Η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών BERGMANN KORD Πάτρας σε νέα διεύθυνση

Μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη περιοχή της Πάτρας, η κλινική μαλλιών Bergmann Kord μεταφέρεται από αρχές Απριλίου στο κέντρο της πόλης επί της Αγίου Ανδρέου 111 σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Η μεταφορά γίνεται με πρωταρχικό αιτούμενο την καλύτερη δυνατή πρόσβαση και εξυπηρέτηση του πελατολογίου της κλινικής.Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε ένα νέο κέντρο στη καρδιά της πόλης ώστε να διευκολύνει το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Στο εξής, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για τη φροντίδα των μαλλιών τους στην οδό Αγίου Ανδρέου 111 και στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2610 424545.

Ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία του ομίλου, η Bergmann Kord Πάτρας διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αποτελεσματικότητας που εφαρμόζονται εδώ και 35 χρόνια σε όλα τα επιστημονικά κέντρα της κλινικής σε Ελλάδα & Κύπρο.

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και θεραπευτικό προσωπικό, η Bergmann Kord είναι σε θέση να προσφέρει τις κατάλληλες εξατομικευμένες λύσεις για τη φροντίδα των μαλλιών μέσα από ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και επιστημονικών υπηρεσιών:

Μεταμόσχευση μαλλιών
Επιστημονικές θεραπείες τριχόπτωσης
HOS-2: Αποκατάσταση μαλλιών σε περιπτώσεις χημειοθεραπείας
Προσθετική μαλλιών
Περούκες παθήσεων
Προϊόντα κατά της τριχόπτωσης
Προϊόντα περιποίησης των μαλλιών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις νέες εγκαταστάσεις της Bergmann Kord Πάτρας για δωρεάν τριχολογικό έλεγχο, προσωπική διάγνωση και αναλυτική ενημέρωση.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση σε εύθετο χρόνο  για την ημερομηνία των επίσημων εγκαινίων της νέας κλινικής.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κο Βαρδή Κορδερά στα τηλέφωνα: 210-6828888, 6974899190.

Σχετικά Άρθρα