Ο φοιτητής που παίρνει άριστα και στην … ανθρωπιά !

HAIR for HELP - ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ

 

Ένα χρόνο νωρίτερα, η μητέρα του 19χρονου Λάμπρου Παπαγιάννη είχε δωρίσει 20 εκατοστά από τα μαλλιά της προκειμένου να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια της πρωτοβουλίας «HAIR for HELP».
Όπως φαίνεται η αλληλεγγύη είναι οικογενειακή υπόθεση και λίγες μέρες νωρίτερα ο 19χρονος φοιτητής, Λάμπρος Παπαγιάννης, επισκέφτηκε την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στη Λάρισα (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Κεντρική Πλατεία) και με ένα πλατύ χαμόγελο έγινε και αυτός μέλος της οικογένειας του «HAIR for HELP» !
Η πρωτοβουλία «HAIR for HELP» αφορά στη στήριξη των συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης.
Ως  η κορωνίδα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Bergmann Kord στοχεύει στην ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος, με την ανταπόκριση του κόσμου να γίνεται μέρα με τη μέρα και μεγαλύτερη !

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-ekdilwsi-dior-210617-thumb-001

Made in Greece by Dior

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | "Made in Greece" από τον Διεθνή Οίκο Μόδας Christian Dior στο Καλλιμάρμαρο - 17 Ιουνίου 2021 - Με την παρουσία της Προέδρου της Bergmann...

Περισσότερα
  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ο φοιτητής που παίρνει άριστα και στην ... ανθρωπιά !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog-metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-hair-for-help-prosfora-lambros-papagiannis/