Tα «Τυχερά Φλουριά» της Bergmann Kord: Λαμπρή η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Ομίλου για τη νέα χρονιά!

 

Ο Όμιλος Ιατρικών Εταιρειών μας διοργάνωσε και φέτος εκδήλωση για την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, με καλεσμένους εκλεκτούς πελάτες, φίλους και συνεργάτες.
Η εκδήλωση διεξήχθη στο ξενοδοχείο Metropolitan, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και σε αυτή παρευρέθησαν καταξιωμένοι εκπρόσωποι από τους χώρους της πολιτικής, της ιατρικής, της δημοσιογραφίας και όχι μόνο, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την «οικοδέσποινα» της βραδιάς, Πρόεδρο του Ομίλου, κυρίας Βασιλική Κορδερά.
Μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, η εκδήλωση ξεκίνησε με τη σύντομη ομιλία του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου, κ. Βαρδή Κορδερά, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους καλεσμένους, φίλους και πελάτες και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη, τον πρώην Βουλευτή Νομού Φθιώτιδας και Υπουργό κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο, τη γνωστή δημοσιογράφο κ. Νίνα Βλάχου, αλλά και την αγαπημένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια κ. Χριστίνα Λαμπίρη.
Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ακόμα γιατροί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα μέλη του Ιατρικού και Επιστημονικού Επιτελείου της κλινικής, αλλά και κορυφαίοι εκπρόσωποι (Προέδροι, Αντιπροέδροι και Επιστημονικό Προσωπικό)  του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, “Άλμα Ζωής”.
Στο πλαίσιο του χαιρετισμού του, ο κ. Βαρδής Κορδεράς ευχαρίστησε θερμά για τη σπουδαία προσφορά και την εξαιρετική συνεργασία τις κυρίες Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου και Χριστιάνα Μήτση, από τα Κεντρικά του Συλλόγου, καθώς και τις κυρίες Λιωλιώ Κολυπέρα και Αγγελική Στεφανάκη, από το “Άλμα Ζωής” Ν. Αχαΐας, δεσμευόμενος για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και στήριξη των σκοπών του Συλλόγου.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Βαρδής Κορδεράς έδωσε συγχαρητήρια στο ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών μας, “το οποίο με αγάπη, αφοσίωση και επαγγελματισμό, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα προς όφελος των ανθρώπων που εμπιστεύονται την Bergmann Kord, ακολουθώντας πιστά τις Αρχές και τη Φιλοσοφία του Ομίλου”, όπως ο ίδιος τόνισε.
Στη συνέχεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας και η ανακοίνωση των δώρων για τους δύο τυχερούς των φλουριών.
Τα δώρα αφορούσαν δύο τριήμερα ταξίδια στην Κρήτη, ευγενικές χορηγίες δύο εκ των εκλεκτών καλεσμένων της βραδιάς, των κ.κ Αντώνη Κάκκου (“Kakkos Bay”) και Κωνσταντίνου Πατσιούρα (“Solimar Aquamarine”).
Ακολούθησε πλούσιο γεύμα και κατόπιν χορός υπό τους ήχους της ορχήστρας, η οποία πλαισίωνε τις μοναδικές φωνές του Μανώλη Λιδάκη, του Άκη Δείξιμου και άλλων καλλιτεχνών.
Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και τα σχόλια των παρευρισκομένων για την οργάνωση και την ποιότητα της εκδήλωσης ήταν πραγματικά συγκινητικά.
Από τη Διοίκηση και το Προσωπικό των κλινικών μαλλιών Bergmann Kord, Ευχές για μια Καλή, Αισιόδοξη & Δημιουργική Χρονιά σε Όλους με Υγεία και Αγάπη!
Bergmann Kord: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρόδος
 
 
Κεντρικά Bergmann Kord: Λεωφ. Κηφισίας 348, έναντι Νοσοκ. «Υγεία», Τ.Κ. 152 33, Τηλ. 210 68 01 301 Email: info@kord.gr), περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.kordhairclinics.gr.

Σχετικά Άρθρα