Η ηγετική φυσιογνωμία της Bergmann Kord με την … Προεδρική υπογραφή του κ.κ. Klaus Müller

Ομιλία κυρίου Klaus Muller

 

 

Ο Πρόεδρος κύριος Klaus Müller και τα ανώτατα στελέχη της BERGMANN Γερμανίας ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στη Bergmann Kord στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας.
Η Bergmann Kord, με την ευκαιρία αυτή, παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν τους στο εστιατόριο “La Veranda” του ξενοδοχείου Metropolitan, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της BERGMANN Γερμανίας απηύθυνε χαιρετιστήριο λόγο αναφερόμενος στα εξής :
«Αγαπητοί φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνω ότι ο σπόρος που «φυτέψαμε» με την Κυρία Κορδερά πριν 40 χρόνια, έχει  μεταμορφωθεί σε ένα διευρυμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής, υψηλότατου επιπέδου, τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά.
Θεωρώ ότι χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς η διαπίστωση για το ακμαίο ηθικό, την επιστημονική κατάρτιση και την εταιρική αφοσίωση του προσωπικού της Bergmann Kord, όλων των βαθμίδων.
Παράλληλα, είμαι σίγουρος ότι αυτό αποτελεί την πιο σημαντική εγγύηση για το ελπιδοφόρο και ιδιαίτερα υποσχόμενο μέλλον της εταιρείας.
Τέλος, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι αισθάνομαι περήφανος σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας για τη μακρόχρονη συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο εγχείρημα.
Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά, για τις πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές που μου χαρίσατε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στην όμορφη χώρα σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και – κυρίως – σε προσωπικό επίπεδο.»
Με τη πεποίθηση μιας πολύ εποικοδομητικής και γόνιμης συνεργασίας τα ανώτατα στελέχη απεχώρησαν για το αεροδρόμιο συνοδευόμενοι από την Προέδρο της Bergmann Kord Κυρία Βασιλική Κορδερά και τον Γενικό Διευθυντή Κύριο Βαρδή Κορδερά, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τον κύριο Müller και την αντιπροσωπεία του ανωτάτου κλιμακίου της BERGMANN Γερμανίας για την επίσκεψή τους και ευχήθηκαν να αυξηθεί η συχνότητα αντίστοιχων επισκέψεων.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών, η απόλυτα εξειδικευμένη κατάρτιση και η παγκοσμίου επιπέδου λειτουργία της Bergmann Kord η οποία συνάδει με τα διεθνή πρότυπα της BERGMANN Γερμανίας.

Σχετικά Άρθρα