Και οι V.I.P. του εξωτερικού εμπιστεύονται την Bergmann Kord !

 

Η Bergmann Kord είχε και πάλι «επισκέψεις» από το εξωτερικό! Αυτή τη φορά, αφετηρία ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!
Ο Άραβας V.I.P. κύριος S.Q., συνοδευόμενος από τον προσωπικό του θεράποντα ιατρό, αφιχθεί στα κεντρικά της Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι.
Σκοπός της «επίσκεψής» του ήταν η διεξαγωγή προγραμματισμένης Μεταμόσχευσης Μαλλιών, με τη σύγχρονη μέθοδο FUE.
Όλη η απαραίτητη επικοινωνία και ο συντονισμός του ραντεβού, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του ιατρικού του επιτελείου και των αρμοδίων, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ιατρών της Κλινικής.
Η διαδικασία στηρίχθηκε σε  προκαθορισμένο, από το έμπειρο και εξειδικευμένο Ιατρικό Επιτελείο της Bergmann Kord, Πρωτόκολλο.
Μετά την ολοκλήρωση της εμφύτευσης, εφαρμόστηκε και συμπληρωματική Θεραπεία θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του αποτελέσματος.
Η καταπληκτική ατμόσφαιρα και η ευχαρίστηση στα πρόσωπα του ίδιου του ενδιαφερόμενου, αλλά και του προσωπικού του ιατρού, σηματοδότησαν μια ακόμη επιτυχία.
Ο κύριος S. Q. παρέμεινε συνολικά στην Ελλάδα για μία εβδομάδα, συνδυάζοντας έτσι και τις ολιγοήμερες διακοπές του, σε μια χώρα που, όπως ο ίδιος τόνισε, έχει να προσφέρει πολλά τόσο σε θέματα πολιτισμού, όσο και ψυχαγωγίας!
Η Κλινική, με την αποδεδειγμένη ποιότητα των Ιατρικών της Υπηρεσιών, έχει κατορθώσει να γίνει από τις πρώτες επιλογές των Ιατρικών Τουριστών στην χώρα μας, στον τομέα της αποκατάστασης της Τριχόπτωσης.
Για τη Bergmann Kord, η ανάδειξη της Ελλάδας ως ένας σημαντικός και ασφαλής προορισμός Ιατρικού Τουρισμού, δεν προσβλέπει αποκλειστικά στα όποια οικονομικά οφέλη. Σκοπό έχει, επίσης, την προσέλκυση Ιατρικών Τουριστών προς όλους τους τομείς, γεγονός που θα ενισχύσει συνολικά την Εγχώρια Οικονομία, στις σημερινές απαιτητικές συνθήκες της αγοράς!

Σχετικά Άρθρα