«Το να προσφέρεις αγάπη και χαμόγελο …»

HAIR for HELP - Ελπίδα Ντάλα

 

Η παραπάνω φράση αποτελεί απόσπασμα από την επιστολή την οποία παρέδωσε η δεσποινίς Ελπίδα Ντάλα αμέσως μετά την δωρεά μαλλιών της για τους σκοπούς του «HAIR for HELP» στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord στο Χαλάνδρι.
Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, η Ελπίδα προσήλθε στην Κλινική Μαλλιών στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, έναντι Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ), έχοντας πληροφορηθεί τα σχετικά με την πρωτοβουλία «HAIR for HELP».
Είχε, ήδη, αποφασίσει να συμμετέχει  στην κοινή προσπάθεια και δώρισε 20 εκατοστά από τα μαλλιά της ώστε να κατασκευαστούν περούκες οι οποίες θα προσφερθούν σε άπορους ογκολογικούς ασθενείς και πάσχοντες από αλωπεκία.
Παράλληλα, συνόδεψε την προσφορά της με την πιο κάτω συγκινητική επιστολή :
«Το να προσφέρεις αγάπη χαμόγελο έναν καλό λόγο δίνεις και παίρνεις χαρά. 
 
 
Γίνεται όμως μεγαλύτερη η χαρά όταν αυτά που προσφέρεις είναι προς τους ξένους ανθρώπους.
 
 
Έτσι αποφάσισα να δώσω κάτι δικό μου που αγαπώ σε σας που αγαπώ !!
 
 
Με λένε Ελπίδα»
 
 
 

 

HAIR for HELP - Ελπίδα Ντάλα γράμμα

 

 

 
Η δεσποινίς Ντάλα προσέθεσε άλλον ένα ζωτικό κρίκο στην αλυσίδα συμμετεχόντων στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης της Bergmann Kord.
To «HAIR for HELP» ως Δραστηριότητα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημιουργήθηκε το 2011 με αφορμή την κάλυψη αναγκών Συλλόγων Καρκινοπαθών, όπως ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, προς τον οποίο η ενεργή στήριξη συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Σχετικά Άρθρα