Χριστουγεννιάτικα δώρα γεμάτα … Αγάπη !

HAIR for HELP - Μαρία Κελεπούρη - Θεσσαλονίκη

 

 

Απόδειξη Αγάπης και Ανθρωπιάς συνεχίζουν να αποτελούν τα παραδείγματα των εθελοντών, που δε σταματούν να δωρίζουν μέρος των μαλλιών τους, για τις ανάγκες της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP» !
Το Σάββατο στις 10 Δεκεμβρίου 2016, η κ. Μαρία Κελεπούρη, επισκέφτηκε την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, στη Θεσσαλονίκη (Ανδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου), και δώρισε 20 εκατοστά από τα μαλλιά της !
Η απόφασή της ήταν άμεση.
Ενημερώθηκε από  συγγενικό της πρόσωπο και, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισε να συμμετέχει, έμπρακτα, στον σκοπό του «HAIR for HELP».
Η Κίνηση ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, με σκοπό να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους, πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Στόχος του «HAIR for HELP» είναι, πρωτίστως, η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση, καθώς και η αύξηση της συμμετοχής του κόσμου, σε αντίστοιχες πράξεις Κοινωνικής Συνεισφοράς.
 

Σχετικά Άρθρα

Αυθεντική “Θεραπευτική” Φιλοξενία

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ | Νέα Συνεργασία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord με την αλυσίδα Ξενοδοχείων Evita Hotels. H αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία με την Εμπεριστατωμένη Τεχνογνωσία αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης.

Περισσότερα
  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Χριστουγεννιάτικα δώρα γεμάτα … Αγάπη !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog-metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-hair-for-help-thess-prosfora-maria-kelepouri/