Για “ΡΙΖΙΚΗ” αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Λάρισα Μεταμόσχευση Μαλλιών

 

Η Bergmann Kord, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, ιδρύθηκε το 1979 . Η κλινική διαθέτει υπερσύγχρονα επιστημονικά κέντρα σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με ένα από τα κορυφαία να εδρεύει στη Λάρισα (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα , 41222,  τηλ. 2410-660090).
Η επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης αποτελεί τον κεντρικό πυρήνα των δραστηριοτήτων της Bergmann Kord.
Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από τους ιατρούς της Bergmann Kord και έκτοτε το παγκόσμια αναγνωρισμένο ιατρικό επιτελείο έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 65.000, αισθητικά άρτιες, μεταμοσχεύσεις μαλλιών.
Ο συνδυασμός απόλυτης εξειδίκευσης και πολυετούς εμπειρίας, παρέχει στη Bergmann Kord τη δυνατότητα εφαρμογής των πιο προηγμένων και αποτελεσματικών λύσεων.
Στο πλαίσιο της πάγιας εταιρικής πολιτικής για έγκυρη, έγκαιρη και βασισμένη στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα ενημέρωση, σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και την Τρίτη 5 Απριλίου η ειδική, επιστημονική, ομάδα της Bergmann Kord θα βρίσκεται στη Λάρισα.
Τα στελέχη του ιατρικού επιτελείου θα πραγματοποιήσουν:
  • Προσωπικές διαγνώσεις.
  • Τριχολογικό έλεγχο μέσω τριχοριζογράμματος.
  • Ενημέρωση για όλες τις νέες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
  • Εξατομικευμένες προτάσεις για ειδική αγωγή κατά της τριχόπτωσης μέσω των, αποκλειστικής διάθεσης, προϊόντων Volumed®
Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για την πλέον έγκυρη διάγνωση στηριγμένη στη δική σας περίπτωση. Ανεξάρτητα από το βαθμό της τριχόπτωσης που αντιμετωπίζετε (αρχικό ή προχωρημένο στάδιο) θα λάβετε μια εξατομικευμένη πρόταση για την αντιμετώπισή της βήμα προς βήμα.
Γνωρίζοντας πλέον όλα τα δεδομένα, θα έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε έγκαιρα και σωστά τα επόμενά σας βήματα.
Λάρισα Μεταμόσχευση Μαλλιών     Λάρισα Μεταμόσχευση Μαλλιών

 

Σχετικά Άρθρα