Έμπρακτη ανταπόδοση φιλίας …

HAIR for HELP - Ανδριανή Κάσση - Χαλάνδρι

 

 

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, η Ανδριανή Κάσση προσήλθε στην Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, έναντι Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ), έχοντας ερευνήσει και επιλέξει την πρωτοβουλία «HAIR for HELP» για την προσφορά της.
Είχε αποφασίσει να συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια από την 6η Δημοτικού, όταν ένας φίλος της διαγνώστηκε με καρκίνο.
Δώρισε 20 εκατοστά από τα μαλλιά της ώστε να κατασκευαστούν περούκες οι οποίες θα προσφερθούν σε άπορους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία.
HAIR for HELP - Ανδριανή Κάσση

 

To «HAIR for HELP» ως Δραστηριότητα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημιουργήθηκε το 2011 με αφορμή την κάλυψη αναγκών Συλλόγων Καρκινοπαθών, όπως ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, προς τον οποίο η ενεργή στήριξη συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Για την Διοίκηση και το Προσωπικό της Bergmann Kord, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η εντατικοποίηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της πρωτοβουλίας «HAIR for HELP» με στόχο την παροχή Αισιοδοξίας, Ελπίδας, Κουράγιου, Υπομονής, Αγάπης στους πάσχοντες Συνανθρώπους μας.

Σχετικά Άρθρα

vardis-map_web

Medical Tourism by Bergmann Kord

MEDICAL TOURISM | Τις ιδιαίτερα καινοτόμες πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών της Bergmann Kord στον τομέα των Υπηρεσιών Τουρισμού Υγείας παρουσίασε ο κ. Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

Περισσότερα
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Έμπρακτη ανταπόδοση φιλίας ...
Σύνδεσμος: https://www.kordhairclinics.gr/blog-metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-hair-clinics-hair-for-help-prosfora-andriani-kassi/