Γεωργία, ευχαριστούμε !

HOPE for HAIR - Γεωργία - Θεσσαλονίκη 2HOPE for HAIR - Γεωργία - Θεσσαλονίκη
Το γνώριμο σκηνικό επαναλαμβάνεται.
Την Παρασκευή 22 Ιουλίου, η μικρή Γεωργία και η μαμά της επισκέφθηκαν το Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Αδριανουπόλεως 20, Καλαμαριά), προσθέτοντας το όνομά της στον κατάλογο των δωρητών μαλλιών για τους σκοπούς του «HOPE for HAIR».
To «HOPE for HAIR» είναι μια διαδικασία στήριξης σε οικογένειες με παιδιά που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης μαλλιών.
Η Γεωργία, συνέβαλλε στην πρωτοβουλία με 20 εκατοστά από τα μαλλιά της προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια θα προσφερθούν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε αυτά τα παιδιά.
Εξίσου σημαντικό με τη δωρεά μαλλιών, είναι η φιλοδοξία το «HOPE for HAIR» να δημιουργήσει μια νέα γενιά εθελοντών, καθώς η δράση απευθύνεται σε παιδιά.
«Σήμερα δωρίζουμε τα μαλλιά μας, αύριο προσφέρουμε αίμα για να σώσουμε μια ζωή, μεθαύριο γινόμαστε, συνειδητά, δωρητές οργάνων…»

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-synentefksi-vasilikis-kordera-alerttv-220420-thumb

“Εφ’ όλης της Ύλης” Bergmann Kord

MEDIA | Ενημέρωση για τις πολλαπλές δραστηριότητες της Bergmann Kord από την Πρόεδρο, Βασιλική Κορδερά. Συνέντευξη στην εκπομπή "Ώρα Μεταμόρφωσης" με την Γλυκερία Τσιτσώνη - 20/04/2022 -...

Περισσότερα
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Γεωργία, ευχαριστούμε !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog-metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-hair-for-help-thess-prosfora-gewrgias/