Ο φοιτητής που παίρνει άριστα και στην … ανθρωπιά !

HAIR for HELP - ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ

 

Ένα χρόνο νωρίτερα, η μητέρα του 19χρονου Λάμπρου Παπαγιάννη είχε δωρίσει 20 εκατοστά από τα μαλλιά της προκειμένου να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια της πρωτοβουλίας «HAIR for HELP».
Όπως φαίνεται η αλληλεγγύη είναι οικογενειακή υπόθεση και λίγες μέρες νωρίτερα ο 19χρονος φοιτητής, Λάμπρος Παπαγιάννης, επισκέφτηκε την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στη Λάρισα (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Κεντρική Πλατεία) και με ένα πλατύ χαμόγελο έγινε και αυτός μέλος της οικογένειας του «HAIR for HELP» !
Η πρωτοβουλία «HAIR for HELP» αφορά στη στήριξη των συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης.
Ως  η κορωνίδα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Bergmann Kord στοχεύει στην ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος, με την ανταπόκριση του κόσμου να γίνεται μέρα με τη μέρα και μεγαλύτερη !

Σχετικά Άρθρα

Αυθεντική “Θεραπευτική” Φιλοξενία

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ | Νέα Συνεργασία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord με την αλυσίδα Ξενοδοχείων Evita Hotels. H αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία με την Εμπεριστατωμένη Τεχνογνωσία αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης.

Περισσότερα
  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Μοιραστείτε το με έναν φίλο
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ο φοιτητής που παίρνει άριστα και στην ... ανθρωπιά !
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog-metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-hair-for-help-prosfora-lambros-papagiannis/