Αθήνα και Bergmann Kord : Άξιοι οικοδεσπότες του 2ου Παγκοσμίου Συνεδρίου για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Η τεχνική που «πρωτοστατεί» στη φροντίδα των μαλλιών

 

 

 

 

 

 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE στην Αθήνα. Πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 22 έως το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στους ειδικά διαμορφωμένους χειρουργικούς χώρους της Κεντρικής Κλινικής Bergmann Kord. Σε αυτό συμμετείχαν διεθνώς αναγνωρισμένοι Ιατροί.

Σκοπός του Συνεδρίου

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η ενημέρωση, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις της μεθοδολογίας και της τεχνολογίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.
Απώτερο στόχο είχε τη συνεισφορά στην υλοποίηση νέων καινοτομιών στο συγκεκριμένο, συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο της Ιατρικής.
Στο διάστημα των 3 ημερών, διεξήχθησαν Eπιστημονικές Διαλέξεις καθώς και προγραμματισμένες “live” επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών, με την εξελιγμένη μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction). Τις επεμβάσεις παρακολούθησαν ομάδες των συμμετεχόντων ιατρών.

Η τεχνική FUE

Η τεχνική FUE, τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει υψηλή θέση στις επιλογές ανδρών και γυναικών.
Θεωρείται ως μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του φαινομένου της Τριχόπτωσης, με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Στα υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα χειρουργεία των Κλινικών Μαλλιών  Bergmann Kord, στις Κεντρικές Εγκαταστάσεις του 7όροφου κτιρίου στο Χαλάνδρι, παρευρέθηκαν 150 και πλέον ιατροί, διακεκριμένοι Xειρουργοί.
Παράλληλα, συμμετείχαν Επιστημονικοί Συνεργάτες, Εξειδικευμένοι Νοσηλευτές και λοιποί εμπλεκόμενοι σε όλο το φάσμα λειτουργιών της σύγχρονης μεθόδου.
Ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου, όπως Τουρκία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Βέλγιο, Καναδά και πλήθος άλλων χωρών, για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους.

Συμμετέχοντες

Μεταξύ αυτών, ορισμένοι συμμετέχοντες ήταν οι Alejandro Chueco, M.D. and Koray Erdogan, M.D. (Scientific Director), Bijan Feriduni, Emorane Lupanzula, Alex Ginzburg, Hussain Rahal, Antonio Ruston, Jerry Wong, Ronald Shapiro, David Josephitis, Piero Tesauro και Jerry Cooley. Οι κορυφαίοι αυτοί επιστημόνες, προερχόμενοι από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές χειρουργών, ασχολούνται συστηματικά με την εκπαίδευση και την έρευνα, ως μέλη του Ινστιτούτου FUE.
Έτσι, με τη συνδρομή τους, επιτεύχθηκε η προώθηση της ακρίβειας, της ικανότητας, της επιμέλειας και της επάρκειας στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών. Με στόχο τη βαθιά κατανόηση της τεχνικής, αναφορικά με τον χειρουργικό σχεδιασμό. Με τον τρόπο αυτό  συνέβαλαν στη βελτίωση της ραγδαία εξελισσόμενης μεθόδου αποκατάστασης των μαλλιών FUE, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Επιπλέον, σημαντική παρουσία και συμμετοχή στο συνέδριο είχαν οι εκπρόσωποι της Δημοσιογραφίας, από όλο το φάσμα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Το Σάββατο 24 Ιουνίου, την ολοκλήρωση του Workshop σηματοδότησε μια λαμπρή δεξίωση.
Κατά την διάρκεια της, το Προεδρείο του Διεθνούς Ινστιτούτου FUE, βράβευσε τους βασικούς συντελεστές επιτυχίας του συνεδρίου.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην καθοριστική συμβολή των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.
Με έμπρακτη επικύρωση την απονομή τιμητικής πλακέτας στην Πρόεδρο κυρίας Βασιλικής Κορδερά.
Bergmann Kord (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Τηλ.: 210 68 28 888, Email: info@kord.gr, www.kordhairclinics.gr

 

 

Σχετικά Άρθρα