Χρυσό μετάλλιο στην προσφορά !

Η Ελευθερία Ανδρέου, μαθήτρια της 3ης Λυκείου παρέδωσε το καλύτερο μάθημα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, η Ελευθερία προσήλθε στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Αδριανουπόλεως 20, Καλαμαριά) έχοντας πληροφορηθεί τα σχετικά με την πρωτοβουλία «HOPE for HAIR».

Αφού ενημερώθηκε από μία φίλη για τον σκοπό της δωρεάς, αποφάσισε να συμμετέχει  στην κοινή προσπάθεια και χάρισε 20 εκατοστά από τα μαλλιά της, ώστε να κατασκευαστούν περούκες οι οποίες θα προσφερθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία.

Οι ψυχολογικές διαστάσεις της αποκατάστασης μαλλιών είναι δεσπόζουσας σημασίας.

Η καλή σχέση του ασθενούς με τον εαυτό του, δίνει ώθηση στη νικηφόρα αντιμετώπιση της νόσου.

Η Ελευθερία συμβάλλει με την προσφορά της στην ενίσχυση της ψυχολογίας των μικρών, πασχόντων φίλων μας.

Μέσω της πρωτοβουλίας «HOPE for HAIR» δωρίζονται μαλλιά προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε αυτά τα παιδιά.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «HOPE for HAIR» διαβάστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αυθεντική “Θεραπευτική” Φιλοξενία

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ | Νέα Συνεργασία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord με την αλυσίδα Ξενοδοχείων Evita Hotels. H αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία με την Εμπεριστατωμένη Τεχνογνωσία αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης.

Περισσότερα
  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Χρυσό μετάλλιο στην προσφορά !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog-metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-hair-for-help-thess-prosfora-eleutheria-andreou/