Νηπίων αγωγός και … Άνθρωπος !

HAIR for HELP - ΔΕΛΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Ένα δώρο … καρδιάς από την Κυρία Σοφία Δελλίου στον Νέο Χρόνο …
Η Σοφία είναι νηπιαγωγός και – ως εκ τούτου – ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδία και στην Κοινωνική Αλληλεγγύη.
Μόλις πληροφορήθηκε από μια φίλη της, ότι η Κίνηση «HAIR for HELP» αφορά σε μια διαδικασία στήριξης των άπορων Συνανθρώπων μας που νοσούν, η απόφασή της ήταν άμεση!
Λίγες ημέρες πρίν την έλευση του 2017, επισκέφθηκε τη Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Ανδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Καλαμαριά) και πρόσθεσε – και εκείνη – το όνομά της στον κατάλογο των Δωρητών Μαλλιών, για τη Πρωτοβουλία «HAIR for HELP».
HAIR for HELP - ΔΕΛΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Η Κίνηση ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, με σκοπό να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων που θα διατεθούν σε άπορους, Ογκολογικούς Ασθενείς και πάσχοντες από Αλωπεκία, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Μια Ανθρωπιστική πράξη, που προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη και χαρίζει χαμόγελα και αισιοδοξία για το τελικό, θετικό αποτέλεσμα του … Αγώνα Ζωής !

Σχετικά Άρθρα

  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Νηπίων αγωγός και ... Άνθρωπος !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog-metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-hair-for-help-prosfora-sofia-delliou/