Δύο νέοι «Σύμμαχοι» :Τα Κομμωτήρια “Hair Studio S” & “Hairdressers”!

 

Τα Κομμωτήρια “Hair Studio S” & “Hairdressers” με έντονη συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια!
 
Η Bergmann Kord στο πλαίσιο της ηγετικής της λειτουργίας στην παροχή υπηρεσιών στο χώρο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών επιδεικνύει, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στην ευρύτερη Κοινωνία, με κορωνίδα την Πρωτοβουλία «HAIR for HELP».
Μια κίνηση που ενστερνίζεται και ταυτόχρονα καλλιεργεί ιδιαίτερες αξίες, όπως η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια και η κοινωνική συμμετοχή.
Η συγκεκριμένη Κίνηση ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν λίγα από τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν ιατρικές περούκες παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια προσφέρονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους Συνανθρώπους μας που νοσούν.
Η «οικογένεια» του «HAIR for HELP» μεγαλώνει, με αξιόλογες προσθήκες τα Κομμωτήρια “Hair Studio S” & “Hairdressers”. Στην κίνηση αυτή προεξάρχοντα ρόλο παίζει η ιδιοκτήτριά τους κυρία  Τσολάκη Αθανασία, την οποία καλωσορίζουμε στη ‘συντροφιά’ των συμμετεχόντων στη κίνηση, με την πεποίθηση ότι τα… Χαμόγελα για τα επερχόμενα χρόνια θα είναι περισσότερα!
Συμμετοχές όπως αυτές, ενδυναμώνουν τις προσπάθειες της Bergmann Kord, ώστε να εκπονηθούν τα σχέδιά αναφορικά με την Κίνηση «HAIR for HELP», η οποία έχει σαν μοναδικό στόχο να χαρίσει Χαμόγελα σε όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη.
Η Bergmann Kord σκοπεύει να συνεχίσει δυναμικά την εξάπλωση της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP».
Στόχος είναι, πρωτίστως, να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει, καθώς και να αυξήσει τη συμμετοχή του κόσμου σε αντίστοιχες κινήσεις Κοινωνικής Συνεισφοράς.
Διευθύνσεις Κομμωτηρίων :
 
 
Κομμωτήριο “Hair Studio S” : Μητροπολίτου Αιμιλιανού 11, Τ: 2310 74 9526, Μενεμένη
Κομμωτήριο “Hairdressers” :  Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, Τ: 2310 72 9293, Αμπελόκηποι
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πρωτοβουλία «HAIR for HELP» και τους συμμετέχοντες-συνεργάτες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210  68 28 888 στα Κεντρικά Κτίρια των κλινικών μαλλιών Bergmann Kord: Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι 
 

Σχετικά Άρθρα