Ιρλανδική «ψήφος εμπιστοσύνης» στην Bergmann Kord !

Η Bergmann Kord, είχε και πάλι “επισκέψεις” από το εξωτερικό!
Ο κος. Kevin G., από την Ιρλανδία, κατόπιν προγραμματισμένης επίσκεψης, παρελήφθη από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», από συνοδό-εκπρόσωπο της Κλινικής και μεταφέρθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι.
Σκοπός του ταξιδιού του ήταν η Μεταμόσχευση Μαλλιών, με την προηγμένη μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction).
Πρόκειται για ένα νέο άνδρα 27 ετών, ο οποίος όπως μας ενημέρωσε, είχε απευθυνθεί σε πολλούς ειδικούς στη χώρα του – και όχι μόνο – προτού καταλήξει στην Ελλάδα και την Bergmann Kord.
Επιθυμία του ήταν η αποκατάσταση της Μετωπιαίας Ζώνης (Hairline), ώστε να περιοριστεί η έκταση του μετώπου του.
Θέλοντας να εξασφαλίσει το αισθητικά καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απευθύνθηκε στην Bergmann Kord, λόγω της διεθνώς αναγνωρισμένης εξειδίκευσης και της πολυετούς εμπειρίας της, στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών.
Ο αρμόδιος, για την περίπτωσή του, επικεφαλής γιατρός, πιστοποίησε την καταλληλότητα για Μεταμόσχευση Μαλλιών και πρότεινε την εφαρμογή της μεθόδου FUE, για ένα ασφαλές, φυσικό και μη ανιχνεύσιμο αποτέλεσμα.
Η αποκατάσταση της Μετωπιαίας Γραμμής, με την εξελιγμένη τεχνική FUE, «στέφθηκε» με απόλυτη επιτυχία.
Επιπλέον, εφαρμόστηκε η Θεραπεία Τριχόπτωσης με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες, ως συμπληρωματική της Μεταμόσχευσης, για περαιτέρω ενίσχυση του τελικού αποτελέσματος, δρώντας συνδυαστικά και σε επίπεδο πρόληψης, στο σύνολο των υπαρχόντων μαλλιών.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι αντιδράσεις ήταν συγκινητικές.
Πιστοποιήθηκαν με ένα φιλί στην Πρόεδρο της Βergmann Kord  κα. Βασιλική Κορδερά.
Το ραντεβού για τον καθιερωμένο online μετεγχειρητικό έλεγχο, έχει ήδη προγραμματιστεί  και το συνολικό αποτέλεσμα σε λίγους μήνες αναμένεται εξαιρετικό.
Η πλήρως επαγγελματική αντιμετώπιση, όχι μόνο των εξ’ αποστάσεως ιατρικών Διαγνώσεων και Ενημερώσεων, άλλα και των απαραίτητων ενεργειών για την επίσκεψή του, αποτέλεσαν καταλυτικό παράγοντα επιβεβαίωσης της ορθής επιλογής του.
Για τη Διοίκηση και το Επιστημονικό Προσωπικό της Bergmann Kord, η διαχείριση του ευαίσθητου ζητήματος της βελτίωσης της εξωτερικής εμφάνισης, αποτελεί ιατρική πράξη ευθύνης, η οποία απαιτεί σεβασμό, ειλικρίνεια και υψηλή αισθητική αντίληψη.

Σχετικά Άρθρα