωσης της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord, η οποία θεωρείται πρωτοπόρος σε θέματα τριχόπτωσης και αποκατάστασης μαλλιών. Η επίσκεψη αυτή γίνεται στα πλαίσια μιας οργανωμένης ενημερωτικής προσπάθειας σχετικά με τις νέες θεραπείες τριχόπτωσης και τις εξελιγμένες τεχνικές οριστικής αποκατάστασης των μαλλιών.

Ο σκοπός των ειδικών της Bergmann Kord είναι να δώσουν την ευκαιρία στους κατοίκους του Βόλου να εξετασθούν και να ενημερωθούνε με προσωπικό ραντεβού από την επιστημονική ομάδα σχετικά με το θέμα της τριχόπτωσης και της αποκατάστασης της. Κατόπιν ολοκληρωμένης εκτίμησης και ειδικών εξετάσεων θα προταθεί στον κάθε ενδιαφερόμενο η πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για να προγραμματίσουν δωρεάν προσωπικό ραντεβού διάγνωσης και ενημέρωσης με τους ειδικούς της Bergmann Kord στο 800 11 00 111 (χωρίς χρέωση) ή στο 6945 904 999.

Σχετικά Άρθρα